Здравейте колеги.От около месец съм собственик на Витара и съм невероятно щастлив от този факт.По принцип съм нямал сериозни проблеми.Единственото което ме притеснява е това че при запалване но само когато колата е напълно загряла двигателя работи на съвсем ниски обороти около 15секунди и при подаване на гъз изгасва.Ако през тези секунди не натисна педала на газта всицко си идва на мястото оборотите се нормализират.Съветвах се с различни майстори но всички изказаха съвсем различни мниния.Знам че тук са истинските специалисти затова се надявам на вас колеги за помощ.също ме интересува къде в Бургас има добър майстор на Сузуки.Благодаря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем в запалването на Витара
Свий
X
-
До: проблем в запалването на Витара.
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеако напишете и двамата за какъв двигател става дума и други подробности, може и да откриете специалисти тука, засега само гадатели, стъкленни кълба и животински костиама и те на помагат
ми на витара бе
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
И ти имаш проблеми, така че не се присмивай,ами чети или вади кълбото.
Мое мнение, че тези проблеми напоследък зачестиха със застудяването на времето и се питам какви горива сипвате
, а добавки слагате ли, сменяте ли филтри, свещи
, кабели
, капачки
, палци, хлабави връзки на замасяването на двигателя, поглеждали ли сте разни предверения,
ЕЛКОН и други апаратури да ви говорят нещо, тъй като проблемите са предимно електрически
и горивни по това време на годината, нека започнем оттам, става ли
, колеги и после да пишем теми, че тука всички излязохме големи специалисти и накрая нищо.
П.С. Що ли не си пия виното с жената, ами правя пришки тука
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеИ ти имаш проблеми, така че не се присмивай,ами чети или вади кълбото.
Мое мнение, че тези проблеми напоследък зачестиха със застудяването на времето и се питам какви горива сипвате
, а добавки слагате ли, сменяте ли филтри, свещи
, кабели
, капачки
, палци, хлабави връзки на замасяването на двигателя, поглеждали ли сте разни предверения,
ЕЛКОН и други апаратури да ви говорят нещо, тъй като проблемите са предимно електрически
и горивни по това време на годината, нека започнем оттам, става ли
, колеги и после да пишем теми, че тука всички излязохме големи специалисти и накрая нищо.
П.С. Що ли не си пия виното с жената, ами правя пришки тукап.п.извинявай ма малко ми заприлича като оня зъболекар-"споко ще стигнем и до болния зъб"
Последно редактирано от jaxan; 03-02-10, 21:02.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Ами моята се оправи от самосебе си.Започна да го прави все по рядко и накрая спря.Аз не вярвам в приказки,кости,кристални кълба.Сигурен съм че ще се появи отново но засега е добре.Сигурен съм съм че е ел. проблема но не ми го откриха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от apj Преглед на мнение...и при подаване на гъз изгасва.
Коментар
-
От: проблем в запалването на Витара.
Първоначално публикуван от anchev72 Преглед на мнениеЗравей колега, реголираи стапковия мотор от 0,5 до 1,7 и пробваЙ да заредиш от друга бензиностанция.
Коментар
-
абе и на мен ми стана много интерсно какво е това 0,5 ,1,7разход на масло ли? дано колегата се обоснове малко ,че сън няма да ме лови
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от anchev72 Преглед на мнениеЗравей колега, реголираи стапковия мотор от 0,5 до 1,7 и пробваЙ да заредиш от друга бензиностанция.Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
-
ако имаш предвд отвора на дросела когато остава в покой ,трудно ще го измериш а ако предположим че е 1мм това според мен е доста голямо разстояниеТеч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар