Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мечта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мечта

Бе то и аз като вземах моята така си виках-няма да я ползвам за сериозен офф, ама апетита идва с яденето.
    И сега е доста очукана, кита по калниците или е опадал, или е разлепен, и падането му е въпрос на някоя друга разходка...
    С един спрей понапръсквам местата от които е опадал кита, че белеят и се открояват, и толкова. Досега проблем с полицаи не съм имал, а през зимата я карах като ежедневна кола. по ме е страх да не ме спрат на връщане от някоя разходка, че тогава може да ме глобят за мръсна кола

Съветвам те да я повдигнеш. Щом ще ходиш по планини и гори-със стандартното окачване ще е трудно. При витарите сиромашкия тунинг се получава добре, и почти без пари. А ако имаш на разположение струг-да си изработиш някоя друга втулка, остава да дадеш пари само за пружините и амортисьорите отзад. За преицата всичко е с подложки.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле,
      Само да я прехвърля документално и да мина КАТ с новите номера, ти се доверявам за окачването и благодаря за съветите, ако може молбата ми е да отидеме да караме заедно. Ще си взема въже и ще слушам съвети. Благодаря предварително.
      0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
        Коле,
        Само да я прехвърля документално и да мина КАТ с новите номера, ти се доверявам за окачването и благодаря за съветите, ако може молбата ми е да отидеме да караме заедно. Ще си взема въже и ще слушам съвети. Благодаря предварително.
        И аз ще се радвам да покараме заедно(и не само витарите, а и бъгитата) но ни делят едни 400 км... Може да се запознаем на някоя среща организирана тук(във форума имам предвид), а може и на събора в Пловдив през Септември.
        А относно повдигане и окачване-прочети в раздела, има много теми за "наджипване" на витари.
        Славин е обяснил с подробности, има и точни чертежи, много хора сме ги ползвали, ползвай ги и ти. Прочети и темата за моята витара-там пък показвам как се прави с по-малко пари...

Ето я темата за моята витара

Коментар

Колега, не искам да се заяждам с Кольо, но в София КАТ се заяжда и за лош външен вид. Поздрави

Коментар

Честито и от мен!
            Като гледам "мечтата" има вече своето материално изражение и "дявола" не е чак толкова черен, затова успех в начинанието.
            Изкушението е голямо и разбираемо - не я спирай от движение, стягай я и я карай, час по-скоро, във форума ще намериш всичко - и части и съвет.
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Честито!Като гледам какви бъгита правиш една витара едва ли ще ти се опре!Следя с интерес темата защото знам че ще бъде интересен проект

Коментар

Добре дошъл при Витарките . Пуснах ти лично ,ако имаш нужда от помощ звънкай .
                0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                  Честито и от мен!
                  Като гледам "мечтата" има вече своето материално изражение и "дявола" не е чак толкова черен, затова успех в начинанието.
                  Изкушението е голямо и разбираемо - не я спирай от движение, стягай я и я карай, час по-скоро, във форума ще намериш всичко - и части и съвет.
                  Както днес бе сменен мехлема - "маслото" на нашата Витарка с огромната помощ на колегата MITKOCHANEV. Благодаря МИТЕ!!!
                  Suzuki Vitara '98 2.0 TD, ДБ
                  0 8 8 4 1 0 0 5 0 3 Весо

Коментар

От: До: мечта

Здравейте отново,
                    Наистина голям проблем с документите.
                    Оказа се, че някои от наследниците са непълнолетни и за да се осъществи продажбата трябва да се мине през съда.
                    Приключение е
                    Вече имам договор за покупко-продажба и ми остава само КАТ.
                    Надявам се скоро на сбирките на ВИТАРА да не съм с ХОНДАТА на жена ми.
                    Поздрави !
                    0889 38 43 67 Милен

Коментар

От: мечта

Ако все още не си я "напудрил", отскочи до Шумен, виж Кольовата и ще разбереш, че колата ти е в почти идеално състояние

Аз в момента доизкърпвам моята, че купето беше тръгнало да си ходи от шасито, въпреки, че отвън изглежда джидженка. Нищо страшно, 2 квадрата ламарина и една седмица псуване Докато я кърпих, понеже и без това гредите на купето си бяха отишли всичките, направо сложих нови, с 30мм (колегите предпочитат 50, но то си е въпрос на вкус) по-високи от оригиналните. Ако ще кърпиш сериозно, имай едно наум, по-лесно е и не изисква ни подложки, ни дяволи. Пътьом май ще преместя и задното окачване, че и там е поизгнило неправилно...

Пожелавам ти да се слушате много с Витарника и да ти носи радост!
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От: До: мечта

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Бе то и аз като вземах моята така си виках-няма да я ползвам за сериозен офф, ама апетита идва с яденето.
                        И сега е доста очукана, кита по калниците или е опадал, или е разлепен, и падането му е въпрос на някоя друга разходка...
                        С един спрей понапръсквам местата от които е опадал кита, че белеят и се открояват, и толкова. Досега проблем с полицаи не съм имал, а през зимата я карах като ежедневна кола. по ме е страх да не ме спрат на връщане от някоя разходка, че тогава може да ме глобят за мръсна кола

Съветвам те да я повдигнеш. Щом ще ходиш по планини и гори-със стандартното окачване ще е трудно. При витарите сиромашкия тунинг се получава добре, и почти без пари. А ако имаш на разположение струг-да си изработиш някоя друга втулка, остава да дадеш пари само за пружините и амортисьорите отзад. За преицата всичко е с подложки.
                        Извинявам се за спам-а, но си мислех дали Кольо е забелязал че на тая снимка на заден план е и моята Витара която като си купувах не предполагах че ще я карам така че да не мога да я позная

Успех с Витарските начинания .....
                        TG

Коментар

Цецо, не я виждам твоята.
                          Има една окаляна витара, ама тя е на Чаро.
                          Още по-назад е странното английско оранжево творение на основата на лендровър.
                          Зад витарата на Чаро има още е дна кална машина, ама не е витара. Къде е твоята?

Коментар

Ами ей го на. Нали спомехнах че не съм предполагал че няма да мога да я позная
                            Объркал съм я с онова "странното аглийско оранжево товрение...."

Мисля че се вижда една малка частичка от мен и от отворения ми преден капак над витарата на Чаро, вдясно зад другата кална кола, т.к. и навигатора ми се забелязва наоколо.
                            Последно редактирано от gen4; 15-09-10, 15:53. Причина: Допълване
                            TG

Коментар

Я да бъда по ясен Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13032010259.jpg
Прегледи:1
Размер:150.3 КБ
ID:5209160Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13032010258.jpg
Прегледи:1
Размер:147.8 КБ
ID:5209159Както бях споменал в един коментар "Ако знаех че ще падне такова мацане, никога нямаше да вляза в отбора, но сега не съжалявам за нито един момент от преживяването"
                              TG

Коментар

Благодаря сърдечно за пожеланията!
                                Само, който не се е качвал не знае какво пропуска
                                Карал съм и други джипки, но за мен удоволствието от офроуд се казва ВИТАРА!
                                Докато чаках да се организираме с документите за прехвърлянето, купих някои неща и сега вече е на гуми.
                                Междувременно протекоха задните спирачки и ги оправих и тях.
                                Запалих мотора и докато и се радвах, водата и маслото се умешаха...
                                Свалих главата, оказа се че някой преди мен е сложил чисто нова гарнитура и сега ще търся причината в главата или в блока, но това не ме отчайва - тъкмо ще разбера какво е вътре и какво съм купил. (както казва един мой колега "По-добре да я купиш за 1000 лв. и да умеша маслото, отколкото да я купиш за 5000 лв. и да умеша".)
                                Благодаря за подкрепата и ще продължавам да информирам как се развиват нещата при моята Витара.
                                И все пак се приближавам към момента да караме заедно офроуд.
                                Нетърпелив съм и ще оставя повдигането в бъдещите ми планове.
                                Като чета как се развиват нещата с изкърпването при тебе, май ще стартираме по едно и също време.
                                Успех!
                                0889 38 43 67 Милен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X