Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден диф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преден диф

За чашата на външно витарово каре ли говориш ?
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Вече се уговорихме с Иван,той естествено има счупени и обеща да ми изпрати!
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Айде стягайго дзверо че много кал ни чака
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Айде стягайго дзверо че много кал ни чака
          Разбира се,пък и друго си е да сме в пълен състав по разходките из Ямболските и Сливенските околий.

Коментар

Започна ли да правиш нещата?
            Да не забравиш снимки, че да ти търсим кусури
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Какво стана с темата, някакво развитие, нали си видял че имам два моста вече за продан, но пиши какво стана с проекта, че ми е интересно, и не само на мен

Коментар

Проекта е наполовина привършен,засега всичко върви по план,ама става бавно ,защото всичко трябва да се мисли и оглежда,няма откъде да се види наготово!
                Снимки нямам ,защото проекта се извършва в Бургас и ми обещаха да снимат като е готово и изпробвано!
                Мостове не ми трябват засега,даже ако проекта е успешен ще имам за продаване преден диф с кожуха и полуваловете!
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Похвално, чакаме крен резултат и тестовете дано да са успешни. После патент и директно в централата на Сузуки, като проектант

Коментар

Пускам малко снимки за загрявка...
                    Вътрешни карета от Фолксваген,външни от Опел,които се пригодяват към Витаровата чаша.Остава още малко работа,тампоните ,които държат дифа идват малко слабички и ще се заменят с по -здрави!
                    Между другото ,ако някой има счупени витарови чаши/частта с шлиците от външното каре/ще съм му благодарен ,ако ми ги изпрати!Искам да си направя още един комплект външни карета,тъй като няма да има откъде да ги купя готови!
                    Прикачени файлове
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

• До: Преден диф

Браво много добре е станало,така като гледам от снимките доста здраво е станало.Ако не е тайна ще кажеш ли какви пари се връзва и да разбирам че вече се използват други карета а не витарови или?
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Парите накрая ще ги смятаме.Вътрешно каре от Фолксваген,външно от Опел-ползва се само Витарската чаша заради шлиците.
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Хубаво си направил по този начин с дифа, но проблема с каретата си остава.В смисъл това и остава пак слабото бясто на витарата.Защо не я направи направо с цял преден мост
                          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Този вариант излиза по-евтино,клиренса е по-добър ,а каретата са заменени с такива ,които са по-масивни,доказано здрави и не на последно място се намират по моргите на евтини цени!/макар ,че затова слагаме по-яки -да се чупят трудно/.
                            Онтосно целият мост дълго мислих,харесах изпълнението на Йонко от Б.Слатина ,но излиза малко по-скъпичко и разстоянието до там ми е голямо!Иначе респект към труда му!
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                              Този вариант излиза по-евтино,клиренса е по-добър ,а каретата са заменени с такива ,които са по-масивни,доказано здрави и не на последно място се намират по моргите на евтини цени!/макар ,че затова слагаме по-яки -да се чупят трудно/.
                              Онтосно целият мост дълго мислих,харесах изпълнението на Йонко от Б.Слатина ,но излиза малко по-скъпичко и разстоянието до там ми е голямо!Иначе респект към труда му!
                              Здрасти,
                              евала!!! Ти в този ред на мисли и действия, си направи заден скършен (с полуоски) цял мост с по-малък заложен (непроменяем) ъгъл от предните полуоски (за да не се натоварват каретата). Автоматично получаваш поне +5 см клиренс.
                              Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Това вече ще е трудно .
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X