Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори за Сузуки Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Амортисьори за Сузуки Витара?

Намерих предни пружини от вартбург и сега търся маслени амове от омега б седан, но за съжаление не открих такива. Всички марки предлагат само газови.
    Препоръчайте ми някои подходящи за този лифт, но да не вози като лагерна количка.
    Витарката ми е къса база, ако това има значение.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      Адаша, като искаш по-меки отзаде потърси от някоя по-малолитражна кола, аз съм с газови амове на Тойота Ярис и возията е много приятно мека, проблема е че ако се качат четирима като мен и идват прекалено меки.Като остане време другата седмица мога да проверя дали на Опел Астра не са подходящи като дължина, тя е по-лека от Омегата и амовете ще са по-мекички.
      Ванка твоя проблем не е че са прекалено меки ами че са прекалено дълги и имат много малък ход надолу, смятам че ако вдигнеш ушите на амортисьорите малко по-нагоре ( имаш възможност заради боди лифта ) проблема ще се реши .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Амове от Опел Астра също стават! Днес си купих такива. Маслени, 60см разгънато положение и около 35см сгънато. Единствената разлика е, че втулката в ухото е 8мм, а не 10мм, но тя е дебелостенна и може да се разпробие.
        Впечатление от това как се променя возията след някой и др ден Или справка Dimitar
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

И аз загледах едни от Астра, но се оказа, че шпилката е отдолу, а ухото отгоре или може би не всички са Астри са така.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            И аз загледах едни от Астра, но се оказа, че шпилката е отдолу, а ухото отгоре или може би не всички са Астри са така.
            Koлега не на всички са така нз кои си гледал но аз сменях на астра седан 93 сащите като на сузукито са само не сам мерил хода и дължината.
            Бялото BUZUKI 1.6 8в
            0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
              Koлега не на всички са така нз кои си гледал но аз сменях на астра седан 93 сащите като на сузукито са само не сам мерил хода и дължината.
              Сигурно си прав. Не съм гледал всички Астри.
              Смених моите от Омега "Б" комби с такива от Омега седан.

Паснаха идеално:

Омега комби
              Омега седан
              Витара КБ оригинални

и свити:

Само газовия нямаше кой да държи докато снимах, но е около 45см в свито положениие. Като возене още нямам задълбочени впечатления, но за около 2-3 километра не забелязах разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                Сигурно си прав. Не съм гледал всички Астри.
                Смених моите от Омега "Б" комби с такива от Омега седан.

Паснаха идеално:

Омега комби
                Омега седан
                Витара КБ оригинални

и свити:

Само газовия нямаше кой да държи докато снимах, но е около 45см в свито положениие. Като возене още нямам задълбочени впечатления, но за около 2-3 километра не забелязах разлика.
                Каква е цената на опелските?

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                  Каква е цената на опелските?
                  Тези на Оптима са 90лв комплекта.

Коментар

Тези пружини от вартбург ли са?
                    Как е возията с тях и опелските амортисьори?

Коментар

И аз вече месец чакам да чуя впечатления от тези амове, както и от цялостното поведение на автомобила.
                      Ще ме простите за невежеството, ама тези Оптима не съм ги чувал, само аптеки ми излизат. Може ли малко по-вече информация за тази марка и откъде могат да се намерят?

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                        Амове от Опел Астра също стават! Днес си купих такива. Маслени, 60см разгънато положение и около 35см сгънато. Единствената разлика е, че втулката в ухото е 8мм, а не 10мм, но тя е дебелостенна и може да се разпробие.
                        Впечатление от това как се променя возията след някой и др ден Или справка Dimitar
                        Аз съм с такива вече 5000км.50 на 50 асфалт и offroad,нямам оплакване.
                        Само,че както писа Стоян трябва да се разпробият.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                          Тези пружини от вартбург ли са?
                          Как е возията с тях и опелските амортисьори?
                          От Вартбург са. Виж тук:
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50709
                          Возията е добра, ходовете също.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                            Това е български доставчик:http://www.grteambg.com/grteamstore/...?productid=154 Още не съм контактувал с тях,та не знам за доставката? ..........
                            Колега ctef, Понеже видях в темата за демпферите, че използвате демпфер на ProComp и леко сте загатнал, че правите опити за поръчка на амортисьори :

Първоначално публикуван от ctef
                            Амортисьора го взех по щастлива случайност от мой приятел също член на форума, на доста приятна цена. Просто идваше малък за него. Иначе сега правя опити да си поръчам амове,но става бавно.
                            Въпроса ми е има ли напредък с поръчването, понеже и аз смятам да се спра на тази марка (Амортисьори и демпфер)? И дали няма да се направи някакво намаление, ако се поръчат няколко наведнъж - ако не за друго поне транспорта да си разделим .

Доколкото разбрах става дума за тези амове:

[COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                            0899089976 Адриян

Коментар

От многото опити които направих,странно но имам само 2 отговора.Единият е от един търговец в Ибей,но той товари в цената.Английския ПроКомп така и не отговарят.Накрая установих връзка с Падок.Тъй като те са дистрибутори за ЛендРовер им отправих запитване дали могат да доставят и други продукти от номенклатурата на ПроКомп.Отговора бе положителен.Цената се вързва Окло 40 Паунада/ бр. с маншона + Малко под 20 за доставката.Това е най-добрата цена която съм видял до сега в Европа.Ако са за моделите на Ленд Ровер цената е още по-ниска!Регистрирах се,попълних форма за поръчка,благодариха ми за което,но вече 5ти ден не са ми теглили пари от сметката и не дават никакви индикации.До колкото разбрах действали сравнително бавно,но ще видим.
                              Поръчал съм ЕС3000-58см.Има и по-дълги,но избрах тези.
                              М-у другото и демпфера е от там ,но го е поръчвал друг.
                              Пп.Тия оградените ми се струват късички-20' в разпънато състояние.

Коментар

Сигурно аз съм нещо в грешка, не съм могъл да се ориентирам правилно в каталога. Ставаше въпрос за 60 сантиметровите от тази серия ...
                                Явно ще се окаже доста мъчна работата, все пак ти благодаря за информацията ....., успоредно с това задействах една връзка с един мой човек в Тойота, който обеща да ми намери амове от РАВ4 за пробата.
                                [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                                0899089976 Адриян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X