Обява

Свий
Няма добавени обяви.

случка с КАТ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• случка с КАТ

Здравейте колеги,
    Искам само да споделя, какво ми се случи с тия катаджии. Направо съм бесен!!!
    Пътувам си по околовръстното край Плевен и ме спират. След супер обстойна проверка + проверка за алкохол + всичкия багаж на земята и понеже нямаше за какво да се хванат.... - откъде видяхя, че ми липсва една от гайките на предното ляво колело!? - и като се почна едно писане на актове... - та чак до спиране от движение!!! - ЗА ЕДНА ЛИПСВАЩА ГАЙКА!?
    Mitsubishi Pajero III 3.2 DID: Subaru impreza 4x4

До: случка с КАТ

За съжаление заради липсваща гайка имат право да спират МПС от движение.

Коментар

Интересно защо са ти правили супер обстойна проверка
      Да не би да си им казал нещо.
      А за гайката са прави.

Коментар

Всичкия багаж на земята, защо? Принципно катаджия няма пряво на това, май? Имат право при специализирани акции, ама тогава не са катаджии. Когато поискат да свалиш багажа, трябва да ти кажат причината за това.

Иначе, друго, освен да си слагаш всички гайки по местата, не мога да те посъветвам.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За спирането от движение са прави. Това не значи, че ако акта и постановлението в последствие, не са читави не могат да паднат в съда. Пък ако ти се занимава с глупости (за душевно успокоение) напиши едно оплакване до съответния КАТ. Друго ако не поне юнаците ще отделят толкова време за писане на смислени обяснения, колкото са ти отнели при проверката. Може и да е гадно, но народа казва :"На зла круша-зъл прът".
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Защото съм с Ямболска регистрациа, пък съм от Разград и си карам в Плевен. Предполагам е за това. Направо си се заядоха!!! Стори ми се малко множко да ме спрат от движение заради една гайка!? - пък и не им предложих никакви пари...???
            Mitsubishi Pajero III 3.2 DID: Subaru impreza 4x4

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
              За спирането от движение са прави...
              За кое са прави? Че си трошим колите по дупките? Че зареждаме горива с неясен произход? Че са ме спирали с ограничение 40 по път като магистрала (по 2 широки ленти в посока, по средата мантинела, ама имало разклон за някво село)? Че са ми вдигали колата без нарушение (решили да мият улицата)? Че в края на годината няма месечни винетки, но за сметка на това в началото на годината няма годишни, няма никакви... Че цените на задължителната ГО са такива, щото ако били по-ниски някой застраховател можело да фалира? Сядам зад волана с 10 документа, да не ги изброявам. Ако карах ТИР сугурно щяха да са цял класьор... Нито аз, нито те са съвършени, а това за което пише колегата си е заяждане. За причината не знам, досега проблем с полицай не съм имал, да чукам на дърво!
              Прикачени файлове

Коментар

И мене точно там ме спираха и ми показаха на радара скорост, която и да искам не мога да вдигна, т.е. засекли са някой друг преди това може би и после показват, че това е моята скорост. А уж трябва да разчитаме на тия хора да ни пазят по пътищата..."пуснахе" ме без нищо, но много кофти ми стана, че нищо немога да им направя...
                sigpic

Коментар

Колега,ако сте знаел за липсата на гайката,ченгетата са повече от прави...Макар че се случва да се отвие гайката и да падне(или пък някой да си я хареса).Тогава може да псувате лошия си късмет,или тоя дето си е ,,познал''гайката...Иначе,съболезнования за акта...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Не разчитаме на нищо от КАТ, никой не ни пази по пътищата, те стоят там, за да си вземат своите мижави "заработени" пари с палката-хранителка....и не само КАТ, останалите са същия "дол дренки"...
                    За останалите неща "Rabin" е прав, според мен.
                    Може би е най-добре да се сложат камери навсякъде, а не някакви смешни фигури да размахват палка с единствената мисъл да заработят 20 лв....

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                      ...мрън-мрън, не ми харесват правилата, дразня се когато ми ги налагат и се оправдавам с греховете на други хора...
                      Липсващата гайка не е заяждане, а грижа за собствената му безопасност. Ти може да не си, но аз съм виждал задно колело да си изпреварва колата на магистралата. С много малко ме пропусна, след като прескочи мантинелата.

Коментар

Те преди да сложат камери,да вземат да пооправят малко знаците.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Липсващата гайка не е заяждане, а грижа за собствената му безопасност. Ти може да не си, но аз съм виждал задно колело да си изпреварва колата на магистралата. С много малко ме пропусна, след като прескочи мантинелата.
                          Друг е въпроса,че един приятел кара една шкода фаворит само с два болта на предна лява гума над 100000км и така и не му падна гумата но по закон наистина могат да го санкционират то и смарта е с 3 болта но какво от това а и рено 5-ца май беше с три а защо шкода фабия 1.2 е с 5 болта като тажи само 900кг а С-класата и тя е с 5 а тежи над 2-тона?А това,че на някой му е паднало колеото на магистралата е възможно но то не е паднало заради една липсваща гайка а защото някой не го е стагнал и защото този който е карал до последно се е чудел какъв е тоя шум но не е спрял да провери.Да ви разкажа един комичен случай от преди 10-тина години пътувам си аз за Пловдив с една мазда и така гледам и един пасат 1.9тди се заяжда с мен и някаде след Пазарджик си викам е сега ще ти дам да се разбереш и някаде гонката започва на към 170км/ч и газ тя и маздата беше 2.0 тди и си бяхме равностойни и на около 190км/ч от пасата от към дясния калник започва да излиза сив пушак и аз си викам ааааа видя ли ето замина ти турбината и в този момент на щастие диагонално на мен минава една гума ляв дясен някакси се разминах с нея спирачки гледам пасата и той спря и не е по таван от вътре излизат едно момче и момиче видимо охилени и неразбиращи сериозноста на инцидента явно нещо бяха пушили по време на път първото което си помислих беше,че му е паднало колеото но джантата си беше там второто което си помисих беше това копеленци не си е сменил гумите и кара със зимните и сигурно са му с по нисък скоростен индекс и затова така е станало и с думите Е сега ти е...х мамата боклук такъв с с нагласата за хубав бой започвам да обикалям колата всички гуми си му бяха лятни с добър грайфер и на години не бяха стари примерно на 2-3 години в този момент осъзнах,че човека не е виновен извиних се за лошото поведение сменихме гумата а по джантата беше останало само двата борда с теловете гумите бяха семперит.
                          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Колега обжалвай акта! Прочети го, дори и за една правописна грешка може да го свалят. Почти никой акт не издържа пред съда. Те са тапаци, все нещо са объркали.
                            0884 626 333

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                              ...... смарта е с 3 болта но какво от това а и рено 5-ца май беше с три а защо шкода фабия 1.2 е с 5 болта като тажи само 900кг а С-класата и тя е с 5 а тежи над 2-тона?....
                              Стига сте разсъждавали!Има кой да мисли колко и какви болтове да се слагат!И тези с 3те болта са на 120 градуса един от друг май...т.е носят равномерно...Ако колегата умишлено е карал с 3 вместо с 4 болта,то акта е повече от смислен и не виждам защо го съветвате да го обжалва.А ако някой му е откраднал болта и той не е знаел,може би ,,органите'' щяха да проявят разбиране...
                              П.П:Да не си помисли някой че съм ченге(доста често ги критикувам даже),но в случая са прави
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X