Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден диф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преден диф

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Ами варианта независимо окачване,което трудно се чупи,ама вкл. и каретата е най примамлив,то ако има такъв да правят и задния мост с независимо!
    Няма нужда да го правиш, купи си една Гранд Витара и си ти.По-новите модификаций са с независимо окачване и отпред и отзад
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      Тони, като и да го мислиш няма да стане ни с цял мост ни с чугунен от Гранд.Проблема е че този вид извращения не са съвместими с нашата любима марка.За такива скокове и полети ти трябва или Нисан Патрул или някаква здрава Тойота.
      В интерес на истината от цялата тема това според мен е най-правилния отговор на проблема.Погледнато реално нещата действително стоят така.А що се отнася до Витарата мисля,че и със стандартния си диф няма да има проблем,стига да се избягват подобни подскоци.
      Последно редактирано от Янко Желязков; 28-03-10, 18:42.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
        Вероятно цената ще е близка до тази на хубава витарка Не правете сравнение с цените на нивите,там всичко е консуматив и ако цените не са толкова ниски,никой няма да кара нива. То пак по скъпо излиза да имаш нива заради честата смяна на части ама не всеки си е правил сметката.
        Колега в това,което пишеш има известна доза истина,но не си напълно прав-специално дифовете при Нива са доста здрави за цената си-моята е на 140000км. от,които доста са из горите и язовирите и да чукна на дърво досега проблем нямам,въпреки че Зимата карам с доста агресивни гуми.Разбира се при това избягвам подскоци от всякакъв вид,но за друго не я жаля.Иначе си прав-действително има части,които не са много качествени.

Коментар

Я кажете,предния и задния диф взаимозаменяеми ли са,т.е.мога ли да монтирам заден диф в предния кожух?
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            Я кажете,предния и задния диф взаимозаменяеми ли са,т.е.мога ли да монтирам заден диф в предния кожух?
            Не може, предната корона се захваща с 10 болта, задната с 12.
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Имам предвид демонтиран от капака,на който е монтиран комплекта.
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

а не е ли по лесно един чугунен диф с полуоски от дизелова витара 2.0HDI ??? тук чад пат излизат и цената е смешна
                поздрави

Коментар

Доколкото съм проучил,чугунен кожух имат само 2,5 V6 и им искат по 500-600 лв с дифа де,ама е с друго пред число.На дизеловата Витара дали са по-здрави каретата и полуоските?
                  Между другото,как решават проблема с дифа и каретата колегите при вас,мисля ,че всички колеги ще сме ти благодарни!
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

витара с ХДИ мотора аз лично сам срещал по моргите умряла от гъдел ама дифа чогун обескостявам го и го пращам кадето искате
                    tyk слагат кожух от хди и полуоски по усилени са.имало два вида мисля в шлиците но не сам витараджия дори при един от моделите полуските окъсяват когато слагат кит 7.5цм завъртат дифа отдавна сам писал за това но виждам че в БГ има огромен напредък когато говорих за това все още не беше практика.
                    относно предавателните числа карат с 5.12:1 или турските 5.8:1
                    поздрави

Коментар

Май наистина вирус ще да е това трошене на кожуси на дифове.На 27/03 и ние строшихме кожуха на предния диф на Витарата при скок.Имам скока на видео и ако успея да го кача в Youtube ще ви го покажа.
                      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Ти ако знаеш по старите Витараджии по колко са строшили,ама си мълчат!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                          Май наистина вирус ще да е това трошене на кожуси на дифове.На 27/03 и ние строшихме кожуха на предния диф на Витарата при скок.Имам скока на видео и ако успея да го кача в Youtube ще ви го покажа.
                          Ох, ето една снимка от "скока"...
                          До колкото разбрах днес от брат ми, Витарката е вече с нов диф, така, че ще "скача" още
                          Прикачени файлове
                          LR Disco I 300tdi
                          Nissan Pathfinder
                          Honda VF 750
                          Suzuki GSXR 750

Коментар

Колеги,решил съм ,че ориг.диф с този кожух няма да го сложа.Опитах се да намеря по сайтовете Витара 2.0 HDI на части,която колегата Зенит препоръчва,ама нещо не успявам.Пишете ,ако някой има информация да видим за какви цени става въпрос.
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

На някой да му се намира счупен за подаряване (само счупената част без тази с ръкавите) ?
                              Върти ми се една идея в главата, но ми трябва модел .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

2.0 HDI кожух,е голяма рядкост,и аз навремето търсих ама нема,слагай от Уаз мост с Витарските карантии,няма да е евтино,ама като искаш здравина и надежност отговора е в целите мостове,ама докато стане,щото то няма да е само тва доработката,цената ще дойде като за оргинална с цели мостове джипка.........
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X