Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Франко

Преди да сложа блокажите си вървеше нормално, и след тях вечене се вкарва в пътя като е включен предния мост.
    Има някакъв дявол в блокажа, като се постопли ще отворя моста и ще се кьоря, има там едно изизскване за луфта между колелелетата, който трябва да е в някакви граници, нямах с какво да го измеря точно, та може и оттам да е. По сравнителния метод изкарах, че луфта е колкото трябва, но този път ще взема луфтомера от сервиза и ще го направя както трябва.
    Ма почти съм сигурен, че е в норма. Ако не е-лесно, ще сменя касетата, поне касети за УАЗ валяло, но ако е в норма-има да се чеша умно по празната глава...
    Ма няма няма, ще стане.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Имаш някъде луфт по колелата.Дали по шенкели,дали накрайници,някъде има луфт,и като напънат полуоските,колелата се събират много и затова не влиза в пътя.Не рови по касетата,щото от там няма как да ти бърка управлението.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ако започва да дърпа само едното колело, няма ли да увлича в неговата страна?
        А луфтове има доволно, но пък и преди си ги имаше...
        То това съвпадна и с монтажа на новите гуми и джанти, а те не са най-правото нещо на света. Джантите де. При 60 вече тресе здраво, та се налага да отпусна газта, но това си е тресене от криво окачване, а май и шими се появява, поне според волана. Не съм гледал отвън как е.

Но предстои сваляне на моста, изрязване на всички захвати към рамата, и заваряване наново, че от първоначалното положение на стоките и конзолите не е останало почти нищо право и незаварявано набързо-колкото да тръгне...
        Като оправя тези неща пак ще пробвам, и пак ще боря, накрая ще излезе нещо съвсем елементарно което не съм догледал.

Коментар

Значи джантите са криви, тресат при 60, луфтове доволно ама винаги си ги е имало, окачването е криво, има шими май и конзолите на носачите всички са криви

Коментар

Айде, щото немаш време! Ралито тръгва на 2 януари.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
              Значи джантите са криви, тресат при 60, луфтове доволно ама винаги си ги е имало, окачването е криво, има шими май и конзолите на носачите всички са криви
              Туй са дребни работи...
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Дребни я...
                Франко си вървеше добре и с тях. Ма след монтажа на блокажа и гумите започна да се мисли за велик, и се опитва да има собствено мнение накъде да върви...
                Няма такива неща, ще върви накъдето АЗ му кажа, ма ще мине време докато го опитомя наново.

Ревизирах дясната страна на моста, обрах малко луфтове, утре ще ида да се разтъпчем, и ще пробвам как се държи.

Коментар

Няма кво да се кахъриш това дърпане го има и при мен появява се само за миг при рязко подаване или отнемане на газ . Имаше го и преди с чероковите мостове . Там блокажа ми беше на същия принцип но си беше цяла касета чисто нова там нерегламентирани луфтове няма как да има . На черокино моста няма хъбове дисконектори и тем подобни простотии които само пораждат луфт . При мен сега цялото окачване е раздвижно въртях кастор всякакъв сходимост също всякаква и няма оправяне . Всъщност не знам при тебе как е но при мен нее нещо фатално кара се . На Сърбия втория и третия ден беше станало много страшно и трудно го контролирах . Когато се прибрах установих причината кастора се беше разхлабил от болтовете съвсем малко , сектора беше с един изкъртен захват и другите три силно разхлабени .

Коментар

Такааа...

Франко днес се опита да ме убие.
                    Както си карах с 50-60 по асфалта, прибирайки се от върбишкия балкан, пада единия болт на заден носач, и джипа направи два пируета, легна настрана, и се джасна в бордюра. Добре, че има клетка, иначе можеше да съм потрошен.
                    Сега нищо ми няма да, съвсем лека болка в лявата плешка, ама за два дни и то ще мине.
                    Натоварихме го на една платформа, и вече е пред гаража.

Франко измина последните си метри, и следва нарязване и продажба на частите от които могат да се вземат някакви пари.

Ето последните му снимки:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Lenovo_A1000_IMG_20161211_163900 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:130.5 КБ
ID:5736795

Име:Lenovo_A1000_IMG_20161211_163919 (Medium).jpg
Размер:110.9 КБ
ID:5736796

Име:Lenovo_A1000_IMG_20161211_163944 (Medium).jpg
Размер:140.8 КБ
ID:5736797

Име:Lenovo_A1000_IMG_20161211_164000 (Medium).jpg
Размер:151.2 КБ
ID:5736798

Ако на някой му трябват някакви части да казва да му ги запазвам.
                    Като го разкостя ще пусна каквото има за продаване, ама и отсега може да продавам каквото има.

БЛАГОДАРЯ ТИ ФРАНКО, ЗА МНОГОТО ДОСТАВЕНИ ПРИЯТНИ МИГОВЕ. С ТЕБ МИНАХМЕ ПРЕЗ МНОГО БОЙ, ВСЕ ТЕ ВДИГАХ ИЗ МЪРТВИТЕ, НО ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ТИ ДАМ ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ.

БЛАГОДАРЯ ТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!

Коментар

Препоръчвам задната врата. Много добре уплътнява. Жалко, че нямам Витара, въпреки че може би не е от значение марката....
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Дойде ред да се похваля-сдобих се с Витара къса база, 89 г. 1.6 моно, твърд таван, кошница
                        Снимки още нямам, че фотото ми е на село, ама утре ще я наснимам.
                        Засега съм сменил каре на задния кардан, тампони на заден ляв амортисьор, и дръжките за отваряне на стъклата. Предстоят малко заварки, и регистрация в КАТ.
                        А след това.......
                        Коле, това е първия ти пост...
                        Преди 7 години.

Франко умря, да живее Франко.

Следващия ще е по-...
                        Абе, по-..

Сипи си една ракия!

Коментар

А кога ще е церемонията по изпращане на останките?

Коментар

Бог да прости Франко.Отърва се от мъките...
                            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Такааа...

Франко днес се опита да ме убие.....
                              След толкова опити ти да го убиеш, той е решил да си върне. Най- важното е че си добре.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              А кога ще е церемонията по изпращане на останките?
                              Че, те погребалните церемонии бяха няколко още приживе. Само за един месец, съм присъствал на две, че май и три бяха.
                              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                              SSang Yong Kyron 2.0xdi
                              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Имам предвид, да се сбере каквото няма да се продава и ползва за други проекти и да се извози за рециклиране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X