От: Да разнищим фантомните TLC-105?
Дагобаре..никой не попита за какво ще използваш колата..сподели .. !
					Дагобаре..никой не попита за какво ще използваш колата..сподели .. !
 Тези които оставиха на местните / не бронирани/ ги продаваха за към 9000 евро. Другите заминаха за Афирка.
 Тези които оставиха на местните / не бронирани/ ги продаваха за към 9000 евро. Другите заминаха за Афирка.

.
.  .
.

.
.  .
. За търсените цели взимай една газирана 100- ца за десет хилки немска пара и хич ме му мисли..и върви, и комфорт , и място за товарене..все ще те поразходи из Европата през отпуската..
 За търсените цели взимай една газирана 100- ца за десет хилки немска пара и хич ме му мисли..и върви, и комфорт , и място за товарене..все ще те поразходи из Европата през отпуската.. И аз търсих 80-ка бая време и все не попадах на "моята" кола, а тези които ми харесваха бяха на цена абсолютно безсмислена . Та реших, че мигом щом реша да тръгана за Аляска, Аржентина и Монголия ще взема една от тия...по-скъпите, а дотогава машинката от подписа ми напълно ме урежда за сегашните ми необходимости и то на три пъти по-ниска цена..Тааа-помисли друже, подреди приоритетите.
 И аз търсих 80-ка бая време и все не попадах на "моята" кола, а тези които ми харесваха бяха на цена абсолютно безсмислена . Та реших, че мигом щом реша да тръгана за Аляска, Аржентина и Монголия ще взема една от тия...по-скъпите, а дотогава машинката от подписа ми напълно ме урежда за сегашните ми необходимости и то на три пъти по-ниска цена..Тааа-помисли друже, подреди приоритетите.

. Мирогледа ми не възприема тези технологии и това развитие (до ден днешен съм в негласен конфликт с жена ми с най-новия модел смартфон, а аз с апарат модел отпреди 10 години с екстра да получава sms). Защо, какво и как съм намеквал не еднократно по един или друг повод по темите. Моля не ме упреквайте за това- всеки си има визия и приоритети.
 . Мирогледа ми не възприема тези технологии и това развитие (до ден днешен съм в негласен конфликт с жена ми с най-новия модел смартфон, а аз с апарат модел отпреди 10 години с екстра да получава sms). Защо, какво и как съм намеквал не еднократно по един или друг повод по темите. Моля не ме упреквайте за това- всеки си има визия и приоритети.  . Та и с возилото така- ще се надживяваме взаимно и ще видим кой кого. Нямам време и желание да гоня технологиите, не може да им се насмогне, а и ти се отблагодаряват много ку...ски с намаляващото си качество. Искам надеждност и сигурност, непретенциозност, доверие. То колата е като човека (ах колко тривиално, но истина) има си характер, нрав, поведение. На мен това ми пасва и това си търся.
. Та и с возилото така- ще се надживяваме взаимно и ще видим кой кого. Нямам време и желание да гоня технологиите, не може да им се насмогне, а и ти се отблагодаряват много ку...ски с намаляващото си качество. Искам надеждност и сигурност, непретенциозност, доверие. То колата е като човека (ах колко тривиално, но истина) има си характер, нрав, поведение. На мен това ми пасва и това си търся. 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар