От доста време се чудя дали да си правя тръбна броня или да си оставя щатната. Съображенията ми за смяна са, че ще стане по-здраво, ще мога да си сложа "патица" (лебедка) и ще намаля ъгъла за "превземане на бабунки". Съображенията ми против са, че при нежелан сблъсък с пешеходец, щетите по човека ще са далеч по-тежки, което си е най-сериозния довод против, а другите съображения са, че предницата ще стане по-тежка, по-грозна (може би) и ще трябва да ходи на майстор и ще има "изваждане", за което не съм сигурен дали има смисъл.
Та на въпроса, днес катастрофирах и щатната броня вече е за смяна. Въпросът ми е, какво ви е мнението - със сдруга щатна ли да я сменя или да се гмуркам в театъра с "желязна" броня и лебедка. Ако е второто, при кого ще ми препоръчате да отида да ми я направи и защо, а ако е първото, намира ли му се на някого по "мазета и дворове" изостанала предна броня .... ?
Дайте ако имате и още съображения за и против двата варианта (озаконявания, място на номера ... всичко, което влиза в забавата).
Та на въпроса, днес катастрофирах и щатната броня вече е за смяна. Въпросът ми е, какво ви е мнението - със сдруга щатна ли да я сменя или да се гмуркам в театъра с "желязна" броня и лебедка. Ако е второто, при кого ще ми препоръчате да отида да ми я направи и защо, а ако е първото, намира ли му се на някого по "мазета и дворове" изостанала предна броня .... ?
Дайте ако имате и още съображения за и против двата варианта (озаконявания, място на номера ... всичко, което влиза в забавата).
Коментар