Какво стана с темата, някакво развитие, нали си видял че имам два моста вече за продан, но пиши какво стана с проекта, че ми е интересно, и не само на мен
Проекта е наполовина привършен,засега всичко върви по план,ама става бавно ,защото всичко трябва да се мисли и оглежда,няма откъде да се види наготово!
Снимки нямам ,защото проекта се извършва в Бургас и ми обещаха да снимат като е готово и изпробвано!
Мостове не ми трябват засега,даже ако проекта е успешен ще имам за продаване преден диф с кожуха и полуваловете!
Пускам малко снимки за загрявка...
Вътрешни карета от Фолксваген,външни от Опел,които се пригодяват към Витаровата чаша.Остава още малко работа,тампоните ,които държат дифа идват малко слабички и ще се заменят с по -здрави!
Между другото ,ако някой има счупени витарови чаши/частта с шлиците от външното каре/ще съм му благодарен ,ако ми ги изпрати!Искам да си направя още един комплект външни карета,тъй като няма да има откъде да ги купя готови!
Браво много добре е станало,така като гледам от снимките доста здраво е станало.Ако не е тайна ще кажеш ли какви пари се връзва и да разбирам че вече се използват други карета а не витарови или?
Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Хубаво си направил по този начин с дифа, но проблема с каретата си остава.В смисъл това и остава пак слабото бясто на витарата.Защо не я направи направо с цял преден мост
Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Този вариант излиза по-евтино,клиренса е по-добър ,а каретата са заменени с такива ,които са по-масивни,доказано здрави и не на последно място се намират по моргите на евтини цени!/макар ,че затова слагаме по-яки -да се чупят трудно/.
Онтосно целият мост дълго мислих,харесах изпълнението на Йонко от Б.Слатина ,но излиза малко по-скъпичко и разстоянието до там ми е голямо!Иначе респект към труда му!
Този вариант излиза по-евтино,клиренса е по-добър ,а каретата са заменени с такива ,които са по-масивни,доказано здрави и не на последно място се намират по моргите на евтини цени!/макар ,че затова слагаме по-яки -да се чупят трудно/.
Онтосно целият мост дълго мислих,харесах изпълнението на Йонко от Б.Слатина ,но излиза малко по-скъпичко и разстоянието до там ми е голямо!Иначе респект към труда му!
Здрасти,
евала!!! Ти в този ред на мисли и действия, си направи заден скършен (с полуоски) цял мост с по-малък заложен (непроменяем) ъгъл от предните полуоски (за да не се натоварват каретата). Автоматично получаваш поне +5 см клиренс.
Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...
Коментар