Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мечта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: мечта

Здравейте, колеги! Поздрави!
    Малко дълго отсъствах и искам да ви разкажа до момента какво се случи, защото сина ми ми помага за връзки и информация.
    Сбъдна ми се мечтата!
    Благодарение на колега от форума имам нов блок на двигателя, абсолютно законен за регистрация и вече съм го тествал.
    Бях на състезанията в Нови Искър като наблюдател, и съм далеч от идеята да правя бегачка за офроуд състезания.
    Удоволствие ми е да карам по черни пътища и да се забавлявам(което ме разтоварва и което търсех).
    Първо мислех, че проблема ми е в главата, но се оказа слабо място на Витарата.
    Гледал съм двигатели от Витара, на които са им технологичен проблем блока на мотора.
    Гледах 8 блока, от които 7 спукани. Не коментирам кои може и кои не може да се регистрират.
    Започнаха ме от 500лв. и блока, който съм купил е от друга Витара, регистрирана и съм платил 70лв. за него.
    Не се отчайвайте, тепърва ще се бракуват тези коли и ще им падат цените, а да се инвестира в 20 годишна кола дори за офроуд(в случая за забавление) не се оправдават средствата, не говоря за състезания и специално окачване,други двигатели и това вече считам, че не е Витара.
    Ще ви кача някои снимки за тези, които са фенове на Витара и мога да бъда полезен със съвети, с опит и имам доста информация за доставчици на авточасти, но пак ви казвам, на мен са ми помогнали хора от форума и съм благодарен за това.
    Прикачени файлове
    0889 38 43 67 Милен

Коментар

Направих още 3 излизания, без проблеми и съм щастлив, дори и малкия ми син.
      И започнах нещо по фейса.
      Надявам се да не ви отегчавам, но съм мнооооооого доволен.
      Ето и малко снимки:
      Прикачени файлове
      0889 38 43 67 Милен

Коментар

Малко фарове, малко фолио на задните джамове и си заприличва вече на джипка.
        И малко по фйешън седалки...
        Прикачени файлове
        0889 38 43 67 Милен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X