До: случка с КАТ

Аман от компетенти! Производителят на возилото с радост би си спестил някоя гайка, ако не е необходима.
Искате ред и липса на малоумщина по пътя, пък пищите, когато ви санкционират за явно нарушение.
Ако не си виждал падащо колело, аз СЪМ.
Имаш ли идея с колко "тунинговани" с тел и канап кочини се разминаваш всеки ден???
Показаха ми опит за ремонт на спирачни тръбички с маркуч за системи дори!!!
Не съм фен на куките (ама хич), но искаме хем да няма кретенизми на пътя, хем да ни пускат ако може, въпреки всичко!

Първоначално публикуван от Rabin

Преглед на мнение

Искате ред и липса на малоумщина по пътя, пък пищите, когато ви санкционират за явно нарушение.
Ако не си виждал падащо колело, аз СЪМ.
Имаш ли идея с колко "тунинговани" с тел и канап кочини се разминаваш всеки ден???
Показаха ми опит за ремонт на спирачни тръбички с маркуч за системи дори!!!
Не съм фен на куките (ама хич), но искаме хем да няма кретенизми на пътя, хем да ни пускат ако може, въпреки всичко!

Аз пък имах една Lancia Thema 3,0 литра, на която в един момент установих, че няма 1 болт на задно дясно колело, като впоследствие се оказа, че изобщо няма резба
 Аз пък имах една Lancia Thema 3,0 литра, на която в един момент установих, че няма 1 болт на задно дясно колело, като впоследствие се оказа, че изобщо няма резба  там, на тази "дупка"... А съм вдигал 230 с нея
 там, на тази "дупка"... А съм вдигал 230 с нея  (преди да видя липсата - беше с пластмасови капаци на джантите)... Така си остана, само дето не смеех да експериментирам със скоростите, накрая ми я откраднаха
 (преди да видя липсата - беше с пластмасови капаци на джантите)... Така си остана, само дето не смеех да експериментирам със скоростите, накрая ми я откраднаха  - ако твърдите, че е толкова страшна липсата на 1 болт, дано да са се пребили някъде крадците с нея
 - ако твърдите, че е толкова страшна липсата на 1 болт, дано да са се пребили някъде крадците с нея  

с необходимите за целта капиталовложения
 с необходимите за целта капиталовложения  ), естествено беше "ВАЗ"... вечно нямаше ту един мигач, ту един габарит... все му се губеха някакви тоци... през 1994 г. се прибрах от морето без спирачки, веднага след като бях минал именно заради тях в бургаски сервиз
), естествено беше "ВАЗ"... вечно нямаше ту един мигач, ту един габарит... все му се губеха някакви тоци... през 1994 г. се прибрах от морето без спирачки, веднага след като бях минал именно заради тях в бургаски сервиз 
 и изобщо не разбраха, че съм само на ръчна...
 и изобщо не разбраха, че съм само на ръчна...
Коментар