Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на преден мост Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Смяна на преден мост Витара

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
    Що ? А другия вариянт е с джанти с различно ЕТ ! Ако има разлика в ширината ще е малка !
    Изобщо не е малка, около 10-12 см е разликата между витаров и самурайски мост .
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Що ? А другия вариянт е с джанти с различно ЕТ ! Ако има разлика в ширината ще е малка !
      Нека да измерят разтоянието и после ще коментираме
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

днес ми отговори един колега за сега самурай 1.3 90 год е с мостове 1300 и 1310 което е доста приблизително от това което ти търсиш.
        а това са дани от талона не на око или с метър. тук се мери от центъра на едната гумна до центъра на другата гума
        не знам дали ше ти съответсва но не се заблуждавай мери го така както е по талон.
        поздрав

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
          днес ми отговори един колега за сега самурай 1.3 90 год е с мостове 1300 и 1310 което е доста приблизително от това което ти търсиш.
          а това са дани от талона не на око или с метър. тук се мери от центъра на едната гумна до центъра на другата гума
          не знам дали ше ти съответсва но не се заблуждавай мери го така както е по талон.
          поздрав
          На Самурай и Джимни размерите ги знам, търся някой със Сантана да пише колко см са от диск до диск.

Коментар

дайте да разясним едно нещо сузуки след доста проблеми в USА след като е имало доста критики за преобарнати
            са се принудили да разширят мостовете едни казват с 8 други с 9см испанските не ги гледайте чак токова те са каквито е казал японеца даже и тук четох че на времето да се борят с ниските цениа на ,,лада нива,, са се принудили да изкарат някви икономични варианти със стария мотор и кой зне с кои мостове да не се бъркате изобщо че е голям збирщаин.
            поздрави

Коментар

дайте да разясним едно нещо сузуки след доста проблеми в USА след като е имало доста критики за преобарнати
              са се принудили да разширят мостовете едни казват с 8 други с 9см испанските не ги гледайте чак токова те са каквито е казал японеца даже и тук четох че на времето да се борят с ниските цениа на ,,лада нива,, са се принудили да изкарат някви икономични варианти със стария мотор и кой зне с кои мостове да не се бъркате изобщо че е голям збирщаин.
              поздрави
              Ами ти виждал ли си Самурай/Сантана с по-широк мост ?

Коментар

да си призная на мен самурайте всичките са ми еднакви все пак човек който има джимни трудно би разбрал разликата
                от 8-9см ако ме питаш каквото и да е за джимни може би няма нещо дето да не знам но все има нещо ново в тозо живот да се научи.
                поздрави

Коментар

да си призная на мен самурайте всичките са ми еднакви все пак човек който има джимни трудно би разбрал разликата
                  от 8-9см ако ме питаш каквото и да е за джимни може би няма нещо дето да не знам но все има нещо ново в тозо живот да се научи.
                  поздрави
                  Джимнито го мерих скоро, тесничко идва.По непотвърдена информация на Сантаната е по-широк моста ама с колко никой не казва

Коментар

да си призная мен ме вълнува също темата защото има едни полуски за самука дето ушким са рефорсирани и ужким стават за джимну да не се укаже че са съшатите тогава ше е весело за мен специално нали знеш че ше скоча на по големки гуми но без да чупя естествено.
                    поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                      Изобщо не е малка, около 10-12 см е разликата между витаров и самурайски мост .
                      ММММ колега несъм сагласен защото имах тази идея преди 3-4 години и ги мерихме с Благой и разликата беше 2 или 3 санта ! ама съм забравил вече
                      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

ММММ колега несъм сагласен защото имах тази идея преди 3-4 години и ги мерихме с Благой и разликата беше 2 или 3 санта ! ама съм забравил вече
                        Дааам заради това измерване си направихме с Ванката ( PACH ) една разходка до варна преди около месец за да видим наживо мост от самурай и да мерим дифовете дали могат да се сменят . Благой беше 100% сигурен че разликата е 2 или 3 см. и остана шокиран когато видя че е над 10 см . Мерихме 10 пъти, все си беше над 10 см . И ние така си мислехме ако е 2-3 см никъв проблем да се компенсира с фланци обаче излезе че е доста . Но както и да е, разходката не беше напразно ... поне видяхме че короната от витаров мост пасва перфектно на самурайски мост и всичко в дифовете може да се замени, не само короната ами и целия диф вътре може да се смени .
                        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                          Дааам заради това измерване си направихме с Ванката ( PACH ) една разходка до варна преди около месец за да видим наживо мост от самурай и да мерим дифовете дали могат да се сменят . Благой беше 100% сигурен че разликата е 2 или 3 см. и остана шокиран когато видя че е над 10 см . Мерихме 10 пъти, все си беше над 10 см . И ние така си мислехме ако е 2-3 см никъв проблем да се компенсира с фланци обаче излезе че е доста . Но както и да е, разходката не беше напразно ... поне видяхме че короната от витаров мост пасва перфектно на самурайски мост и всичко в дифовете може да се замени, не само короната ами и целия диф вътре може да се смени .
                          Аз за това искам най-накрая някой от колегите със Сантана да си направи труда и да измери моста си, ама само обещания и никакви действия

Коментар

вие от кой самурай снехте размерите на ширината, защото разликата между тези с теснитемостове и тези с по-широките, каквито доколкото знам слгат и на сантата е ~8cm. Мога да премера мейду центрите на сверата и двата ръкаава и да ти кажа колко са, а ти да си премериш с карантията колко ще доиде?
                            лек ден и късмет
                            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

пропуснах да кажа, че моста може и да се разшири и то по много лесен начин само трябва струг с дълги паралели. Хубвато след това е, че самите свери не е задължително след това да са от самурай, а от тях пък и дисковете и главините и каретата може да са по-истински.
                              4ао
                              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Колега премерих Сантаната и разтоянието от местото кадето ляга джантата е 125 см.
                                Мерих го сам и на полеви условия и непретендирам за абсолютна точност , но невярвам да имам отклонение повече от 1 см.
                                Поздрави и дано съм бил полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X