колега,повечето неща съвпадат с SJ 410 и 413,зависи вече какво точно ти трябва.На мен не ми бяха нужни съществени части от двигателя и ходовата част,но хората с които съм говорил ,ме насочваха към SJ 410 и 413.А иначе използвах мигачи от ЗИЛ/УАЗ/линейка/,много добре се получи.
Колеги след като счупих и шофьорската дръжка на вратата, вече търся 2 външни дръжки, лява и дясна или поне шофьорската. Ако някой знае от къде да намеря или от нещо друго случайно стават нека пише тука. Мерси предварително.
По въпроса на колегата по горе от какво става серво, аз съм с испански самурай и сервото ми беше girling. Подобно същата марка намерих на мерцедес 190, което с минимално преправяне пригодих на Самурая, а помпата можеше от мерцедеса да остане, но аз си запазих тази от самурая, че не искаше преправяне.
Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005 http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Колеги след като счупих и шофьорската дръжка на вратата, вече търся 2 външни дръжки, лява и дясна или поне шофьорската. Ако някой знае от къде да намеря или от нещо друго случайно стават нека пише тука. Мерси предварително.
Имам налична дясна (бронзова) мога да набавя и лява. Имам и вътрешна алуминиева. Дръжката няма да се чупи никога вече.
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
По въпроса на колегата по горе от какво става серво, аз съм с испански самурай и сервото ми беше girling. Подобно същата марка намерих на мерцедес 190, което с минимално преправяне пригодих на Самурая, а помпата можеше от мерцедеса да остане, но аз си запазих тази от самурая, че не искаше преправяне.
И от Застава Юго става и си работи нормално.Феродовия диск няма проблем ама си провери притискателния за пукнатини.
Здравеите.Само да вмькна;Юго и панда 1000 са 1 кьм 1 и диска става за самураи.Карбуратор иков,едноканерен от шкода 1000мб,само малко текстолит8мм и ок.понеже е с два болта.
Коментар