Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка на X90 за Off Road

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подготовка на X90 за Off Road

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    Явка, с тоя 100% блокаж на предния диференциал според мен или трябва да имаш най-внимателния пилот на витара, или трябва да сложиш подсилени полуоски, карета и т.н. Надявам се да изляза лош пророк, но според мен при включване на предния блокаж ще имате проблем със счупена предница. Мислили ли сте по въпроса??
    При този кожух се използват еднакви полуоски(къси) и се прдполага ,че те са по- здрави.Или поне и двете са захванати чрез болтове ,а не директно в дифа.Т.е. по лесно се сменят 3-и скъсани болта,отколкото скъсана полуоска.
    0888 364 731

Коментар

Яворе тази защита на задния диференциал само утежнява конструкцията.Може и да греша,ама досега отдоста годинисъм в отбора на ВИТАРА над 15 несъм видял пробит или продран заден диференциал.Не работещи ДА .
      [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение

На тия Витари винаги съм се чудил защо така тъпо са захванати задните амортисьори, захващането им към моста е най-ниската точка от него, това е предпоставка амовете да останат на някой камък. Ще се променят!!

Нищо тъпо няма. Всички производители търсят най-ниското захващане на амортисьора за да могат да сложат възможно най-дълъг.
        На Витарата поне така са сложени че при движение напред са защитени.
        Виж на Toyota FJCruiser , постоянно викат ела удари ме.

Коментар

Да попитам, по горе в темата забелязах съединителя, този който беше на снимката имали плавен ход или тръгва ряско (с удар).

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
            Да попитам, по горе в темата забелязах съединителя, този който беше на снимката имали плавен ход или тръгва ряско (с удар).
            Аз ще си позволя да ти отговоря вместо Явор.ползвам същия съединител вече година и 9 месеца,не потегля рязко а си потегля нормално като нормален съединител,носи яко на издевателства много съм доволен заслужава си парите.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Останаха доста довършителни работи ама малко по малко чоплим по Х-а

Ще се опитаме да я обуем с 35"

Коментар

Яворе, а ще му сложите ли тези пиньон и корона на калмини http://www.calmini.bg/ring%20%26%20pinion-2.htm, за които пише, че са за по-големите гумета?
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Яворе, а ще му сложите ли тези пиньон и корона на калмини http://www.calmini.bg/ring%20%26%20pinion-2.htm, за които пише, че са за по-големите гумета?
                  Монтирани са заедно с ARBто

Коментар

Отивам да си пия хапчетата да не направя някоя щуротия

Коментар

..... ъъъъъммм, не ги пий, смени ги , ии доктора смени ....ноо е сладурана, само за завоите над 30 градуса ще ти трябва чичо Джак в гъъъъ...задницата, та да си я подместваш като на каручка
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

понеже имам витара и постоянно имам ядове сас предния мост от каде мога да си купя такав стоманен кожух и колко струва?

Коментар

Първоначално публикуван от continental Преглед на мнение
                          понеже имам витара и постоянно имам ядове сас предния мост от каде мога да си купя такав стоманен кожух и колко струва?
                          Предполагам от автора на темата - Явор-Vromos.com и www.calmini.bg
                          Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                          Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от continental Преглед на мнение
                            понеже имам витара и постоянно имам ядове сас предния мост...
                            Сигурен ли си, че имаш Витара... с преден мост?
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Да той е един такъв гъвкав, и полуоските му даже имат и чупещи се карета.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                ee не е цял мост като на самурая,кожух и полуоски и тоя кожух само се откача,чупи и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X