Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на Х 90
Свий
X
-
До: Повдигане на Х 90
Май ще трябва да се сменят предавателни числаПървоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнениеВреме беше да се види и бобулечката в деиствие.
тези гуми малко и натежават.
Коментар
-
Според мен може и шофьора като че ли не и дава достатъчно газ накрая/как да призная ,че гумите ни натежаватПървоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеМай ще трябва да се сменят предавателни числа
/,а иначе идеята за дифовете е добра,ама като им искаш едни цифри -на цената на самите Сузукита

0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Ей, Жорка, голямо си куку бре
Кога я купи и си я преобразил.
Имам един стикер, кръгъл, червен, със задраскан път
Не мога просто да не ти го подаря, но..........искам на разходка.
Ако твърдо си решил да ходиш в Трявна се обади да дойда да те пазя
Хахаха страхотно клипче. Абя т'ва сузуки май назад върви повече или аз се лъжа нещо?Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеСпоред мен може и шофьора като че ли не и дава достатъчно газ накрая/как да призная ,че гумите ни натежават
/,а иначе идеята за дифовете е добра,ама като им искаш едни цифри -на цената на самите Сузукита

Поздрави.
Коментар
-
Яворе,планувал съм ти да свършиш тая работа и то скороПървоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеМай ще трябва да се сменят предавателни числа
п.п.мерси эа джантите
Коментар
-
ИДВАААЙПървоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнениеЕй, Жорка, голямо си куку бре
Кога я купи и си я преобразил.
Имам един стикер, кръгъл, червен, със задраскан път
Не мога просто да не ти го подаря, но..........искам на разходка.
Ако твърдо си решил да ходиш в Трявна се обади да дойда да те пазя
Поздрави.

Коментар
-
Гумите и предавателните числа са добре, просто когато почва да се катери по-нанагорното тинята се връща вече и убива скороста.Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеМай ще трябва да се сменят предавателни числа
тези гуми малко и натежават.За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеМишоооо ,пусни и този с Патруля - да има база за сравнение
.

мдааа!....фиуууууууу....пльоссссссс!
ех!... че весело си изкарахме!
Коментар
-
Така!Да видим до кьде я докарахме?!
Не се справихме с фланеца за спортния волан,но и това ще стане един ден!
За сега с оригиналния.Утре ще слагам уширители на калниците.Взех от тези на колегата от Ямбол(scorpion1972).6см. широки.Mислих до тук да спрем с тунинга,но в блатото(виж клипа по-горе)осьзнах нещо!...а именно,че си падам по по-ХАРД изпьлнения(имам няколко нефилмирани)
Пьрвоначалния замисьл беше САМО софт разходки,но уви! ....Та плануваните в наи-скоро време промени са:1) предавателни числа 2)по-здрави задни полуоски 3)ARB заден блокаж(днес го поръчах) 4)Усилен съединител,но ще покарам с този още известно време.Работата продължава
Последно редактирано от goshko-loshko; 08-03-10, 22:34.
Коментар
-
Е сега какво казаПървоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнениеГумите и предавателните числа са добре, просто когато почва да се катери по-нанагорното тинята се връща вече и убива скороста.
нещо от сорта "изкарай го по-навътре"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар