Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Представяне на нашите Тойоти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Представяне на нашите Тойоти

Е те такова искам:фото-вулканичен панел монтиран на порива.

чешма със сгъваема мивка
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

• От: Представяне на нашите Тойоти

Чаро на Дйхатсуто ли ще ги монтираш :Д
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Ето малко и от мен
        Toyota Land Cruiser - TLC90, 2001g., D4-D 163hp
        Използва се за разходки, лов и натриване на носове
        Дорабодки: Окачване, предпазители под купето, предна броня, лебедка, фарчета, багажник на тавана, съединител-усилен, чип тунинг, компресорна система, преден и заден блокаж, 2 тягови акумулатора, ИБС-разпределя напрежението, шнорхел, гуми Тойо М/Т, конзола на тавана, фланци.
        Планирано: Сандък за колани, ножове, лопати и тн. Стойка за пушки, ДВД монитор, камера за заден ход и хладилник както и палатка за покрива.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20120401-00637.jpg
Прегледи:1
Размер:211.0 КБ
ID:5407173Натиснете снимката за да я уголемите

Име:thumb3_0zI0by.jpg
Прегледи:2
Размер:118.7 КБ
ID:5407174Натиснете снимката за да я уголемите

Име:thumb3_2WEC5h.jpg
Размер:73.7 КБ
ID:5407175Натиснете снимката за да я уголемите

Име:thumb3_7fz3kq.jpg
Размер:115.8 КБ
ID:5407176Натиснете снимката за да я уголемите

Име:thumb3_KXMRbq.jpg
Размер:110.5 КБ
ID:5407177Натиснете снимката за да я уголемите

Име:thumb3_U0Usd3.jpg
Размер:120.2 КБ
ID:5407178Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0354.jpg
Размер:165.9 КБ
ID:5407179Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0366.jpg
Размер:183.2 КБ
ID:5407180Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0375.jpg
Размер:128.4 КБ
ID:5407181

Коментар

ми май да ви покажа истинската машина!!! 3.0д 93 год, 3-4 инча боди лифт, иронман окачване, 35ци максис гуми, B.I.T шнорхел, спортни седалки и т.н. лудница :Д немога само да разбера с кой от двата 3.0д двигателя е защото до колкото знам има два вида ако някой знае да каже какво да гледам и кой е по добър. Благодаря Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0699.PNG
Размер:859.6 КБ
ID:5410898Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0707.jpg
Размер:193.0 КБ
ID:5410900Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0711.jpg
Размер:152.6 КБ
ID:5410901Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0712.jpg
Размер:174.9 КБ
ID:5410902Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0715.jpg
Размер:121.4 КБ
ID:5410903Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0716.jpg
Размер:142.3 КБ
ID:5410904Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0725.jpg
Размер:147.7 КБ
ID:5410905

Коментар

Кое е истинското на тази машина?
            Боди лифта, 35ци на тези диференциалчета или китениците вътре?

Коментар

Малее, вярно! С тоя китеник ни утрепа бе братчет.
              За това "с кой двигател е" - дай снимки и ще го измислим.

Коментар

Тази година, взех, че си я снимах.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:079.jpg
Размер:100.0 КБ
ID:5411787
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

във връзка с китениците, в момента сам тапицирал корите в черна кожа а по тавана още работа. отностно дифовете, това са мостове от 2.4д за по добър синхром тъй като когато човека от който го купих като е сложил 35ците не е могъл да включи 5та. сега е незнам кви диференцяли кви 5 лв ама е истебител с тия 35ци и помпата малко завъртяна. за мене е машина, на който не му харесва нз кво прави в тази тема а не иде в някоя за ланд ровер

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_obreykov Преглед на мнение
                    във връзка с китениците, в момента сам тапицирал корите в черна кожа а по тавана още работа. отностно дифовете, това са мостове от 2.4д за по добър синхром тъй като когато човека от който го купих като е сложил 35ците не е могъл да включи 5та. сега е незнам кви диференцяли кви 5 лв ама е истебител с тия 35ци и помпата малко завъртяна. за мене е машина, на който не му харесва нз кво прави в тази тема а не иде в някоя за ланд ровер
                    Колега, в кръга на шегата ще те помоля за разрешение да си сложа поста ти за подпис . Преполагам, че това горното си го нащракал на мобилен телефон и затова е толкова нескопосано.
                    По въпроса за дифовете- не е проблема в това дали е изтрибител колата или не. Проблема е, че тия дифове не понасят добре толкова големи гуми и се трошат.
                    Честита придобивка
                    Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                    Lexus LS430

Коментар

Важно е да те радва. По внимателно с педала на газта само.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_obreykov Преглед на мнение
                        ми май да ви покажа истинската машина!!! 3.0д 93 год, 3-4 инча боди лифт, иронман окачване, 35ци максис гуми, B.I.T шнорхел, спортни седалки и т.н. лудница :Д немога само да разбера с кой от двата 3.0д двигателя е защото до колкото знам има два вида ако някой знае да каже какво да гледам и кой е по добър. Благодаря [ATTACH=CONFIG]495422[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]495424[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]495425[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]495426[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]495427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]495428[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]495429[/ATTACH]
                        Добър мотор 3.0ТД,единия е с ел. помпа(1KZT-E) другия(1KZT) с механичната,тва е разликата,но не е конфигурирана добре машината,инак не е лоша,просто за да избегнеш доста неприятни моменти трябва да преминеш на размер гуми максимум 32 инча за тези дифове,и ако не искаш да я прекатуриш махни боди лифта,70 серия са с достатъчно висок център на тежестта и без боди лифт,ако махнеш руното(вълната) от тавана,ще спестиш много чистене след разходка в калта.Тази предна броня не е за нея,а окачването Айрън мен горе долу го бива докато не се умори,шнорхела е доказано здрав,седалките са нещо персонално,или са за теб или не,ако са ти удобни дръж ги,ако ти създават дискомфорт-да ги няма.Само хубави моменти ти пожелавам с джипката.
                        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Имам чувството, че тези седалки си ги сложил за гъ@ария. Лично според мен, с тези гуми не изглежда добре. С едни 33-ки ще бъде много по-хубаво, а и по малко ще товариш го товариш. Джипа е много добър, но изглежда някак си нахлупен. А и с това високо окачване и големите гуми, може да се захлупиш някъде, че няма да се и усетиш!
                          Уцелил си с машина, браво!
                          Поздрави!
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

На мен пък ми харесва с тези гуми и изобщо като цяло много ме радва,само тоя паркетен булбар не е за нея. Иска си черната тръба
                            OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Значи джипа го взех в това състояние. с тези седалки (имам и оригинални), този плюш, тази броня и т.н. в момента е още в Англия и скоро отива за БГ. Ще го покарам малко така да видя как се държи но аз също съм намислил да се свали малко боди лифта. Относно гумите доста скъпи са и докато тия не свършат няма да копувам други иначе 33 може да сложа по нататък. Джипа също имаше и лебетка но гадния англичанин си я свали :@ :Д.

също така при положение че до мин год имах паджеро, тази год витара.. и това ми беше мечтата. доста се чудех какво да зема тъй като няма да го ползвам за постояннен и екстремен офф роуд, дали дефендер, дали чероки (тъй като доста емоции имам с чероки 4.0) и така се спрях на това понеже съм почитател на Тойота а и баща ми има Хайлукс 2007 3.0.

надядам се да не ме изложи а и аз ще го карам 2-3 пъти в годината като си ида на почивка до България.

Междо другото помпата е завъртяна малко до колкото разбрах от продавача (който е фен на Тойота и имаше ланд круйзер 4.2 амазон) за да варви повече и ест гори и пуши малко повече. дали така да я остава или да си я врътна на нормално?

Мерси за инфото

Ето още малко снимчици Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0758.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:5412141Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0760.jpg
Размер:110.1 КБ
ID:5412142Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0754.jpg
Размер:142.4 КБ
ID:5412143Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0752.jpg
Размер:145.7 КБ
ID:5412144

Коментар

Няма да те изложи, стига да го пазиш и да внимаваш. Защото както пише в на един колега подписа- Колкото по-проходим ти е джипа- от толкова по-голяма дупка ще те вадят!
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X