Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Защото оригиналните са тесни,а двигателя е слаб за по големи...Ама ти искаш само пружинно окачване.Лошото е,че като стане,ще поискаш много повече от Самурайката и напрактика ще започнеш да си утъпкваш пътека...ще следя темата с интерес...
    Изобщо нее слаб двигателя. Както бях писал 1.6 16v балено.И много ви благодаря че подкрепяте моята идея и следите темата. Нямам търпение пак да го яхна.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Двигателя си го бива с него Самурая вдига 80 на втора

Кажи бе Валка
      Такае Виждам че и ти си правил подобрения по самеца.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
        Много е прав Соти.След като направиш пружините ще ти се стори че самурая не върви ще почнеш и мотора.След това сигорно ще решиш да е и по-висок.
        Болеста на Лифта!Аз така я наричам.
        Стискам палци да се получи и съм за.Каквото ти потрябва съм на лице с превоз за части от бг без значение от каде за къде!
        Мерси Ще се възползвам от предложението.

Коментар

Искам да слагам хидравлика ако някой има идей или части да пише сега е момента.И още нещо задни дискови спирачки. Дано на Алекс не му писне от мен.

Коментар

Ако искаш да ти обясня по подробно за задните дискови спирачки ми звънни на телефона в подписа писал съм в темата но по телефона ми е по лесно да обясня някой неща.За всички който ще кажат защо не го напиша тук ако някои друг се интересува телефона ми е отворен за всички на никои не съм отказвал помощ и съвети,просто някои неща трябва да се обяснят по телефона това е.
            Последно редактирано от Дявол Коледа; 16-01-10, 15:14.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
              Изобщо нее слаб двигателя. Както бях писал 1.6 16v балено.И много ви благодаря че подкрепяте моята идея и следите темата. Нямам търпение пак да го яхна.
              Мдааа.За тези мостове става.Ако си и останеш на малките гуми-също.Ама за по-големи-не.
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Как е тръгнало, Вальо трябва да сменя джипа.
                Един му търси купе и окачване, друг мостове, двигател и скорости, и то остана само рамата.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                  Как е тръгнало, Вальо трябва да сменя джипа.
                  Един му търси купе и окачване, друг мостове, двигател и скорости, и то остана само рамата.
                  За мен това е най-удачния вариант.Така и така се разхвърля, да продава самурайските мостове с кутията и двигателя.Да намери една Тойота на части и да се мята в джаза.Сега е много по-лесно да се направи всичко, отколкото в поседствие да повтаря цялата процедура.А че ще има повторение, не се съмнявам
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                    За мен това е най-удачния вариант.Така и така се разхвърля, да продава самурайските мостове с кутията и двигателя.Да намери една Тойота на части и да се мята в джаза.Сега е много по-лесно да се направи всичко, отколкото в поседствие да повтаря цялата процедура.А че ще има повторение, не се съмнявам
                    Що Тойота, направо на Патрул да се мята. Да може да качва 35-37. Има и блокаж. Ама пък няма мотор. И един баварец 735 за части. И още...
                    Малее, размечтахме се.

Коментар

Аз така и не разбрах каква е идеята. Траялка ли ще прави, рали кола ли ще прави, на лов ли ще ходи с нея. Защото ако е само за идеята Самурая да стане на пружини, едно Джимни е 6к. И тук вече се питам, какъв е смисъла на цялото занимание?
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Аз така и не разбрах каква е идеята. Траялка ли ще прави, рали кола ли ще прави, на лов ли ще ходи с нея. Защото ако е само за идеята Самурая да стане на пружини, едно Джимни е 6к. И тук вече се питам, какъв е смисъла на цялото занимание?
                        Ама аз си имам тлк120 и тлк 90 и още други искамси самеца.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                          ...............И още нещо задни дискови спирачки. ..........
                          В моята тема за самурая ми съм се опитал да опиша как става замяната на барабаните с дискове Ето линк: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=37859&page=3 Пост 54
                          В темата на дявол коледа също има информация. Успех
                          Ако имаш нещо неясно може да се обадиш телефона ми го има в подписа
                          „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Абе то лошо няма в това, ама каква кола искаш да стане. За какво ще се ползва. Ако е ясно за какво ще го ползваш ще ти го направят по точно да отговаря на целта за която го искаш.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Абе то лошо няма в това, ама каква кола искаш да стане. За какво ще се ползва. Ако е ясно за какво ще го ползваш ще ти го направят по точно да отговаря на целта за която го искаш.
                              Като стане ще преценя още и аз незнам.

Коментар

Незнам за вас но аз лично оставам с мнение че започвате да се отклонявате от темата на колегата която си е много интересна а й той се е запалил достатачно.
                                Някой хора знаят че е карал на състезание и след някой негови постове е решил пак да кара.
                                Въпроси за какво ще ползва самурая мисля че са излишни.Щом е решил да го направи по-добре ако някой знае как е най-добре да каже вместо да си чешете езиците!
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X