Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара.

А, ясно. Звучи добре, обаче имам известни съмнения, че нито ще е по-леко, нито ще е по-здраво
    както и да е, то си е за отделна тема.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Джими, аз се опитвах да помогна бе... Да не би да си мислиш, че си с ЛСД, а да се окаже най-вулгарен отворен диференциал. Ма нищо, върна си го. А аз наистина се знам колко ми тежи кракът, та затова не се впрягам. ДАже ми е кеф като ми кажат, че нямам акъл.
      В Трявна за име на отбор писах "Празна глава"... Трябва да говори доста добре за това какво мисля за себе си

@ травелинг-фланеца ми е най-малкия проблем за изработка. Мисля си, че тази скоба би трябвало да издържи на зора, ти си първият от когото чувам да казва, че кожуха се чупи по средата. Не казвам, че е невъзможно, но не съм чувал досега някой да се оплаква от счупен корпус.
      Засега ще монтирам така както съм го намислил, и ако има проблем ще видим как ще го решавам.
      Ама няма да има, отсега си знам.
      Виж Антон от къде го чупи http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=90078&page=1
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Видях. Даже съм писал по темата, ама съм забравил. Явно остарявам...

Днес завърших ремонта, пробвах машината по едни баири, и няма проблем.
        Надявам се, че намалената мощност на двигателя(заради горивото-газ) няма да ми позволи да правя сериозни подскоци и да строша кожуха.
        Ама не се знае де...
        Последно редактирано от Кольо; 24-03-11, 21:57.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Абе и аз тека си мислех че няма мощност ама явно е събрала само че аз откъртих ухото на кожуха.
          [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Ами гледай как се справяме, и действай.

Коментар

За по сигурно махни и един от кабелите на дистрибуторната капачка
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Може ли централния?

Коментар

Кольо,забравих да те питам как се държа блокирания диф на Трявна,доволен ли си!Проблемно ли е много придвижването по асвалт,че иначе си трябва платформа?
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

На дълъг път, ако не ти кажат,че си с блокиран диференциал-не можеш да разбереш. В града при по-остри маневри си се усеща, но няма как. Волана става много по-труден за въртене(Иска все направо да върви пущината...), но с една-две маневри вповече и стъргане на задните гуми се оправям.
                    Недостатък в гората е, че не иска да излиза лесно от коловозите, и свлича по надолнището на страничен наклон.
                    Плюсовете са ти ясни, няма да обяснявам.

Абе истинския блокаж си е мнооого по-добро нещо, ама...

Коментар

ама..... едни 1000 и кусур кинта!
                      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Извинявам се, че пиша в друга тема, но не исках да отварям нова само за един въпрос. От два месеца карам Витара 1.6 16V ДБ, и ми прави впечатление, че отвиването на капачката на резервоара е съпроводено от съпротивление от вакуум! Най-вероятно е запушен отдушник, но не го намирам/засега/къде е. Някакъв съвет за поправяне, и мнение дали крие риск? Поздрави!
                        "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                          Извинявам се, че пиша в друга тема, но не исках да отварям нова само за един въпрос. От два месеца карам Витара 1.6 16V ДБ, и ми прави впечатление, че отвиването на капачката на резервоара е съпроводено от съпротивление от вакуум! Най-вероятно е запушен отдушник, но не го намирам/засега/къде е. Някакъв съвет за поправяне, и мнение дали крие риск? Поздрави!
                          Като застанеш срещу колата, вляво, на калника, има едно кръгло метално нещо с 2 или 3 маркучлета. Прегледай ги, макар че ако са скапани, обикновено прави налягане, а не вакуум. На капачката на резервоара не си спомням имаше ли клапан (не съм с оригиналната и не я пазя), май по-скоро е от нея.
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не съм сигурен,но като гледам късата база,отдушникът на резервоара отива някъде в областта на задната броня.Отвора му се вижда като отвориш капачката на около пет сантиметра в гърловината откъм задницата на колата.При мен прави налягане,а не вакуум.Мисля,че трябва да се сваля задната броня за да се види добре отдушника,но може и да не съм прав.Сигурен съм,че клапана на капачката е еднопосочен,ама дали работеше на вакуум или налягане не мога да си спомня.Като я свалиш се разбира лесно.Самата капачка се разглобява на две части.Мисля,че работеше само на вакуум,но не съм съвсем сигурен.

Коментар

Вакуум е нормално да има не му обръщай внимание така трябва да си е .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

При мен този вакуум беше много силно изразен и съпроводен с увеличен разход на гориво. При тест и замерване на ламбда сондата се установи че сместа ми е много "богата". От там излезна че устройството свързано с неутрализиране на бензиновите пари от резервоара(едно черно матално буренце/филтър намиращо се в двигателния отсег и свързано с маркуч от една страна с резервоара от друга с вакума от колекторите - виж снимката) се е прецакало и чрез вакума към който е закачено вкарва повече бензинови пари в смукателните колектори. От там компютъра се шашка и следствието беше разход от 15-16/100км при предишен (и сегашен) около 10/100км.
                                Манипулацията при мен бе шунт на екологията и откачане на маркуча от резервоара от нея.
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Ecolog.jpg
Прегледи:1
Размер:144.1 КБ
ID:5265183
                                TG

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X