Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парното на витарата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: парното на витарата

Колега почисти си радиаторчето на парното. Само че какво вадене пада
    Първоначално публикуван от fanfanetko Преглед на мнение
    значи степените работят ,духа и топло но просто едвам едвам духа
    ще проверя идейте на trent и пак ще пиша благодаря

P.S от София съм
    SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
    Nissan Patrol Y60

Коментар

От: Парното на витарата

Що бе, аз моето лесно го изчистих (Витара, къса база, 91ва година). Бъркаш под жабката и с гънене вадиш мекия въздуховод който е точно преди радиатора. После през него бъркаш с прахосмукачката и чистиш директно вътрешният радиатор на парното. Посъбрала се беше шума там

Друго място има ли за чистене?

Коментар

имам проблем със парното признал съм я витарата че има наи доброто парно но почнаха проблеми колата е загряла и както духа горещ въздух усулвам на по висока степен копчето за въдуха и почва да духа леден въздух и товае като стои на място колата като тръгна да карам със по висока скорост започва дъси духа както трябва преди си нямах проблем и на масто като стои даси духа топло

Коментар

Първоначално публикуван от dodo7575 Преглед на мнение
          имам проблем със парното признал съм я витарата че има наи доброто парно но почнаха проблеми колата е загряла и както духа горещ въздух усулвам на по висока степен копчето за въдуха и почва да духа леден въздух и товае като стои на място колата като тръгна да карам със по висока скорост започва дъси духа както трябва преди си нямах проблем и на масто като стои даси духа топло
          dodo7575 къде си се учил на граматика?Не се разбира, дали нещо искаш да споделиш с останалите или пък искаш нещо да питаш.Колко автомобила си карал,че правиш извод,че Витарата има най-доброто парно?(Поне в някой ВАЗ не си ли се качвал през зимата?)Според моите впечатления количеството на топлината зависи от много фактори,но при всички изрядни най-вече зависи от материала от който е изработено радиаторчето.Само във Витара кабрио е изработено от мед и то наистина отдава топлина.Останалите са алуминий и пластмаса и по-лесно се запушват и незапушени не отдават толкова топлина.Ако евентуално нещо си искал да питаш,просто прочети темата от началото и ще си отговориш на много въпроси.Първо много чети,а после почисти за пропускливост на въздуха,почисти за пропускливост на антифриза,ако си с газова виж как е вързано отоплението на изпарителя.Провери как се държи клапата топло-студено.Провери на колко градуса отваря и на колко затваря термостата и т.н.

Коментар

Колеги, и аз имам същия проблем с първите степени. Беше ми изгоряло съпротивлението. Лошото при мен е, че изгоря след като присадих климатик. Идва му в повече топлото явно и замяната със същото няма да ми свърши работа. Трябва ми такова от Витара с климатик, или да взема същото, да запуша дупката в кутията и да му търся друго проветриво място. Приемам идеи всякакви, докато не ме е изселила замръзналата ми половинка!
            1,6i 16V 1993 год.

Коментар

Първоначално публикуван от shiklev Преглед на мнение
              Колеги, и аз имам същия проблем с първите степени. Беше ми изгоряло съпротивлението. Лошото при мен е, че изгоря след като присадих климатик. Идва му в повече топлото явно и замяната със същото няма да ми свърши работа. Трябва ми такова от Витара с климатик, или да взема същото, да запуша дупката в кутията и да му търся друго проветриво място. Приемам идеи всякакви, докато не ме е изселила замръзналата ми половинка!
              1,6i 16V 1993 год.
              Двете нямат нищо общо, просто им е дошло времето или си с проблем в инсталацията, аз имам такова, ако си спазил подредбата на пиновете, няма проблем. И няма разлика за такава с или без клима, сигурен съм, успех

Коментар

Мерси, камък ми пада от сърцето!

Коментар

Съпротивлението е купено, монтирано и вентилатора работи перфектно на всички степени!

Коментар

Пия ракия и ям шопска, няколко пъти радвам се, жена ви също най-вероятно

Коментар

Жена ми направо е щастлива, само един проблем има-сега шопската не е добра! Ама има хубава туршийка!
                      Само да се намери време, че по празниците програмата е силно компресирана.....
                      Последно редактирано от shiklev; 17-12-14, 10:16.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X