Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на Х 90
Свий
X
-
От: Повдигане на Х 90
Мост-хибрид!Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнениеАко не е тайна колко ти струва цялата манипулация?Предполагам моста е от Уаз?
Поздрави
Витара и УАЗ.а цената не е тайна.1000лв. мост(комплектован),230лв.амове,350лв.за труд.+50лв.дреболии разни
Коментар
-
Нека Йонко каже.Той знае най-добре какво имаПървоначално публикуван от павле Преглед на мнениеПитам от любопитство , след преработката на моста Уазковите карета ли остават на полуоските или слагате нещо друго там .
Коментар
-
Каретата остават уазовите с малка преработка на полуоските.Тъкмо днес Сузи си замина и вече е в ръцете на собственика Жороо , а вчера Свилен си получи неговата витара сащо с преработка на цял преден мост. Можем да ви пуснем малко снимки от вчера .Първоначално публикуван от павле Преглед на мнениеПитам от любопитство , след преработката на моста Уазковите карета ли остават на полуоските или слагате нещо друго там .
Коментар
-
Пружините са хванати в долния край,а маркучетата така изглеждат на снимката имат още възможност.Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеДобре добре ама тия пружинки що са така къси и маркуча за спирачките идва къс
Иначе ходовете са доста задоволителни
Коментар
-
Предницата се вдигна 3-5см.тези дни ще сложа подложки отзад(макферсони от старите Астри).Голям КЕФ е с цял мост!Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеЕ що не сложите по дълги така се изваждат или искате да избегнете да не я качвате на толко високо.Гледам и задните пружини нямат подложки
Коментар
-
По дългите пружини им е по висока височината при сгънато положение от там намалява и хода на целия мост.А за подложките на задните пружини съм обяснил на Жоро както и той сам ви е написал.Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеЕ що не сложите по дълги така се изваждат или искате да избегнете да не я качвате на толко високо.Гледам и задните пружини нямат подложки
Коментар
-
Първоначално публикуван от ionko68 Преглед на мнениеПо дългите пружини им е по висока височината при сгънато положение от там намалява и хода на целия мост.
Стига бе, ти ни удари в земята яко. Тази мисъл е за бисери директно.
Коментар
-
Яворе аз несъм имал в предвит специалните пружини за тунинг укачванията който са с по голямо разтояние между навивките а имам в предвит за стандартните си пружини който са с малко разтояние между навивките.Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеСтига бе, ти ни удари в земята яко. Тази мисъл е за бисери директно.Последно редактирано от ionko68; 13-07-10, 13:16.
Коментар
-
Приятелю, недей повече, а?Първоначално публикуван от ionko68 Преглед на мнениеЯворе аз несъм имал в предвит специалните пружини за тунинг укачванията който са с по голямо разтояние между навивките а имам в предвит за стандартните си пружини който са с малко разтояние между навивките.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар