Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ-70 за леки разходки...и не само

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: LJ-70 за леки разходки...и не само

Първоначално публикуван от nvelikov Преглед на мнение
    Мерси за отговора, супер е станал.Продължавам с търсенето на седалки ,парно и мокет поне за от пред . А отзад ще последвам твоя пример!
    Утре ще ти снимам седалките на един донор ,ако ти харесат ще се разберем нещо
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

ААА искам процент от сделката , това тук не ви е купува-продава А тоя донор има ли други части освен седалки и Тойота 70-ка ли е ?
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
        ААА искам процент от сделката , това тук не ви е купува-продава А тоя донор има ли други части освен седалки и Тойота 70-ка ли е ?
        Има и други работи . Да 70-ка е.Утре ще снимам какво е излишно.

Коментар

Мерси за отговора, супер е станал.Продължавам с търсенето на седалки ,парно и мокет поне за от пред . А отзад ще последвам твоя пример!
          Относно мокета, ако държиш на нещо, с което да покриеш пода, много по-практично решение е да го направиш от брезент за тирове. Видях го това при приятел от форума преди време (Дончо) и го направих и аз така на 70тката. Не се страхува от вода, здраво, не задържа прах (бърше се лесно с какъв да е парцал), понася на кал.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            Относно мокета, ако държиш на нещо, с което да покриеш пода, много по-практично решение е да го направиш от брезент за тирове. Видях го това при приятел от форума преди време (Дончо) и го направих и аз така на 70тката. Не се страхува от вода, здраво, не задържа прах (бърше се лесно с какъв да е парцал), понася на кал.
            Яро, мерси за съвета ,извинявам се ако спамя темата на колегата за което моля да ме извини. Но всички знаем за гадните извивки на пода на наще дръгелчета особенно м/у седалките и гредите за захват на сералките .Как да ги облека и тях за да не влиза мизерия и кал от ловните изледи.Може ли с нагряване този материал да заеме формата на дъното ? Или по някакъв друг начин .
            Не всичко,което е с две БУЗИ ,е лице !
            ТЕЛ. нула88седем7шест4дведве8

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Има и други работи . Да 70-ка е.Утре ще снимам какво е излишно.
              Колега и АЗ се включвам към мераклийте за снимки и ако може пусни координати за връзка че пак ще кажа младшите сме малко онеправдани.

Коментар

Яро, мерси за съвета ,извинявам се ако спамя темата на колегата за което моля да ме извини. Но всички знаем за гадните извивки на пода на наще дръгелчета особенно м/у седалките и гредите за захват на сералките .Как да ги облека и тях за да не влиза мизерия и кал от ловните изледи.Може ли с нагряване този материал да заеме формата на дъното ? Или по някакъв друг начин .
                С две думи - аз дадох стария си мокет, по който разкроиха новия под. Тоест гънките там къде си трябва си ги правят хората (режат и лепят). По мое искане беше на две парчета, които се застъпват и закрепват едно към друго с капси. Става доста прилично. Практически можеш да си я миеш и с маркуча след това.

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                  Какво му е на твоето парно ?
                  Хванало е крака /липсва/, в момента е с някакво присадено от нещоси което виси на два маркуча и два кабела на скоростния лост,и пречи.За това търся нещо нормално!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    С две думи - аз дадох стария си мокет, по който разкроиха новия под. Тоест гънките там къде си трябва си ги правят хората (режат и лепят). По мое искане беше на две парчета, които се застъпват и закрепват едно към друго с капси. Става доста прилично. Практически можеш да си я миеш и с маркуча след това.
                    Тъй като се наложи да изхвърля всичко от вътрешноста на дръгелчето ми поради лоша поддръжка от предишния собствнник,нема от каде да смъкна модел.Можеш ли да ми кажеш каде го прави/координати/ и доло горе цена?
                    Последно редактирано от Yaro; 09-11-11, 18:09.

Коментар

Колега и АЗ се включвам към мераклийте за снимки и ако може пусни координати за връзка че пак ще кажа младшите сме малко онеправдани.
                      Ето обявата на колегата ми http://www.offroad-bulgaria.com/show...09#post1670609

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                        Ето обявата на колегата ми http://www.offroad-bulgaria.com/show...09#post1670609
                        Благодарности ,колега за информацията почерпката е от мен .

Коментар

Бях си обещал да сменя китаиските Н4 биксенонови крушки с биксенонови прожектори , тези дни ми попадна на Спарки темата за фарове на Тераното и реших , че е крайно време да спра да заслепявам насрещните водачи а и да прогледна дет са вика И днес си закупих тунинг фарове за Голф2 на Депо и прожекторите и започнах монтирането на прожектора във фара Проведох и лек тест с единия фар в ръка за да проверя дали остатъка от рефлектора ще дава разсейки на пътя , но се оказа ,че проблем няма и утре ще залепя елементите един към друг и почвам да мисля от зад противовлажна кутия
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0151.jpg
Прегледи:1
Размер:133.8 КБ
ID:5320473Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0152.jpg
Размер:145.1 КБ
ID:5320474Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0153.jpg
Размер:137.9 КБ
ID:5320475Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0154.jpg
Размер:147.6 КБ
ID:5320476Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0156.jpg
Прегледи:2
Размер:151.4 КБ
ID:5320477Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0162.jpg
Прегледи:2
Размер:59.8 КБ
ID:5320478Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0163.jpg
Размер:67.3 КБ
ID:5320479
                          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                            Павка,тази лупа стърчи ли много зад рефлектора?
                            Да Дидо стърчат , но при мен не е проблем място има , най-добре ела в сервиза и виж аз още не съм ги сложил на масата са
                            Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Хора без работа...
                            Борка разни хора разни идеали аз лично обичам колата ми да има брони , теб пък това те дразни

Коментар

Проекта с фаровете е на финалната си права , след като намерих време да довърша започнатото вчера вечер успях да тествам автомобила с новите си очички , и резултата е , че фаровете надминаха очакванията ми
                              Монтирах голфовите фарове с техните си основи , естественно с леки корекции в престилката на Тойотата , тъй като заводските основи вече бяха доста амортизирани и регулирането на фаровете си беше голямо предизвикателство , а и фаровете от Голф не пасват съвсем точно в заводските на автомобила
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0195.jpg
Размер:145.9 КБ
ID:5325882 В процес на работа Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0197.jpg
Размер:134.6 КБ
ID:5325883Това е разликата между нов фар за УАЗ+китаиски Н4 ксенон Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0198.jpg
Размер:144.6 КБ
ID:5325884 Разликата във визията Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0200.jpg
Размер:73.9 КБ
ID:5325885Снимка специално за Спарки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0202.jpg
Размер:151.8 КБ
ID:5325886Реших да ползвам само заводските габарити на Гоуфо Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0203.jpg
Размер:98.8 КБ
ID:5325887С нетърпение чаках да се стъмни вчера вечер Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0209.jpg
Размер:140.9 КБ
ID:5325888И доволен днес заснех последния кадър

Коментар

Забравих да се похваля , че съм си намерил и универsално бензиново Webasto в комплект с двете поми , в.филтър , ауспух , таимер и дистанционно и всичко необходими кабели релета и прочее за монтаж . Говорих и с дилъра на фирмата за България обещан ми е пълен съпорт при монтажа и мисля тези дни да добавя нова опциика в баба Яга

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X