Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за лятна морска среща на Сузуки на 09-10 Август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за лятна морска среща на Сузуки на 09-10 Август

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
    Благодаря за отговора. И ние също сме за палатка риби миди и тн.. Ще ми е много приятно да се запознаем.
    Удоволствието е мое
    А за миди и рапани можеш да потърсиш съдействието на Добри - v0id , той е специалиста в групата
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
      Удоволствието е мое
      А за миди и рапани можеш да потърсиш съдействието на Добри - v0id , той е специалиста в групата
      Точно там миди няма! Рапани по се намират...
      М/у другото.то тая година миди няма никъде...

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
        то тая година миди няма никъде...
        Що бе, я иди в МЕТРО - там миди колкото щеш, а и както е казал народа, "като няма миди и пържолите са миди"
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Глеей са както казват някой за петак горе доло ще се пробваме да ви догоним.Но имам 2 въпроса!Спането е на палатки или нещо друго?И втория тези който идват с кола и джип има ли каде да ги оставят като да не се притесняват дали ще ги има после!Тоест гепи ли се майна!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
            Глеей са както казват някой за петак горе доло ще се пробваме да ви догоним.Но имам 2 въпроса!Спането е на палатки или нещо друго?И втория тези който идват с кола и джип има ли каде да ги оставят като да не се притесняват дали ще ги има после!Тоест гепи ли се майна!
            Спането е само на палатки, в коли или джипове . Смятаме че лятото е най готино на тиферич ... стига с тия хотели, заведения, цигарен дим и дъндания . Само не забравяйте да носите промишлени количества вода и бира в хладилници и хладилни чанти . До мястото се стига и с кола така че който иска да се присъедини към купона е добре дошъл .
            Наздраве пичове, а за мидите и рапаните не берете грижа
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Значи да вземаме и екипировка за гмуркане. Ех че кеф ще бъде....... Защо утре вече не е 8 - ми?

Коментар

Има ли достатъчно място за палатки? Как стои въпроса с "лагерния огън? Има ли проблеми с пожарникари, горски ...? Ром и мастика допускат ли се ? Може ли вместо столчета да си донесем платнище и да я караме по чергарски? и т.н. - все въпроси, на които знам отговорите, но си ме човъркат така преди "лятото" ...
                Ех, мореее !!!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Има ли достатъчно място за палатки? Как стои въпроса с "лагерния огън? Има ли проблеми с пожарникари, горски ...? Ром и мастика допускат ли се ? Може ли вместо столчета да си донесем платнище и да я караме по чергарски? и т.н. - все въпроси, на които знам отговорите, но си ме човъркат така преди "лятото" ...
                  Ех, мореее !!!
                  Мястото е голямо и ще стигне за всички, нямма проблеми и с лагерен огън.Щом ти харесва да си на платнище...заповядай Носете си пиене любимо, и не забравяйте мръвката

Коментар

Pach, Къде все пак ще е мероприятието - палатките и скарата?
                    Дай някакви ГПС координати за всеки случай или поне сателитна снимчица
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                      Pach, Къде все пак ще е мероприятието - палатките и скарата?
                      Дай някакви ГПС координати за всеки случай или поне сателитна снимчица
                      Еххх, малко ли ви е че Добри ще ви доведе лично, ами и ГПС координати искаш
                      След Китен като продължиш ще видиш насочващи табели, ако ги следваш ще стигнеш до нас

А сега една молба от колегата Дамян от Приморско.Купил е бялата Витара на Иван Попов и пита дали някой от пътуващите от София може да я докара ?Ако има такъв желаещ нека да позвъни на 0899 883 765 и да се разберете

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Еххх, малко ли ви е че Добри ще ви доведе лично, ами и ГПС координати искаш
                        След Китен като продължиш ще видиш насочващи табели, ако ги следваш ще стигнеш до нас

А сега една молба от колегата Дамян от Приморско.Купил е бялата Витара на Иван Попов и пита дали някой от пътуващите от София може да я докара ?Ако има такъв желаещ нека да позвъни на 0899 883 765 и да се разберете

Ако някой не се е отзовал аз ще патувам на 8-ми на платформа.Та може да я докарам.Обаче лошото е че ще трябва да е на ход!
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Защо се промени срещата от 8-10 на 9-10? Отменя ли се срещата на 08.08 пред Била? (Пак май само аз не съм разбрал)

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
                            Защо се промени срещата от 8-10 на 9-10? Отменя ли се срещата на 08.08 пред Била? (Пак май само аз не съм разбрал)

Нищо не се е променило

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                              Нищо не се е променило
                              Лъжеш, лъжеш а заглавието? " Покана за лятна морска среща на Сузуки на 09-10 Август" Аааааааааааа...

Между другото колко човека се очертава да бъдеме?

Коментар

Ние сме двама възрастни с две деца + дълга витарка и палатка + резервна
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X