Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Взаимозаменяеми части за Самурай

В София.

п.п. оспамихме темата, нека контактуваме в скайп.
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
      В София.

п.п. оспамихме темата, нека контактуваме в скайп.
      Ами прати го де!

Коментар

Първоначално публикуван от pattrona Преглед на мнение
        колеги става ли двигател от лада(какъв модел),че сега съм двигател 1,0 с 4 скорости....и сменя ли се скорости и раздатка ако става????Благодаря предварително!
        всички двигатели на лада и жигула са еднакви , само един има разлика че е с ангренажен ремък , но захващането е едно и също като другите, другата разлика е кубици имаш избор от 1000к до 1700куб. и конски сили от 55 до 85,90 кс , но как се присажда на самика немога да ти кажа , дали с фланец или деректно
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Става ли палец за делкото на сузуки 413 от друг автомобил,благодаря.

Коментар

Палеца за делкото по спомен е 8 лева и го има не знам защото трябва да се търсят точно на тази част аналози които като на дали са по ефтини.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Проблема е в това, че в Тервел не може да се намери та дори и от друг автомобил да става. В момента приятел от Варна ми взе от ЕВРО 07 и капачка и палец ще ги изпрати по автобус .цена палец 3.50 капачка 10.00 проблема е Варна- Тервел отиване и връщане 180 кл ,момент на закърпване докато се уредят нещата с новата част

Коментар

Ами нали за тва са куриерите все някои от някъде може да ти вземе капачка и палец и да ти ги прати,да не мислиш че при мен в Копривщица има фирмен магазин на Сузуки .Аз незнам да пасва от нещо друго палеца.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

При нас проблема е и в куриерите, нямаш ли приятел няма пратка.

Коментар

Някой може ли да ми помогне с 1-2 снимчици как се монтират двете части на твърдото таванче. Иде реч за това че имам тавана но без уплатненията, сложил съм някакви там, но нещо стои неестествено и явно има и някои други допълнения. Благодаря предварително

Коментар

колеги имам спешна помощ от инфо относно предни ресьори на Самурай SJ410 86-ти набор......счупих единия при един скок на пистата има ли алтернатива.....взех от Жук и Москвич 412 но ми се виждат по-дълги,ако сложа по-дълги обеци ще стане ли нещо?Има ли някой опит?

Коментар

Временно го стегни с една планка , моя така го карам вече две години .Виж във взаимозаменяеми от какво и как,успех.

Коментар

Колеги, имате ли идея от какво/къде мога да си взема маншона на раздатъчната кутия, който е около лоста, под купето? Оказа се, че сервизите нямат идеи.
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
                          Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
                          In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

Първоначално публикуван от Bravo Преглед на мнение
                            Колеги, имате ли идея от какво/къде мога да си взема маншона на раздатъчната кутия, който е около лоста, под купето? Оказа се, че сервизите нямат идеи.
                            И аз, нямам такъв..???

Коментар

Не съм сгорен но, провери от молотовка или джип уаз.

Коментар

Моля за съдействие, имам Самурай 1993г. моноинжекция. Никъде не мога да намеря тампон за скорости, става ли от нещо друго? Дайте инфо, моля...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X