Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Амортисьори за Сузуки Витара?
Свий
X
-
От: Амортисьори за Сузуки Витара?
Ставаме поне двама . Питащите явно де .Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнениеКато цяло и аз съм за подмяна на предните така че ще ми е интересно какви и за колко пари?
Какви - стокови или по-дълги , и за кое 3 цифрено число.
Коментар
-
НЕ на мен доста ми е набъбнало да си пазарувам но ще е идния месец към средата Че първо трябват финикийски знаци а не чесане на езици....Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Колеги витарката ми е повдигана 4см. При скорост над 50-60км/ч се усеща "люшкане". Сериозно се усеща при неравен асфалт. Аз съм му свикнал и карам без да ми прави впечатление, но като се качи половинката се усещаше много. От лакатушенето тя се заблуждава и обира с волана в обратна посока. На един по скоростен завой имахме ситуация и се качих аз - тя каза "е при тебе защо не е така" и тогава се усетих, че не съм обръщал внимание. Добре че се повозих!
Не знам нормално ли е все пак това.
От повдигането... или "съм изтървал" отзад?
Ако съм за смяна на амортесьори, опелските ще паснат ли на тия +4см? Кадетски, астра, омега - с какво поведение се различават?
(1.6 Фат бой. Колата се кара 80% асфалт - много рядко извън пътя)
Благодаря предварително!!Последно редактирано от RoadBoy; 01-06-15, 14:31.
Коментар
-
Колеги Дайте съвет за други задни амортисъори,витарката ми е повдигната отпред с подложки на пружини и амове,отзад с пружини от вартбург и амове от опел омегаБ,обаче ако се качи някой отзад и при преминаване през дупки се чува здраво блъскане ограничен е хода на аморт. витарате е 1,6 16V дълга база
Коментар
-
Пружините отзад са си от Витарката/дълга 2.0 / повдигнати с тампони/от руски автомобил/5см,амове от МБ ц220 .Люлеенето е най-вероятно от тампони на стабилизиращите щанги/разбити или меки/или А рамото,меки амове,пружини. Предните пружини са сменени но не помня с какви,Иван Попов ги сменява. Дано съм полезен.
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар