Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем в запалването на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем в запалването на Витара

Здравейте колеги.От около месец съм собственик на Витара и съм невероятно щастлив от този факт.По принцип съм нямал сериозни проблеми.Единственото което ме притеснява е това че при запалване но само когато колата е напълно загряла двигателя работи на съвсем ниски обороти около 15секунди и при подаване на гъз изгасва.Ако през тези секунди не натисна педала на газта всицко си идва на мястото оборотите се нормализират.Съветвах се с различни майстори но всички изказаха съвсем различни мниния.Знам че тук са истинските специалисти затова се надявам на вас колеги за помощ.също ме интересува къде в Бургас има добър майстор на Сузуки.Благодаря ви предварително.

До: проблем в запалването на Витара.

колега и аз имам същия проблем....и никой не може да ми каже от какво е ..

Коментар

ако напишете и двамата за какъв двигател става дума и други подробности, може и да откриете специалисти тука, засега само гадатели, стъкленни кълба и животински костиама и те на помагат

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
        ако напишете и двамата за какъв двигател става дума и други подробности, може и да откриете специалисти тука, засега само гадатели, стъкленни кълба и животински костиама и те на помагат
        как какъв двигател ми на витара бе
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И ти имаш проблеми, така че не се присмивай, ами чети или вади кълбото. Мое мнение, че тези проблеми напоследък зачестиха със застудяването на времето и се питам какви горива сипвате, а добавки слагате ли, сменяте ли филтри, свещи, кабели, капачки, палци, хлабави връзки на замасяването на двигателя, поглеждали ли сте разни предверения, ЕЛКОН и други апаратури да ви говорят нещо, тъй като проблемите са предимно електрически и горивни по това време на годината, нека започнем оттам, става ли, колеги и после да пишем теми, че тука всички излязохме големи специалисти и накрая нищо.

П.С. Що ли не си пия виното с жената, ами правя пришки тука

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
            И ти имаш проблеми, така че не се присмивай, ами чети или вади кълбото. Мое мнение, че тези проблеми напоследък зачестиха със застудяването на времето и се питам какви горива сипвате, а добавки слагате ли, сменяте ли филтри, свещи, кабели, капачки, палци, хлабави връзки на замасяването на двигателя, поглеждали ли сте разни предверения, ЕЛКОН и други апаратури да ви говорят нещо, тъй като проблемите са предимно електрически и горивни по това време на годината, нека започнем оттам, става ли, колеги и после да пишем теми, че тука всички излязохме големи специалисти и накрая нищо.

П.С. Що ли не си пия виното с жената, ами правя пришки тука
            ами аз си пия водката без жената п.п.извинявай ма малко ми заприлича като оня зъболекар-"споко ще стигнем и до болния зъб"
            Последно редактирано от jaxan; 03-02-10, 21:02.
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

става въпрос за 2000 v6

Коментар

Ами моята се оправи от самосебе си.Започна да го прави все по рядко и накрая спря.Аз не вярвам в приказки,кости,кристални кълба.Сигурен съм че ще се появи отново но засега е добре.Сигурен съм съм че е ел. проблема но не ми го откриха.

Коментар

Първоначално публикуван от apj Преглед на мнение
                  ...и при подаване на гъз изгасва.
                  Сигурно не иска да и подаваш гъз, подай и друго

Коментар

От: проблем в запалването на Витара.

Зравей колега, реголираи стапковия мотор от 0,5 до 1,7 и пробваЙ да заредиш от друга бензиностанция.

Коментар

Първоначално публикуван от anchev72 Преглед на мнение
                      Зравей колега, реголираи стапковия мотор от 0,5 до 1,7 и пробваЙ да заредиш от друга бензиностанция.
                      Здравей.А как точно се регулира стъпковия мотор.

Коментар

абе и на мен ми стана много интерсно какво е това 0,5 ,1,7 разход на масло ли? дано колегата се обоснове малко ,че сън няма да ме лови
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от anchev72 Преглед на мнение
                          Аз мисля че ще означава някакво разтояние като предварение.
                          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

ако е предварение то ще е в градуси ,ама предварение на дроселова клапа нещо не се връзва

Коментар

ако имаш предвд отвора на дросела когато остава в покой ,трудно ще го измериш а ако предположим че е 1мм това според мен е доста голямо разстояние

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X