Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Х 90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Повдигане на Х 90

Къде е таз дупка,много интересна изглежда се едно накой я е изкопал нарочно там
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнение
      Победи нисана по-простата причина ,че хиксчето се завъртя.
      Грешка в гумите. Гумите на хикса са за пред кафето.
      На Трявна се справяха само агресивни гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
        Грешка в гумите. Гумите на хикса са за пред кафето.
        На Трявна се справяха само агресивни гуми.
        Така си е,но идеята на Х-са ден-два преди Трявна беше само за софт разходки....днес обсъждахме дизайн на кейдж.....бутонки.....размислите бяха в този дух.междувремено АРБ-то е пристигнало

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
          Така си е,но идеята на Х-са ден-два преди Трявна беше само за софт разходки....днес обсъждахме дизайн на кейдж.....бутонки.....размислите бяха в този дух.междувремено АРБ-то е пристигнало
          Аз само изказах мнение неисках да обидя някого.И мисля че съм прав.

Коментар

Никого не си обидил колега! Прав си !

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Ванка то е ясно бе кво имам да демонстрирам товара от големия диаметър на гумите трябва от някъде да се разтовари образно казано. Може и без тази корекция, но с нея е правилно и не се товари съединител двигател няма удари от засилване, абе знаеш ти за какво ти говоря. Я отговори честно, на две еднакви витари с 33" гуми едната със сменени предавателни числа другата сток коя ще изкара повече. И доколкото си спомням и ти нещо прехвърляше от дълга дизелова дифовете на твоята късата, защо ли?

За демонстрации винаги съм готов, идвам с Х 90 ката чекнем я после ви показвам и тоуотата какво може черпенето от вас
              Тя работата стана сериозна!Аз се колебаех дали да идвам на сбирката,ама щом ще има такъв панаир...
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                Та кой победи?
                Н-И-С-А-Н-А победи!!!! Браво на НИСАНА!!!!!.....И пак БРАВО на НИСАНА!!!!!NISSAN!!!...........NISSAN FOREVER!!!
                П.С.Малко по-горе съм написал две-три думи за "меренето",премерването.измерването,над/подмерването и т.н. и най-учтиво съм помолил и пак МОЛЯ да не е ТУК!!!
                Поздрав!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                  ....днес обсъждахме дизайн на кейдж.....бутонки.....размислите бяха в този дух.междувремено АРБ-то е пристигнало
                  Кога ще е готов кейджа? Ако има обновления качвай снимки. До Копривщица ако си сложил клетката може да я тестваме . За лебедката не се кахъри - ще се "постарая" да ти се "наложи" да ме дръпнеш, за да я сефтосаш.
                  Още нещо - хикса има ли си име вече? хлебарката, буболечката, хикса, калинката - все на насекоми ми идват

Поздрави.

Коментар

Виж пети пост
                    За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                    За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Поздравления ! Буболечката е станала страхотно, и въпреки че гумите и не бяха като за Трявна мисля, че се справи отлично !

PS
                      според мен, беше един от най-красивите офроуд автомобили на откриването на сезона, направен с много вкус !
                      www.4x4Trips.bg

Коментар

От: До: Повдигане на Х 90

Да поиЗтупаме прахта и от тука малко.За няколко месеца Бубулечката видя доста бой!Странното е,че не се строши нито веднъж!Онзи ден запалих съединителя...но не това е причина да съм тук...
                        След дълги колебания(около 5 мин)реших да сложа цял преден мост.Решението е взето,и Сузи утре отива "Командировка"в Бяла Слатина.Очаквайте включване...
                        Поздрав!

Коментар

От: Повдигане на Х 90

Браво и да снимате
                          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Сузи е вече в Бяла Слатина.Целият мост е на лице и колегата Йонко ще се заеме с монтажа тази седмица.повече подробности от него...
                            Прикачени файлове

Коментар

Започна се с монтажа на предния цял мост на Х90-ката ето малко снимкии
                              Прикачени файлове

Коментар

Така като гледам, ще стане голям звяр. Интересува ме нещо: за какво се слага преден цял мост? Има ли някаква разлика в стабилността или е чисто и просто за "мерене на ходове"? Продължавам да следя темата с интерес. Продължавайте все така!
                                Благодаря и успех в начинанието
                                Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                                /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X