Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на преден мост Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смяна на преден мост Витара

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
    По скоро за душевната чекия ! Докато няма ясни правила,с класове и да се знае какво е точно състезанието няма да участвам повече !
    Знам че дифа е от другата страна ! затова на витарската кутия отзад ще се присади раздатка от Сами така че имам бавни и от раздатката и от витарската кутия

те правилата са едно от най важните неща в спорта регламента трябва да се спазва от всички.
    точка по темата правила регламент да не го обърнем в друга тема.
    на мен по точно ми беше мисълта какво те влече траял или рали щото аз едното не го хъресвам а като прочетох какво си замислил и ме заинтересува.
    относно раздатката пак е сложно на самурая изхода за предния кардан е от дясно
    ако вземеш да въртиш много кутията ше ти се обърка лоста за превклучавен и ше и изтече маслото..
    аз тези дни санувам малко но ше стане двойна раздатка на джимнито само че иам една подробност едната е с ел мотор позволява да е връткам както ми е кеф без да тече нищо а другата си остава с лост но малко по в задно положение
    поздрави

Коментар

нека се чуят всички плюсове и миноси на двата моста
      аз самурайските ги занм уазковите са ми мътни ако някой приложи снимка и обясни каъе на ръкавите може да се заварява ше е интересно да се види
      а съшо колко е един ремонтен к-т на самурай и на един уазков щото и двата моста ще иамт нужда от преглед та да се нае от сега.
      а и най важното някои огъвал ли е уазков мост?
      ниакой чупоил ли е полуоска на уаз?
      колко върви един уазков мсот на старо и един самука?
      поздрави

Коментар

Проблема с втората раздатка го има наистина,че неможе да се върти много ! Но ако нестава просто на предния мост ще му се завартят ракавите не е проблем ! става за 3-4 дена
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Разсъждавам по следния начин:
          Сменяме 2-та моста на Самурая с УАЗ-кови монтирани под ресорите, слагаме по големи "търкалца" примерно 33" или 35".
          Но за да ги въртим слагаме и един по-голям двигател (примерно Опел Омега 2,2i ) и какво се получава накрая - WRANGLER
          Ама по-грозен и като трябва някоя част обикаляш 3 магазина (Японски, немски и руски) и Бай Стругар ти е пръв приятел.
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Правилно!!!!
            VITARA, SAMURAI
            FIAT PANDA 4x4 CABRIO
            RENAULT ESPACE QUADRA
            ...и едно сивикче за града...

Коментар

Зависи бре ! Мен правенето ме радва колкото карането ! Идеята е да си загубиш малко време вместо да обикаляме кафетата !
              И също така ще караш ТВОЯТА машина а не нещо дето някой инжинер го е чартал ! За мен това е важно

Коментар

Зависи бре ! Мен правенето ме радва колкото карането ! Идеята е да си загубиш малко време вместо да обикаляме кафетата !
                И също така ще караш ТВОЯТА машина а не нещо дето някой инжинер го е чартал ! За мен това е важно
                Браво. И аз както знаеш, мразя оригиналните двигатели и авточасти.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Нали там "обидинените наций" "Европа без граници" и ние с нашите съоражения даваме нашиа принос за сближаване на държавите

Коментар

Нали там "обидинените наций" "Европа без граници" и ние с нашите съоражения даваме нашиа принос за сближаване на държавите
                    Те нациите са си достатъчно ОБЕДИНЕНИ.
                    Най-вече Турция и Китай са "обединени" особено при изработката на ОРИГИНАЛНИ авто части.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

+1 - Бравус добре казано.
                      Пък и все още може да се правят таквиз импровизации т.е. закона го позволява.
                      Че я го виж колегата в Испания едни по големи гуми на Джимнито не мое да сложи
                      А тук още си е ориента, най много некое ченге да те спре да разгледа джипа.....
                      VITARA, SAMURAI
                      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                      RENAULT ESPACE QUADRA
                      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Разсъждавам по следния начин:
                        Сменяме 2-та моста на Самурая с УАЗ-кови монтирани под ресорите, слагаме по големи "търкалца" примерно 33" или 35".
                        Но за да ги въртим слагаме и един по-голям двигател (примерно Опел Омега 2,2i ) и какво се получава накрая - WRANGLER
                        Ама по-грозен и като трябва някоя част обикаляш 3 магазина (Японски, немски и руски) и Бай Стругар ти е пръв приятел.
                        Точно попадение! Мен ме мразят в магазините за авточасти. Все ме питат за каква кола по-точно искам съединител например. Последно търсих горна помпа за съединител от Мицубиши. Питат ме за какво Мицубиши? Пък аз се хиля и викам да изкарат каталога с картинките. Да си я харесам по форма, разбийш ли.Кво да им обяснявам, че ще я слагам на 40 годишен ровър. Пък и цената ще стане друга, веднага.А как по-точно ще издържат УАЗкови мостове на 33ки или 35ици, не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                          Точно попадение! Мен ме мразят в магазините за авточасти. Все ме питат за каква кола по-точно искам съединител например. Последно търсих горна помпа за съединител от Мицубиши. Питат ме за какво Мицубиши? Пък аз се хиля и викам да изкарат каталога с картинките. Да си я харесам по форма, разбийш ли.Кво да им обяснявам, че ще я слагам на 40 годишен ровър. Пък и цената ще стане друга, веднага.А как по-точно ще издържат УАЗкови мостове на 33ки или 35ици, не знам.
                          Ники, ти нали имаш едни свободни мостове, дай ще пробваме да видим дали ще издъжат
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ако ще ги пробваш с 33ки или 35ици, не давам.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              ...А как по-точно ще издържат УАЗкови мостове на 33ки или 35ици, не знам.
                              Поставени на Самурай(особено с неговия си двигател)-няма да имат проблеми...при правилно обслужване може и да са вечни.С друг мотор...зависи.Мое мнение:до към 150 коня и 200 нютъна ще държи навсякъде.Так си мисля.Но пък "направо ще лети"...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                                Поставени на Самурай(особено с неговия си двигател)-няма да имат проблеми...при правилно обслужване може и да са вечни.С друг мотор...зависи.Мое мнение:до към 150 коня и 200 нютъна ще държи навсякъде.Так си мисля.Но пък "направо ще лети"...

И да устиска дифа, ще се скапят полуоските. Калпави са, слабички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X