Ето я и нея - Аржентинката Кръстих я така, заради "разходката" й на Дакар през 2012г.
ТЛК 80 - 4.5 EFI. Пробега й е 300000км.
След като я взех направих някой наложителни и не чак толкова ремонта и подобрения и сега е с газов инжекцион LandiRenzo, нов воден радиатор, рециклиран алтернатор, антикорозионна защита на Wuerth на рамата и купето, ново окачване Dobinsons 2" лифт, Safari шнорхел и нови гуми 33" BFG A/T.
Снимки от "прохождането" й в гората.
Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
BMW F650CS
Радо о885 5о 59 5о
Ето я и нея - Аржентинката Кръстих я така, заради "разходката" й на Дакар през 2012г.
ТЛК 80 - 4.5 EFI. Пробега й е 300000км.
След като я взех направих някой наложителни и не чак толкова ремонта и подобрения и сега е с газов инжекцион LandiRenzo, нов воден радиатор, рециклиран алтернатор, антикорозионна защита на Wuerth на рамата и купето, ново окачване Dobinsons 2" лифт, Safari шнорхел и нови гуми 33" BFG A/T.
Toyota 4runner 2.4TD 90 к.с. Ето я и готова накрая след оправяне на калниците,и много други дреболии.Пребоядисани брони,и е напръскана отдолу рамата и подкалниците с антикорозионна защита 3в1. Може да се каже,че това е завършения и вид.
Тойотата замина за Троян със здраве да си я кара колегата! ..
Благодаря, Иво! Да, наистина тази ямболска Тойота вече ще си живее в Троян
След пререгистрацията в КАТ, общината и застрахователя, миналата седмица й бяха сменени веднага (както колегиално ме посъветва Иво) накладките на предните спирачки (TRW, 65лв.+15лв.труд); чакам другата седмица да пристигнат 4-те зимни гуми (Goodyear Wrangler Ultragrip 255/75/15, 154лв./бр.) - в събота (25/10/14) се убедих на практика, че чисто "калната" гума, каквато е GT Radial Adventuro M/T ще ми върши по-добра работа някъде след началото на пролетта догодина. Евентуално, в края на лятото на 2015 ще ги сменя с Duratrac, но дотогава има доста време
Последно редактирано от andonoff; 29-10-14, 22:45.
Причина: корекция
Toyota rav4 95г (Full time 4x4 , блокаж на задния диф.), за момента има само подложки и малко по големи гуми. За напред , мисля да слагам лебедка , да подобря малко окачването и ако има някаква възможност да се сложат бавни. Ако някой има предложения , съм целия в слух .
Последно редактирано от jorkata785; 13-11-14, 14:34.
Здравейте на всички. Да изтупам темата от прахта и да се похваля. От скоро съм горд собственик на паркетник RAV4 2.0 D-4D и съм очарован от това което ми предлага автомобила. За повечето от вас сигурно звучи смешно, но това ми е първата кола с клирънс над 10см, и 4х4 задвижване. Очаквах да вози доста по-твърдо и да клати, но ме изненада много приятно от към комфорт. Не става за офроуд, но пък е перфектна за леки разходки и пикник както и за градско шофиране.
Коментар