Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара

Именно.
    Мислех да вдигна захвата на шарнира към моста, но тогава моста ще въздейства върху А-рамото през по-голям лост, и се отказах. Реших да сваля другата част на А-рамото надолу. Вчера беше много по-долу, но днес изкъртих планките, и им направих нови отвори, сега положението е нещо като в средата между оригиналното място, и вчерашното. Ефекта на повдигане се намали доста. Все още го има, но вече е в рамките на нормалното, може да се кара. Направих едно кръгче из махалата, тази машина вече не става за нормално каране, много се клатушка, ама нали това беше целта-да има голям ход на окачването, като данъкът за това е клатенето.
    Ще видим на тестовете как ще се представи...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0588.jpg
Прегледи:1
Размер:93.6 КБ
ID:5685300

Име:DSC_0589.jpg
Размер:74.7 КБ
ID:5685301

Име:DSC_0590.jpg
Размер:122.9 КБ
ID:5685302

Име:DSC_0591.jpg
Размер:122.5 КБ
ID:5685303

Име:DSC_0592.jpg
Размер:122.5 КБ
ID:5685304

Име:DSC_0593.jpg
Размер:111.0 КБ
ID:5685305

Коле това е останало в скала им руски не са регенерат 31ца-към 230лв вис.76см. И 33ка.към 280лв. Вис.78см.има и регенерат 235/70.16 вис.74см. 180 лв.
      . LRE Bulgaria.
      RRC SE V8 91г.

Коментар

Благодаря Бочо, но направих по-добра сделка. Взех силвърстоните от Гемакса, на доста сносна цена. И разбира се-по-добра гума е от руските.
        Все пак благодаря за загрижеността.

Коментар

Не се занимавай с тия фарове, които въобще не светят.
          И на мен ми се намира някъде едно халогенче Хела, ако го намеря ще ти го подаря. Мисля, че е за дълги светлини.

Коментар

Те фаровете са стара грижа. Много рядко ми се налага да карам по тъмно, та не ги мисля изобщо. Сега съм с един за витара, и един за сайдкик, ама не ме вълнува,ч е били малко различни.

Ааа, и на RFC карахме цяла нощ в "зоната на здрача", при това само с тези фарове. Ами нямах проблеми, светят си нормално. Особено в гората, където няма светлинното замърсяване на големия град.
            А халогенчето мога да го превърна в "боен фар", че моя го строших в една скала на RFC...

Благодаря.

Коментар

От скоро и аз съм в отбора на Гранд Витара.Първи впечатления...повече от добри! Малко тясничко за трима от зад,но ще се свиква.Иначе вървенето в кал е без проблем!

Име:DSC02771.jpg
Размер:145.3 КБ
ID:5686294Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02767.jpg
Размер:168.5 КБ
ID:5686295
              jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

И аз му виках на Кольо да си вземе една витара със степенки от страни, че неговата има проблем с вървенето в кал.....
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Хубаво ама не разбрахте ли ,че това е темата за витарата на Колъо ,а не за показване на вашите
                  ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Колъо може да я лифне

Коментар

И после да я пробва на Русе.
                      GSM 0877 08 99 19
                      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Близо до старт-финала на Русе има вторични суровини , за да не се мъчите излишно да я възстановявате после
                        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Е на това късото лостче му се кефя много

Име:DSC02776.jpg
Размер:104.6 КБ
ID:5686337

Коментар

Попе, що не си направиш тема само за твоята витара, или да се похвалиш в някоя от по-общите теми?
                            Не, че нещо много ми пречи да се хвалите в моята, но едно, че е спам, и друго-излишно подскачам като видя, че някой е писал в темата.

Не се заяждам, просто казвам какво мисля, и мисля, че съм прав.

Иначе Франко оживя и след Разград, макар вече доста поразкован. На първо време ще се сменя скоростната кутия от опела, че вие на умряло. Чакам да пристигнат два блокажа от Русия(онези-разблокировките), и ще свалям мостовете за монтаж и ревизия.
                            Взех 4 Silverstone MT117 ehtreme, имам и 4 джанти, които ще обърна(едната даже вече е с избит фланец), та след монтажа на мостовете обратно ще сложа и новите гуми.

Коментар

Коле къв размер са гуменките?
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Попе, що не си направиш тема само за твоята витара, или да се похвалиш в някоя от по-общите теми?
                                .
                                Кольо,
                                Не знаех че темата е твоя и че никой няма право да пише в нея! Наистина не знаех...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X