Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
    Батка как да не е важен хода бре та това едно от най важните неща като правиш трансформацията.Първо помисли за какво ти трябва тоя Самурай ако е за пред кафето е едно ако е за траяли е савсем друго.Първото нещо което трябва да измислиш са 4-те пружини точното им място, второ с какви накрайници ще са носачите -унибали ,джони джойнтове или други производни,в краен случай слагаш гумени втулки като всички до сега и си става едно лайно. По добре хубаво си помисли преди да започнеш,аз преди да направя мойта Витара с цял мост съм спал пред компа за да измисля всичко и пак доработвам непрекъснато.
    За пред кафето имам ТЛК 120 и 90 а това кво стане.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
      За пред кафето имам ТЛК 120 и 90 а това кво стане.
      Тогава вземи си направи Самурая като хората а не после да сажаляваш.
      ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
        Гледах внимателно и... нямаше същяствена разлика. Проходимостта на белия на този терен идваше най-вече от по-добрите гуми и мощност. Сивия със синия капак (да ме прощава шофьора) го караха без грам мисъл в подхождането към препядствията.
        каскадиорче нарочно съм дал линк точно на тоя клип в началото мн добре се вижда че белия самурай с пружинното окачване се качи по баира а синия който преди време е бил с ресорно а сега и той вече е на пружини не можа а за мощност сивия (синия) самурай има в изобилие мотора е от опел омега 2.0
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

вижте този клип и ще останете с убеждение че има мощтност за 2 самурая http://vbox7.com/play:77946ce6
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
            вижте този клип и ще останете с убеждение че има мощтност за 2 самурая http://vbox7.com/play:77946ce6
            Според теб със какво помага пужинното окачване да се качи баира ?
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Момчета Самурая който пуснах аз на снимките белия и този от клипа са един и същ вижте номера на колата . снимките са правени преди седмица а клипа незнам от кога е.

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                Моя също има сила 1600 16v.Балено

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                  Според теб със какво помага пужинното окачване да се качи баира ?
                  В цитирания случай -мотора помага.Но по принцип ресьорното окачване колкото и да е просто-толкова и работи...А и няма друг начин,при положение,че комплект листове изпълняват ролята и на пружина,и на носачи,че и на напречна и стабилизиращи щанги.Е,то не може ем т'ва до края,ем душата в рая...
                  При ресьорните коли винаги се забелязва подскачане при изкачване на стръмни баири.Това явление се дължи на едно единствено нещо-амортисьор.Но ако се сложат твърди, и/или повече амове,колата "няма да може да се кара" по път.Да обяснявам ли защо?
                  Иначе с интерес следя развитието на темата...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Без да спамя темата искам да попита има ли смисъл да откриваме топлата вода?
                    Хората са го правили и ще го правят.
                    Човека каза че иска самурая на пружини и няма смисъл някой да го разобеждава.
                    Аз лично споделям неговото мнение че е по-добре така отколкото на ресиори.
                    За преодоляването на наклони всеки карал самурай знае най-големия проблем аз го наричам "скокльо" слагах амове твърди меки и все едно.Загледах сумати самурай на пружини няма го този проблем!А ако е толкова стръмно 1.3 трудничко.Колегата каза че има 1.6 16В такаче сигорно не му е проблем.
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Проблема с отскачането на предницата при срещане на препятствие или изкачване на бряг не е в амортисьорите не и в ресорите. Който се досети получава награда правото да закупи LOCK RITE за самурай на цена 399лв иначе е 550лв

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Проблема с отскачането на предницата при срещане на препятствие или изкачване на бряг не е в амортисьорите не и в ресорите. Който се досети получава награда правото да закупи LOCK RITE за самурай на цена 399лв иначе е 550лв
                        Не само на предницата,Яворе.На цялата кола.Еле па в комбинация със слаб мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                          За преодоляването на наклони всеки карал самурай знае най-големия проблем аз го наричам "скокльо" слагах амове твърди меки и все едно.Загледах сумати самурай на пружини няма го този проблем!
                          Не само Самурай.Всички със стандартно ресьорно окачване подскачат.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            ЧНГ Я кажи кво е това.

Коментар

Вальо, а гледал ли си еднаква ли е рамата на Джимнито и Самурая?
                              Мостовете, еднакви ли са?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                                Вальо, а гледал ли си еднаква ли е рамата на Джимнито и Самурая?
                                Мостовете, еднакви ли са?
                                Андро аз искам да ползвам само носачите пружини и амо са от друго.Виж снимките на белия дето пуснах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X