Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка на Джимни за горска експлоатация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подготовка на Джимни за горска експлоатация

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
    ...Мисля за едни винкели по ръба на праговете като защита и да се ползва джак там. В процес на размисъл съм още...
    От моя гледна точка по-добре е не "по ръба на", а вместо праговете, които са съвършено ненужни, ако не говорим за красота...

Разбира се, всички тия неща не са спешни и си идват естествено, когато човек реши как ще използва машината. А "Джимни"-то е великолепна машина и наистина си заслужава размисъла.

Поздрави!
    Прикачени файлове
    Искам България чиста!

Коментар

добре е станал звяра сега иска малко още тук там да се пипне и си готов.според мен защитите на праговете са здължителни препоръчвам ти безшевна тръба от 50мм и мога да ти снимам как тарикатите от АФН ги правят да се захващат.полсе задължително
      кутийки на захващането на носачите те са много ниско и винаги там удря и ако е на камък се отварят доста гадно но според зависи къде ще се мушиш.можеш и да си усилиш куките за теглене аз никога не съм ги кършил щото не давам да ме дърпат само за едно винаги закачай и на двете едновремено така рапределяш силата.
      една втора ръчна спирачка ще ти дойде добре за който си няма заден блокаж.гуметата ми хъресват ама много нека са шумни а ма в гората драпкат
      дори и са способни да шчупят предна полуоска без блокаж затова умната с газта не го цеди до край умната в калата.
      поздрави
      Последно редактирано от zenit; 09-08-09, 16:27.

Коментар

Здравейте,
        Днеска изведох зверчето на разходка малко:
        http://www.youtube.com/watch?v=jjxlR3m9-PE
        Добре си поиграхме.
        Прати някоя снимка на тези прагове.
        Това за двете ръчни не го разбирам как действа като блокаж. Опиши ми го малко по-подробно.
        А за куките, в момента нямам куки отпред защото там е хванат ролбара. Ще си заваря в най-скоро време. И отпред и отзад.
        Колеги я дайте идея как да си закрепя ванти отгоре? Отпред ми е ясно.
        Поздрави
        Иво
        Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Чудя се какви ли клипове ще ни пратиш като откриеш истинската насока на тази малка машина а именно тесните дерета и сукаци , не пробваи никога сам и без лебедка .

Коментар

Здравейте,
            Днеска изведох зверчето на разходка малко:
            http://www.youtube.com/watch?v=jjxlR3m9-PE
            Добре си поиграхме.
            Прати някоя снимка на тези прагове.
            Това за двете ръчни не го разбирам как действа като блокаж. Опиши ми го малко по-подробно.
            А за куките, в момента нямам куки отпред защото там е хванат ролбара. Ще си заваря в най-скоро време. И отпред и отзад.
            Колеги я дайте идея как да си закрепя ванти отгоре? Отпред ми е ясно.
            Поздрави
            Иво
            има снимки с праговета в моийта тема там има и една на двойната ръчна спирачка.помисли наведи се отдоло и виж че джипати иам две отделни дълги жила и после две отделни къси жила.взима се една ръчна пак от джимни изрязвасе малко и се поставя после всяко въженце си е за всяка ръчна.когато останеш на кантар без да праиш на ново засилка само дърпаш ръчката на колелото което боксува или е във въздуха.
            това е само началото да не спомена с комбинацията и не предните електро клапани мога да ти врътна джипа там където един нормален ще направи доста маневри.
            поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
              Чудя се какви ли клипове ще ни пратиш като откриеш истинската насока на тази малка машина а именно тесните дерета и сукаци , не пробваи никога сам и без лебедка .
              чакай да се престраши малко сега се опознават взаимно
              поздрави

Коментар

здравеите момчета,скоро си взех самураи,много лошо састояние,почти нищо здраво по него,приготвих мотор форд 1.8тд.скорости от сиера,и започвам рециклиране,какво мислите за идеята,ще се радвам ако има някои да се интересува от темата,приемам всякакви идеи и предложения,пишете.
                няма начин да няма начин
                http://album.bg/offroad_
                0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
                  здравеите момчета,скоро си взех самураи,много лошо састояние,почти нищо здраво по него,приготвих мотор форд 1.8тд.скорости от сиера,и започвам рециклиране,какво мислите за идеята,ще се радвам ако има някои да се интересува от темата,приемам всякакви идеи и предложения,пишете.
                  темата е малко по различна но на драго сърце колегите със самураий
                  биха споделили опита си все пак е добре да си отвориш нова тема в коята да ни разкажеш и покажеш малко по подробно за твойта джипка.
                  поздрави

Коментар

Да продължа темата.
                    От днес съм с нов съединител и заден лок райт блокаж. Като монтирам ще споделя впечатления.

Поздрави
                    Иво
                    Прикачени файлове

Коментар

Много ще съм ти задължен ако споделиш как е колата с Лок райта да кажеш как се държи на различни настилки в случея Асфалт и офроуд.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Виждам,че май ще се хвърляш в дълбокото.Какво още си замислил,нали се интересуваше от кита за бодилифта?
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

... От днес съм с нов съединител и заден лок райт блокаж...

Новият съединител оригинален за "Джимни" ли е? И - питам от чист научен интерес - колко струва?

Поздрави!
                          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                            Новият съединител оригинален за "Джимни" ли е? И - питам от чист научен интерес - колко струва?

Поздрави!
                            За самурай е, ама са идентични. Цената 400 лв.
                            Поздрави

Коментар

400лв. за съединител за Самурай, обикновен ли е или някакъв по-специален ?
                              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Керамичен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X