Здравейте на всички
Разглеждах си днес един сайт за гуми и попаднах на едни чийто размер не ми говори нищо 215/755/R15 MT
та пих попитал по-запознатите какво точно ще рече 755
иначе сайта е тоя : http://www.gumibg.com/details.php?cid=840
Просто печатна грешка. Последната петица е в повече.
Това са размерите:
В началото на седмицата ми падна гърнето на витаралясника (ръждица и то много).В крайна сметка отидох до скрапа зех малко гърне от някакво ауди сложих го на мястото на катализатора изнадих с тръба Ф44 1.5мм и после сложих едно гърненце от нязнам каквъв автомобил.И резолтата е че вече няма шум в купето... мотора си мърка перфектно и ми гори със 1литър по малко бензин.От към динамика немога да забележя промяна. .... като финанси ми коства 5лв Тръба 1бира 2те гърнета малко тел от телеподаващото и 3дена побутване за по час Катализатора ми е здрав и незнам какво да го правя??? да го върна ли пак намястото му или да го давам на Скрапа??? (ако съм допуснал правописна грешка моля да бъда извинен просто с една ръка ми е много зор)
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Най вероятно така и ще направя само че преди това мисля да пробвам да оставя само 1вото гърне и да го изнадя със същата тръба че ми се струва че съм подпрял мотора доста и няма достатачно сила.. (то колко и сила да искам ама се пак)
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Проектирах и после изработих предна защита за Сузуки Витара дълга база.
Здравейте колеги.Това ми е първият пост и моля да ме извините,ако объркам нещо. Колега Дефендер,моля те дай някакви р-ри,че и аз мисля да правя нещо подобно. Успехи на всички в начинанията. Благодаря на всички в този форум- много е полезен.
Колеги някой идея от какво може да ми замръзне скоростния лост...Онзи ден през нощта си карах само на 1-ва половин час докато отлепи лоста...Проблема не е в кутията защото лоста беше стегнал нетипично за него...Дали нямам пък някаква вода в кутията с избирача която е монтирана на кутията отгоре(и на нея лоста де)
Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Мммм да. Имаш вода в лоста . Така става , като лятото се минава през дълбоки реки и маншона е скъсан. Не си за тая тема. В една друга бях описал подробно как се "лекува" проблема.
Коментар