Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ-70 за леки разходки...и не само

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: LJ-70 за леки разходки...и не само

Браво, получило се е много добре!

Коментар

Радвам се че ви харесва , доста по интелигентна кола взе да става особенно ако се има предвид това което беше като я взех преди 8 месеца
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Е това как се мие с маркуча?
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Уби ме с въпрос хахахахаа , но не ползвам марчкуч а четка с твърд косъм и прахосмукачка за седалките и гумени стелки за мокета когато се ходи в гората
          През останалото време си ползвам камиона за ежедневка и е с мокетени стелки
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

.........Под мокета живее ръждата!
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Гробарю може но не и в нашия случай ,проверено

Коментар

Тези дни покрай почивката , сериозни семейни неприятности довели до преждевремнното ми завръщане от оффроуд събора в Приморско и последвалия ремонт в къщи успях да пооправя и малко болежки по старата госпожа Автомобилът спешно се нуждаеше от подмяна на газовата бутилка почистване и боядисване на горивния резервоар и купето в зоната над него Е то и снимковия материал
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0718.jpg
Прегледи:1
Размер:92.3 КБ
ID:5304688Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0719.jpg
Размер:91.2 КБ
ID:5304689Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0720.jpg
Размер:97.8 КБ
ID:5304690Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0005.jpg
Размер:129.7 КБ
ID:5304685Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0004.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5304684Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0006.jpg
Размер:114.6 КБ
ID:5304686Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0007.jpg
Размер:124.0 КБ
ID:5304687

Коментар

Видях Тойотата на живо в Приморско и я познах от снимките!Много добре изглежда.Повъртях се около нея но никой не се показа.Жалко,че не можахме да обменим някоя Тойотска приказка на живо!Поздрави!
                  Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                  Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                  Враца

Коментар

Бях на плажа с останалите от русенската бригада , докато не ми звънна телефона с много кофти новина от семейството на приятелката ми Наистина много съжелявам че не сме се видяли , запознали и побъбрили

Коментар

Доживях Тойотата ми да ме предаде , отказа ми спирачната помпа Реших да отворя да видя какво е станало и се оказа ,че проблема е в много замърсената система . А от една година се опитвам да намеря време да сменя течността , но така и не успях
                      Та оказа че едната гумичка на помпата се беше прокъсала от калта и мръсотийте вътре , намерих ремонтен комплект за 20 лв. и реших проблема за 2-3 часа . Проверих също така и цената за на новата помпа като намерих 2-3 варианта на производител на цени от 120 до 150 лв. , като решението бе ако не се получи ремонта да закупя нова , но след монтажа и подмяна на спирачната течност и първите тестове се оказа ,че всичко е ОК. Извода е сменяйте си флуидите не е за подценяване този момент

п.с.вече втора 70-ка карам като изключим едно закъсване за гориво това ми е първото в което ме предава инак новата ми 20 и няколко годишна кола

Име:Снимка0062.jpg
Размер:128.3 КБ
ID:5311557Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0063.jpg
Размер:129.3 КБ
ID:5311558Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0064.jpg
Размер:123.4 КБ
ID:5311559Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0065.jpg
Размер:110.8 КБ
ID:5311560Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0068.jpg
Размер:138.1 КБ
ID:5311561

Коментар

Здравей , колега видях че си сменил седалките , добре ти се е получил салона , но на въпроса ,продаваш ли старите седалки ? Ако ли да дай координати за връзка, на личния не мога защото съм още младши .Моите седалки са много избушени и изпокъсани.А имам и някой друг въпрос относно мокета ,само отзад ли си го сменил или и отпред също . Очаквам да се чуем. Поздрави НИКИ или nvelikov.
                        Не всичко,което е с две БУЗИ ,е лице !
                        ТЕЛ. нула88седем7шест4дведве8

Коментар

Първоначално публикуван от nvelikov Преглед на мнение
                          Здравей , колега видях че си сменил седалките , добре ти се е получил салона , но на въпроса ,продаваш ли старите седалки ? Ако ли да дай координати за връзка, на личния не мога защото съм още младши .Моите седалки са много избушени и изпокъсани.А имам и някой друг въпрос относно мокета ,само отзад ли си го сменил или и отпред също . Очаквам да се чуем. Поздрави НИКИ или nvelikov.
                          Седалките смених предните сложих рекаро от Ровър 200 купе а задните са ми от Витара , тъй като колата беше с някакви седалки от нов Москвич или нещо от сорта като я купих Старите седалки ги подарих на Славянко защото и неговите бяха като твоите . Мокета е сменена само задната част на салона цялостно+задните кори тъи като всичко беше в ужасно състояние , предния мокет и корите минаха на водоструйка с силни препарати и се изчистиха перфектно
                          А днес ходих до Царева ливада по други задачки и се сдобих с ето този лъскав грил , после си го закарах в банята(за ужас на жена ми), измих го и го лъснах с ЦИФ и ето ефекта е уау

Име:Снимка0128.jpg
Размер:125.7 КБ
ID:5316836

Коментар

Тая вече наистина е като хората.

Коментар

Мерси за отговора, супер е станал.Продължавам с търсенето на седалки ,парно и мокет поне за от пред . А отзад ще последвам твоя пример!
                              Не всичко,което е с две БУЗИ ,е лице !
                              ТЕЛ. нула88седем7шест4дведве8

Коментар

Какво му е на твоето парно ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X