я ме светнете какви амортисьори да сложа на витарката или напасна от нещо друго в смисал от друг автомобил витарата е 89.каса база бензин
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Амортисьори за Сузуки Витара?
Свий
X
-
До: Амортисьори за Сузуки Витара?
Предни или задни?Препоръчително е да сложиш газови.Ето какво излезе в един онлаин каталог за задни : http://www.euro07.bg/catalog/catalog...archByCar&id=9 ,ето и за предни : http://www.euro07.bg/catalog/catalog...rchByCar&id=12 .Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
-
каквито и да напасваш тряабва да са съобразени с височината
ако са по дълги като минеш през първата по голяма дупка и ги чупиш.
има вариант да се компенсира с по големи дъмпстопи така няма да
има случки но губиш при всички случаи.ако ти е лифтанта джипката и
не искаш да се клатушка не си прави труда да слагаш от лека кола.
иначе задни стават от опел кадет.кажи какво търсиш точно от тази джипка така могат колегите да ти дадът по правилен съвет?
не е едно и също да искаш меко возене или ходове на окачването.
поздрави
Коментар
-
Като стана дума пак за амортисьорите за Витара,да се включа и аз.
Днес проверих в Косер.Имат задни KAYABA за по 92лв.Предни качествени май в момента нямат,предложиха ми само някакви полски за 145лв.
Та в тази връзка ако някой има актуална информация,моля да я сподели!
Тези които се предлагат в Евро07 не ми вдъхват доверие.Някой взимал ли си е от тях?
И нещо което ми направи впечатление.Гледайки предното окачване и на Калмини и турското,виждам че и в двата случая слагат подложки над предните си амове.След като това са специални китове за лифт,не е ли било по-лесно да се произведе и по-дълъг преден ам с по-голям ход.Или и те ползват някакви щатни(серийни) амортисьори!?
Коментар
-
здравейте колеги,
на мен ми изтърваха задните амове (сузуки ГВ-2002 HDI-мотора) бихте ли ме светнали за някакви по евтини и съответно качествени че, в няколко магазина ми праскат някакви цени на монро-275 лв/бр . благодаря предварително.и евентуално ако някои кара с алтернативни(от други превозни средства).става въпрос за сток амовеПоследно редактирано от unnamed_1; 12-06-09, 23:37.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеКато стана дума пак за амортисьорите за Витара,да се включа и аз.
Днес проверих в Косер.Имат задни KAYABA за по 92лв.Предни качествени май в момента нямат,предложиха ми само някакви полски за 145лв.
Та в тази връзка ако някой има актуална информация,моля да я сподели!
Тези които се предлагат в Евро07 не ми вдъхват доверие.Някой взимал ли си е от тях?
И нещо което ми направи впечатление.Гледайки предното окачване и на Калмини и турското,виждам че и в двата случая слагат подложки над предните си амове.След като това са специални китове за лифт,не е ли било по-лесно да се произведе и по-дълъг преден ам с по-голям ход.Или и те ползват някакви щатни(серийни) амортисьори!?
Преди два месеца случайно попаднах в един склад в Пловдив и там ми предложиха някакви предни с 3г. гаранция за 75лв броя били качествени но не помня марката нещо с три букви беше и склада не помнякак се казва , но ако някой има нужда ще се разходя да проверя . Задните бяха по-скъпи0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
-
Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеПреди два месеца случайно попаднах в един склад в Пловдив и там ми предложиха някакви предни с 3г. гаранция за 75лв броя били качествени но не помня марката нещо с три букви беше и склада не помнякак се казва , но ако някой има нужда ще се разходя да проверя . Задните бяха по-скъпиOFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар