Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да разнищим фантомните TLC-105?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да разнищим фантомните TLC-105?

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
    А още по-по- интересно е това, което казваш. Счупено е и се ремонтира или не е счупено и си върви?.
    Как да ти кажа...например, карам колата няколко месеца и стрелката на температурата не мърда от средата. Но при оглед на радиатора се оказва, че е затлачен, крив от предишен удар и с няколко изолирани секции. Според теб за смяна ли е или да карам докато някъде изтече водата и прегрее двигателя с всички произлизащи от това последствия?
    Да ремонтирам ли блокиралия компресор на климатика за цената на 60% от нов? Блокирал е защото от години е без фреон , поради ударен кондензатор. Да лепя ли кондензотора или да сложа нов?
    Разхлопаните шлици на карданите да сменя ли или да карам с вибрирашите кардани? Те мога да изкарат още поне 100 000км?
    Да свяля ли главата за да пасна клапаните или да си карам още хиляди км с леко изпускащи клапани? Да притрия ли разпръсквачите или да ги сменя нови Дензо?

Верно е че аз колата си я правя за кеф и ако ми беше едиствената кола, а аз съм на заплата щях да си карам така БЕЗ НИКАКЪВ проблем. Само щях да си сложа една матара с инсрументи в нея за всеки случай.

И друго-тази кола е удоволствие да се ремонтира. Солидна и истиски направена кола. Перфектен крепеж. Прилича ми на старите Мерцедеси, но е много по-сложна и по-добре измислена от тях. Не са пестени материали и пари при производството и.
    Оригиналните резервни части са достъпни и наистина оригинални. Предлага се и най-дребния чарк!

Има някаква магия за мен в тези дърти Тойоти...
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Руси , последното изречение ....абсолютно си прав Не ме питай от къде знам
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
        А тея джелеза в купето май са против преобръщане? Това няква самосиндикална доработка ли е (с тая груба заварка на това ми прилича), фирмен кит за модификация или определена серия с такава доработка? Допадна ми, но подозирам, че ще създава дискомфорт в купето.

Не знам какви са тия железа, т.е. фирмени или не, но нали се сещаш, че вътре ще трябва винаги всички да сте с каски?
        Представям си как караш жената на работа и/или детето на училище - с каски!

Поздрави и успех в избора!
        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Имаше такива и в България, за работа по мините и геология. За безопасност ги доставиха с вграден ролкейдж, така си идва от завода. Ако пречи - може да се махне, на болтове е всичко, но трябва да се направят капаци на отворите. На тавана има също декоративни тунели, за тръбите. Тапицер може да ги оправи.
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X