Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размисли по предната броня.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Размисли по предната броня.

Днес падна голяма борба с предната броня планките които са за прекрепяне не са у ред а и ги бяха по изпортили малко и така и не можах да я монтирам на пълно но дано утре стане...Днес установихме че идеята на 2 те уребрени планки и 2 те планки за захващане НЕ е да се допира в 3 страни (отпред,отгоре и отдоло) а само на 2 (горе и доло) отпред има по грубо 20мм свободно място явно или размерите са грешни или дизаинът е такъв.

Задната броня е все още в процес на мислене и SolidWork

Горещото поцинковане не е задължително,но моята кола седи на улицата така да се каже и атмосферните условия и влияят доста и затова реших това генерално решение да знам че ражда няма да хване тая консерва

Коментар

Без планките ляга ли предната броня? Става ли да имитираш оригиналното захващане на предната или дизайна не позволява /или аз не съм разбрал добре кое не пасва/? За поцинковането - разбрах - благодаря!
      Б. Бонев
      0осем88две6шест71три

Коментар

rotter,до кьде я докара

Коментар

Нямаше кои знае какво развитие на нещата за това не съм писъл.В общи линии нови планки с отвори за дупки елипси да може да се нагодят защото като добър майстор скъсах и 4 те глави на болтовете които държаха предната броня-наложи се разпробиване и прочие та...планките са с леки корекции по размерите и допълнително ще се заварят към тях "Г" образните ламаринки да може бронята да ляга върху гредите да не се държи по време на монтаж.
          Задната броня е завършена на чертежи и е готова за рязане но трябвало някакъв лист от големите (така ми казаха).Иначе в общи линии ще изглежда така.Доста бавно стават нещата при мен за което се извинявам но няма време.Има ли развитие веднага ще пиша и покажа поздрави
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от borkobo Преглед на мнение
            Без планките ляга ли предната броня? Става ли да имитираш оригиналното захващане на предната или дизайна не позволява /или аз не съм разбрал добре кое не пасва/? За поцинковането - разбрах - благодаря!
            Да като за начало ще използвам стандартното захващане което е с по 2 болта на греда.По нататък като си купя лебедка ще я преправя

Коментар

...Доста бавно стават нещата при мен за което се извинявам но няма време.[/QUOTE]
              Иэвинения само на Витарката...помисли за мястото на лебедката от сега пък я слагай когато можеш .ще си спестиш главоболия.
              Поздрав

Коментар

Първоначално публикуван от rotter Преглед на мнение
                Задната броня е завършена на чертежи и е готова за рязане но трябвало някакъв лист от големите (така ми казаха).Иначе в общи линии ще изглежда така.Доста бавно стават нещата при мен за което се извинявам но няма време.Има ли развитие веднага ще пиша и покажа поздрави
                Няма проблеми със забавянето - важното е,че напредваш. Имаш ли чертежи с ъглите и разстоянията на задната броня? Ще имаш ли отвори за джек? - аз като я започна ще искам да ми изрежат на задната и на предната и ще подсиля местата. Успех нататък!
                Б. Бонев
                0осем88две6шест71три

Коментар

Имам ги в формат на Solidworks но от там не е проблем да се прехварлят в ауто-кад но не са обработени маи до краи и за това не искам да ги качвам някои да не се подведе по тях като сичко е оточнено изрчзано и снимано как изглежда ще кача и фаиловете.Ако ги искате спешно не е проблем и веднага да ги кача

Коментар

Не , не е спешно! Аз ще я почвам по-късно,че сега ме е завъртяла една работа!!!!- нямам минутка свободна. Когато можеш - тогава! Аз следя темата с голям интерес,но не мога да чета всеки ден. Моите брони ще ги почна може би април, за съжаление. До тогава ти ще си свършил вероятно - пожелавам ти го! Благодаря за отзивчивостта! Успех!
                    Б. Бонев
                    0осем88две6шест71три

Коментар

Успях да намеря малко време да дозавара и монтирам предната броня получи се това ...На едната снимка се вижда как бронята има стърчащ ръб първоначално се притесних но в последствие се усетих че сичко е наред просто нямам разширители или вежди на калниците и от там идва проблема
                      Прикачени файлове

Коментар

Седи много добре, а и за лебедка има доста място!

Коментар

rotter- extra!

Коментар

rotter,добре става! Като сложиш всичко отпред ще постнеш още някоя снимка,нали! За джек няма ли да изрежеш отвори? Как върви задната броня?
                            Б. Бонев
                            0осем88две6шест71три

Коментар

Нистина добре изглежда, но аз си падам максималист и не бих я направил от толкова тънка ламарина, това все пак трябва да е "броня" в истинския смисъл на думата. Малко оребрения няма да и дойдат зле ми се струва за здравина.
                              А на моята Витара също и предстои оффроуд-тунинг, но съм се спрял на тръбен вариант.
                              Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                              0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Как върви задната броня ? Намерил съм къде да я срежат. Казаха ми 2.50 лв. на минута. Мисля да изчакам за размерите на задната и да ги направя и 2те. Поздрави
                                0884 626 333

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X