Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размисли по предната броня.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Размисли по предната броня.

Колега ,ако може да споделиш до къде стигна със задната броня ,ще е много полезно за всички които очакваме развитието и Благодаря предварително.

Коментар

rotter,жив ли си бе! Аз за съжаление още не съм почнал броните - имах доста работа,пък и разходи свързани с нея. Какво стана - паснаха ли нещата,как е задната броня - пусни малко инфо,моля!
      Б. Бонев
      0осем88две6шест71три

Коментар

Позволявам си да отговоря от името на rotter, защото той май рядко чете Предната броня е готова - то се вижда и от снимките Остават само довършителните "украси".
        Задната в момента я е "замразил", защото тази от чертежа е за гранд витара и е по-голяма от за витара

В най-скоро време се надявам и ние да направим предната. В момента търсим подходящ абкант с подходяща цена, защото... За задната имаме едни други идеи, но всичко с времето си
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
          Позволявам си да отговоря от името на rotter, защото той май рядко чете Предната броня е готова - то се вижда и от снимките Остават само довършителните "украси".
          Задната в момента я е "замразил", защото тази от чертежа е за гранд витара и е по-голяма от за витара

В най-скоро време се надявам и ние да направим предната. В момента търсим подходящ абкант с подходяща цена, защото... За задната имаме едни други идеи, но всичко с времето си
          Благодаря! Надявам се и аз да мога скоро да започна моята предна. За задната ще си позволя да ви изчакам,че съм далеко от чертежи,скици и инженерни решения (професионално имам предвид) Ще съм благодарен,ако постнете по-късно чертеж на задната броня за късата Витара! Успех!
          Б. Бонев
          0осем88две6шест71три

Коментар

От доста време не съм споменавал нищо защото нещата бяха в застои.но днес ми направиха и задната броня остава търкане,поцинковане и боядисване на двете брони.Както споменах предната броня е по размерите от... до не знам на какви цени може да си я набавите но на мен ми излезна до момента 200лв 150 - за рязане и згъване и 50 -за заварка.Утре ще я наснимам свалена и качена на колата да добиете представа.
            А това е задната заварена и поставена захващането за нея до сега е само на 4 те болтчета под вратата,мисля да направа 3 подложки от гредите към бронята и 2 подложки от двете страни.
            Относно чертежите за AutoCAD на дали ще мога да ви ги дам не се заемам да ги обращам аз да не стане някоя беля ,но мисля че на SolidWork ще успея да ги споделя с вас,но за момента ги нямам и за момента не знам цената и на задната броня.Да се надявам че скоро ще има още инфо за споделяне и дано край на проекта и започване на нов -експидиционен багажник
            Прикачени файлове

Коментар

Забравих да кажа както се вижда от снимките броните изтърчат с около 2-3 см от калниците на колата,но това е защото нямам вежди-евентуално с поставяне на пластмасови или гумените от ямбол работата ще е перфектна.

Коментар

Дай някакви размери за задната броня независимо от формата.

Коментар

Валери,ти имаш ли идея къде при нас могат да свършат работа за броните?
                  Б. Бонев
                  0осем88две6шест71три

Коментар

Така изглежда предната броня от вътрешната страна разстоянието между планките за захващане и бронята е около 2 см спокоино си пъхам пръстите от там.А между оребренията и бронята по малко от 1см.Не прилепват плътно това ми е мисълта.Ако някои иска да му прилепват трябва да направи евентуални промени.Нямах време да се занимавам да свалям и слагам броните както бях обещал отлпеснах се в търкане и обработване с преобразовател.Надявам се след празниците да ги вида и аз в завършен вид
                    Прикачени файлове

Коментар

rotter,Благодаря! Много важна информация! Важно е за здравината на бронята(особено както мисля да правя отвори за джак!)
                      Б. Бонев
                      0осем88две6шест71три

Коментар

Колега тази броня не е ли много тежка то вярно че пълно щастие няма ама.
                        Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Нямам подходящ кантар да тегля броните но по мое мнение сегашната броня маи е по тежка от новата Днес направих снимки как стой на колата както бях обещал.
                          Между временно дигнахме една витарка
                          След празниците ще поръчвам за това момче броня като моята тои каза че си има кой да му я завари по евтино...та мисълта ми е ако някои иска да поръчам и за него и да искам компромис за цената
                          Прикачени файлове

Коментар

От: До: Размисли по предната броня.

Ето малко снимки и на втората броня в готов вид направихме и степенки
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от rotter; 25-07-10, 14:24. Причина: промяна размер на снимките

Коментар

От: До: Размисли по предната броня.

Много добре е станала,Витарата е със софииски номер,но пловдивска ли е?
                              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

От: Размисли по предната броня.

Сигурно и аз ще се включа но засега се занимавам с купетоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1323.jpg
Прегледи:1
Размер:162.4 КБ
ID:5196380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X