Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мечта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: мечта

тигре я направи някоя друга снимка на тази витара дет е 2300 лв и с къв двигател е ,имам интерес към нея с цел покупка
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

В Мобиле има една Витара в Бургас, обявена за 1400лв. червена.
      Говорих със собственика, продава я и на части, а за цялата е слонен да се коментират 200-250лв.
      Двигателя е на колата, твърди, че е много добър, може да се пробва и цената е 500-550лв. и с документите всичко е точно.
      Още обмислям предложението на моя познат, но ще направя снимки и ако се откажа ще ви я предложа.
      Търся за сега и други варианти, разчитам и на вашата помощ.
      0889 38 43 67 Милен

Коментар

точно за нея става въпрос ,аз се познавам с собственика и казва се георги ,той имаше и още една но я разпродаде аз съм взимал части от нея , а за тази витара 2300 лв или е пълен гнилоч или е с претракал двигател или е крадена , не се сърди ама както я описа че е джиджена и за тази цена не ми се вярва много ,читава витара върви около 4500 ,5000лв и нагоре

Коментар

Аз като погледнах тази за 1400лв от Бургас се уплаших, как мислиш с нея да стигнеш до София незнам, ако те спре полицията няма да стигнат парите, дори и да продадеш витарата за глобата която ще напишат. Вземай софийската и не го мисли, само за гориво ще дадеш 200лева и да мине всичко наред курбан ще трябва да правиш. Успех

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
            точно за нея става въпрос ,аз се познавам с собственика и казва се георги ,той имаше и още една но я разпродаде аз съм взимал части от нея , а за тази витара 2300 лв или е пълен гнилоч или е с претракал двигател или е крадена , не се сърди ама както я описа че е джиджена и за тази цена не ми се вярва много ,читава витара върви около 4500 ,5000лв и нагоре
            Ако колегата се отказва от двигателя ....... моляте разпитай го в какво състояние е двигателя , колко харчи , колко масло гори и т.н . Имам интерес , че моя двигател блока му днес умря съвсем
            Лудак

Коментар

Телефона на човека е 056 504363, Казва се Георги.
              Знам само, че е монтиран на колата и може да се пробва и с документите няма проблеми.
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                Ако колегата се отказва от двигателя ....... моляте разпитай го в какво състояние е двигателя , колко харчи , колко масло гори и т.н . Имам интерес , че моя двигател блока му днес умря съвсем

колега мотора си работи добре не надува не губи води и масла но ако си решил да го взимаш трябва да ида до бургас и да го огледам по обстойно , знам че ти е далеч ако искаш идвай и го гледай на място ако ти хареса и неможете да го свалите същия ден може да спиш в нас и на другия ден да го вземеш ,както си прецениш ти

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  колега мотора си работи добре не надува не губи води и масла но ако си решил да го взимаш трябва да ида до бургас и да го огледам по обстойно , знам че ти е далеч ако искаш идвай и го гледай на място ако ти хареса и неможете да го свалите същия ден може да спиш в нас и на другия ден да го вземеш ,както си прецениш ти
                  Благодаря за поканата . Моя мотор го "кърпих" преди няколко дена но блока е така спукан ,че няма оправия .
                  Като никога сега съм се разработил и времето ми е малко кът , утре ще намеря време да звънна на човека и да говоря с него .
                  Ако някой има нужда от нещо по-сериозно от тази Витара да казва като гледам мотора да гледам и други неща.
                  Лудак

Коментар

Кажи, за кога евентуално планираш пътуване?
                    Може да отидем заедно, ти да видиш мотора, а аз говорих с Жорката за други неща.
                    След разговорите ми с него, останах с впечатлението, че е много свестен човек.
                    0889 38 43 67 Милен

Коментар

Днес се видях с приятеля ми с Витарата, която продаваше за 2300лв.
                      Записал си е час другата седмица за монтаж на газово устройство и се отказва да я продава.
                      0889 38 43 67 Милен

Коментар

и аз така си помислих

Коментар

Re: мечта

Eti от форума продава витаров двигател, в момента е на неговия самик, но е решил да слага нещо по сериозно. Може да му пишете на лични, цената също беше нормална.
                          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                          http://www.facebook.com/JeepBG
                          LZ1GGC

Коментар

От: Re: мечта

Благодарности на всички, който ми помогнаха за джипката.
                            Предложен ми беше отремонтиран двигател и го чакам другата седмица да ми го докарат.
                            Не съм се и отказал от идеята да купя още една Витара за части. Даже гледах една Витара във Банкя вчера от обява в Мобиле и чакам човека да си коригира малко цената, защото състоянието й не е много добро. Кърпена е веднъж, има и в момента доста ръжди, като ходова част е добре и мотора работи, не духа от картера, но салона й е ужасен и мирише вътре на обор. За части ме устройва.
                            Ще пиша като имам новини.
                            0889 38 43 67 Милен

Коментар

От: Re: мечта

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                              Благодарности на всички, който ми помогнаха за джипката.
                              Предложен ми беше отремонтиран двигател и го чакам другата седмица да ми го докарат.
                              Не съм се и отказал от идеята да купя още една Витара за части. Даже гледах една Витара във Банкя вчера от обява в Мобиле и чакам човека да си коригира малко цената, защото състоянието й не е много добро. Кърпена е веднъж, има и в момента доста ръжди, като ходова част е добре и мотора работи, не духа от картера, но салона й е ужасен и мирише вътре на обор. За части ме устройва.
                              Ще пиша като имам новини.
                              Преди 2 седмици изпуснах една Витара със счупен двигател....... дадоха я за 380 на Надин .
                              Лудак

Коментар

Жалко...
                                0889 38 43 67 Милен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X