Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Представяне на нашите Тойоти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Представяне на нашите Тойоти

Купих я преди около месец от Троян, добавих фланци,шнорхел- "собствнно производство" от ПВЦ тръби с подходящ диаметър /по-голям от този на входа на въздушният филтър / интеркулер от Алфа /получи се добре/,халогени отпред и един отзад, смяня на маслото на LSD диф. с Motul 75-140 /отразаха ми главата-50лв. на литър/......и Газззз.Имах Фероза, след това Маверик но ТLC e определено с класа над тях.Единственият проблем е, че 2L-T е малко слабичък и от място не може да се "изстреля" както ми се иска/ сравнението е да речем с 2,8лт. на Nisan.Но като геометрия-достатъчно къс, на пружини, с окачване Iron man, се представя доста по- добре от Nisan Y-261,Маверик....и други в този клaс. При препятствията с голяма амплитуда - другите просто забиват предната броня и са дотам.Липсващата част са блокажи но...със времето и те ще бъдат добавени.
    0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter
      Ето ви и една италианка от града в който живея. Минавам всеки ден покрай нея , но не познавам собственика. Наточена е и почти винаги е накаляна.
      Ако някой се интересува от нещо , мога да се запозная с човека и да го поразпитам.
      Много се извинявам , че ви спамя темата.
      Не мисля че е много корекно да побликуваш снимките без съгласието на човека.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

незнам дали ще ви излезе фаила това ми е единственото което имам

клипче с моята Тойоти http://htftp.offroad-bulgaria.com/Go...a/P1340232.MOV
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Е драги колеги ако мога така да се обърна към вас аз съм на 19 години и от 1 година притежавам Toyota RAV 4 2.0,129hp 1995 година и съм супер доволен.Джипката е уникална и много си я харесвам има пълен ел пакек,климатик,имобилайзер и двоен шибидах
          Прикачени файлове

Коментар

Здравейте,
            От вчера вече и аз съм ТЛК .Доколкото разбрах тук колата е доста позната.Казва се "Грозил", ама на мен ми е красива - може да нямам вкус...знам ли. За сега не мисля да и правя кой знае какво по нея.Само джанта с гума и трябва, че си няма резервна милата
            Прикачени файлове
            NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
            SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
            GSM: О887б97З79

Коментар

Първоначално публикуван от ogitoBG Преглед на мнение
              Здравейте,
              От вчера вече и аз съм ТЛК .Доколкото разбрах тук колата е доста позната.Казва се "Грозил", ама на мен ми е красива - може да нямам вкус...знам ли. За сега не мисля да и правя кой знае какво по нея.Само джанта с гума и трябва, че си няма резервна милата
              Имам в Пирдоп ела да ти направя подарък.Джанта и гума!
              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Здравейте на всички,
                това е мойта "КоYota" - ТЛК 95
                Малко мяза на параход, но за нуждите за които съм я взела е перфектна!
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от ogitoBG Преглед на мнение
                  Здравейте,
                  Би ли показал с повече снимки , как баш ти е монтирана лебедката ?
                  Мота ми се нещо такова в главата ,че баш там е правилното място , но незнам как да прекарам въжето .
                  TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                    Би ли показал с повече снимки , как баш ти е монтирана лебедката ?
                    Мота ми се нещо такова в главата ,че баш там е правилното място , но незнам как да прекарам въжето .
                    Монтажа е зад предна дясна седалка. Оттам през отвор в пода и после по тръби до отпред.
                    Прикачени файлове
                    NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                    SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                    GSM: О887б97З79

Коментар

Ето и моята.
                      TLC RJ73-91г. двигател 22RE(2,4i), лифт ОМЕ, гуми BFG AT 235/85/16,
                      шнорхел "направи си сам".
                      Предстои изкърпване тук-там, нови брони(евентуално и лебедка), нови гуми...
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от danihd Преглед на мнение
                        Ето и моята.
                        TLC RJ73-91г. двигател 22RE(2,4i), лифт ОМЕ, гуми BFG AT 235/85/16,
                        шнорхел "направи си сам".
                        Предстои изкърпване тук-там, нови брони(евентуално и лебедка), нови гуми...
                        Една хубава Тоиота в добри рьце!Сьс здраве да си я караш!
                        Поздрави

Коментар

Още е сравнително лачено и не е участвало в екшън, но ще усети зора като грохне Patrol-чето 87 3.3TD.
                          TLC80 1HZ 4.2D, TJM 2`, 295/75/16

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                            Още е сравнително лачено и не е участвало в екшън, но ще усети зора като грохне Patrol-чето 87 3.3TD.
                            TLC80 1HZ 4.2D, TJM 2`, 295/75/16

Ти недей да чакаш скоро да грохне "Патрола" ... здрава машина е!..По скоро вкарай "Тойотата" в приключение и сравнявай!...
                            Иначе е хубава ... кефи!

Коментар

Ето и от мен малко снимки!
                              Прикачени файлове

Коментар

Следваща разходка!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X