Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори за Сузуки Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Амортисьори за Сузуки Витара?

Ето ги и ProComp 3000.
    Добри или лоши ще се разбере тепърва.
    На първо каране возията стана малко по-твърда, ама така трябвало и да бъде. Все пак необходимо е да се отбележи, че са сменени заедно с Вартбургови пружини, така че разликата е повлияна от 2 фактора.
    Избрах такива които са дълги около 57см в разпънато положение. За цвета на маншоните нямам вина ,такива изпратиха.
    Цената заедно с доставката до дома излезе към 110лв. на парче.
    Знам че е много спрямо Опелските,но тва е.
    Ако някой реши все пак да си взима такива,да знае че се налага леко изпиляване на външните ръбове на долните уши на моста,заради по-големия диаметър на тялото на амортисьора.
    Останалата информация е в снимките. Само се съмнявам че са "Made in the USA"
    Прикачени файлове

Коментар

Да кажа и аз на мойта витара отзад са от мерцедес 124-ка вече имам над 10 000км. по черно и не са мръднали да не говорим че ги има в сяка морга по 20-25лв.Всичко това е мн. хубаво но никой не каза за предните амове някаква алтернатива с подробности и цена

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
        Да кажа и аз на мойта витара отзад са от мерцедес 124-ка вече имам над 10 000км. по черно и не са мръднали да не говорим че ги има в сяка морга по 20-25лв.Всичко това е мн. хубаво но никой не каза за предните амове някаква алтернатива с подробности и цена
        За предните алтернативите са много ограничени. Калмини, Траял Мастер, Оме и турските копия на Калмини.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
          За предните алтернативите са много ограничени. Калмини, Траял Мастер, Оме и турските копия на Калмини.
          А цените как са? А между другото един майстор ме убеждава да ги напълни щели да искарат поне една година. Вашето мнение по въпроса.

Коментар

Аз взех тези от любопитство:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=76438
            На Билстейн са, дано са читави.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Това чудо изглежда страхотно
              Само мога да си мисля колко ли струват като нови
              Предполагам че ще си доволен от тях ако не са изпуснали.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                Аз взех тези от любопитство:
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=76438
                На Билстейн са, дано са читави.
                Ама ползваш ли ги или ги продаваш и защо пишеш , че от любопитство си ги взел. Пробвали ги и тн.

Коментар

Ама ползваш ли ги или ги продаваш и защо пишеш , че от любопитство си ги взел. Пробвали ги и тн.
                  Ако се гледа с просто око се вижда, че съм ги купил вчера, а при мен дойдоха днес с куриер. Изглеждат здрави, но друго мнение за сега нямам.

Коментар

Провери дали нямат страничен луфт в самото стебло . Три пъти качвам такива и ги свалям след това - втора употреба . Иначе изглеждат страховито и са яки , но нови !
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Аз сложих отзад на моита витара,предни пружини от шкода фаворид заедно със задни амортисьори от москвич алеко,няма грешка,перфектно се получи

Коментар

Първоначално публикуван от valeri mitev Преглед на мнение
                        Аз сложих отзад на моита витара,предни пружини от шкода фаворид заедно със задни амортисьори от москвич алеко,няма грешка,перфектно се получи
                        Епаааа, малко снимки нема ли да покажеш
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                          Провери дали нямат страничен луфт в самото стебло .
                          В разпънато състояние ли или в някое междинно?

Коментар

Проверих за луфт, но е в рамките на стотни и не мисля да създаде проблеми.

Коментар

При разпънато , ако мърдат на ръка по 3-4 мм, не ги качвай .
                              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                                При разпънато , ако мърдат на ръка по 3-4 мм, не ги качвай .
                                Едва доловим е луфта, мисля, че е нормален. Ще ги монтирам като направя пружини, но още никой не му се помага с една предна пружина "Временно". Не е проблем, ще дам 30лв, но въпроса е принципен, защото аз ще похарча 10 пъти повече за да стигна до истината и после ще дам клиентския номер в завода да могат да поръчват всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X