Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Самурая и без преправяне за сумати пари е яка машина!
    Да такае но все пак ми се иска на пружини.

Коментар

Те такова искам.
      Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

ето и едно клипче http://vbox7.com/play:36ac1dee единия самурай е на пружини (белия) а другия е с ресори (синия)
            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
              ето и едно клипче http://vbox7.com/play:36ac1dee единия самурай е на пружини (белия) а другия е с ресори (синия)
              А може ли малко подробни снимки на белия. да видим как е направен благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                Гледах внимателно и... нямаше същяствена разлика. Проходимостта на белия на този терен идваше най-вече от по-добрите гуми и мощност. Сивия със синия капак (да ме прощава шофьора) го караха без грам мисъл в подхождането към препядствията.
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                  Да такае но все пак ми се иска на пружини.
                  И аз минах през този етап - самурай на пружини. Дори купих 4 пружини от Сузуки Jimmy и 4 амортисьора "Аl-Ко 4х4 Gas". Предни с 15см ход и задни с 22см ход. Обаче... не щъ да си го завирам такъв голям с правенето.
                  И за това се придържам към оригиналното окачване.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Ровейки за различни видове окачване на Самураи намери нещо интересно Rhinosaurus Rex e не е на пружини но пък си заслужава опита.
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

Доста яка машина ще стане.
                      Снимките който си дал всичко ок.Но както винаги това А рамо мен лично ме безпокой.На Самоков витарата на Йонко от Бяла Слатина първия ден прекрати участие само заради него.Има други начини по който да се монтира.

Тунинг варианти от извън бг са зависимиот голям бюджет мите иначе всеки би изкал!
                      Колегата иска да направи колата и да шпори всичко което види а не да седи в бокс сумати време!
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Снимките който си дал всичко ок.Но както винаги това А рамо мен лично ме безпокой.На Самоков витарата на Йонко от Бяла Слатина първия ден прекрати участие само заради него.Има други начини по който да се монтира.

Тунинг варианти от извън бг са зависимиот голям бюджет мите иначе всеки би изкал!
                        Колегата иска да направи колата и да шпори всичко което види а не да седи в бокс сумати време!
                        Асене загледаи се и ще видиш че вобще не е най-сложното нещо изработката на подобно окачване има къде къде по сложни окачвания.Не смятам че слагането на пружини е по просто работа от показаната в линка.Така че стоянето в Бокса ще му е все еднакъв период.Не смятам че с монтажа на пружини нещата от към ходове ще се променят драстично единствено ще се премахне момента в които люлките ако са удължавани задират в земята това разбира се го казвам ако се слага окачване подобно на стандартното от Джимни.
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                          Асене загледаи се и ще видиш че вобще не е най-сложното нещо изработката на подобно окачване има къде къде по сложни окачвания.Не смятам че слагането на пружини е по просто работа от показаната в линка.Така че стоянето в Бокса ще му е все еднакъв период.Не смятам че с монтажа на пружини нещата от към ходове ще се променят драстично единствено ще се премахне момента в които люлките ако са удължавани задират в земята това разбира се го казвам ако се слага окачване подобно на стандартното от Джимни.
                          Дайте хубави снимки и идей и го мятам до 10 дена . Па кво стане Кеф цена нет.

Коментар

Дайте хубави снимки и идей и го мятам до 10 дена . Па кво стане Кеф цена нет.
                            Кажи целта на занятието каква е да качиш пуканката на пружини само ли или целиш с това подобряване на ходове или пък возия така нещо аз лично не мога да се ориентирам за какво ще го правиш и ще се набутваш едни пари.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Ко
                              леда;982238
                              Много бъркаш.Правилно монтираното пружинно укачване ти дава много повече отколкото едни ресиори.
                              Имаш по-добър ход.Можеш да изнесеш мостовете напред от което печелиш ъгъл на атака който е много важен ако човек иска да кара на състезания или тежки разходки.
                              Печелиш че можеш да регулираш твърдоста на колата зависимост какви амове се купят цял куп плюсове.
                              На ресиорите плюса е че се намират евтино.Не виждам друго.Иска ми се и аз да се кача на пружини но е нещо недостъпно за мен за момента!
                              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Много бъркаш.Правилно монтираното пружинно укачване ти дава много повече отколкото едни ресиори.
                                Имаш по-добър ход.Можеш да изнесеш мостовете напред от което печелиш ъгъл на атака който е много важен ако човек иска да кара на състезания или тежки разходки.
                                Печелиш че можеш да регулираш твърдоста на колата зависимост какви амове се купят цял куп плюсове.
                                На ресиорите плюса е че се намират евтино.Не виждам друго.Иска ми се и аз да се кача на пружини но е нещо недостъпно за мен за момента!
                                Асене кажи ми колко по добър ход ще постигнеш с окачване тип Джимни от ресорното говорим за Самураи за ъгълите на така не споря ама от там нататък не съм убеден в това че ще имаш сериозно подобрение на ходовете спрямо ресора.Не оспорвам предимствата на пружината но както каза Андро някъде из темата монтажа на пружини на ресорна кола е особен поради някои особености на самото шаси,да не говорим пък че при Самурая поради размерите му е още по.Смятам че като се сменя драстично схемата на окачване трябва да се прави така че новата схема да ти донесе в пъти повече предимства пред старата схема,а не да се прелива от пусто в празно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X