Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за резервоар на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за резервоар на Витара

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
    На Никито резервоара е къс и затова е само 10л , ако се направи по-дълъг ще стане към 20.
    Ъхъ,ама нямах по-голяма тава....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
      Добре де,как ще се вкарваш в целия тоя филм,да монтираш бутилка,нов резервоар....5-6 дена на трупчета,нерви,пари.....и то за 20литра газ?!
      то,ако ще е 20л.бутилка,и в багажника няма да ти пречи кой знае колко много....
      Според мен,ако ще се занимаваш с цялата тая гимнастика,трябва да сложиш максимално голяма бутилка-нали затва е целия филм...газификация!!
      Пък резервоар,колкото остане...

Лично аз така направих
      Ники,бутилката е 30л,а резервоара е 20л По-голяма бутилка не знаех как да сложа отдолу,защото размерите на тази са 70/25 -съобразявал съм се с дължината и височината на оригиналния резервоар,каквото остане като място съм направил новия резервоар-съответно 70/12/25,получи се 20.5 литра.В крайна сметка съм много доволен от направеното-резервоара ми е с всички "части" като оригиналния,нивомера ми показва точно....Пък да ти кажа повече от 30 литра бутилка,не ми трябва-газстанции навсякаде....Багажника ми е свободен,а и седалките си ми падат за по-обемисти предмети(спокойно се събират пералня или фурна...)
      Колега hun_ter защитната ламарина си е отдолу на мястото.
      Аз направих така: Свалих резервоара и защитната ламарина.Направих си стойката за бутилката и новия резервоар въз основа на стария резервоар и така че да влезе в защитната ламарина.Купих си бутилка която да влезе в стойката и висока колкото стария резервоар.Останалото място го направих нов резервоар,с височина колкото оригиналния за може помпата и нивомера да си бъдат на мястото.
      Снимки как седи на колата отдолу ще направя,ама едва ли ще се види много...
      Прикачени файлове
      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Колеги,може ли някой който вече е правил този резервоар да обясни по подробно вътре къде трябва да има прегради и ако може да драсне някъква груба скица да стане по ясно за да може всеки който иска да го направи,и след това да се впусне в приключението с монтажа.

Коментар

Тук ще задам сигурно малко тъпичък въпрос
          Какво се случва с нивомера? Какво решение сте измислили - от онези дигиталните джаджи ли

П.С: nikman, днес около 13:30 да си спирал колата зад един блок до Гребната база?
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Нивомера до колкото виждам си е същия. Ако новия резервоар е толкова висок, колкото стария, така че нивомера да има същия ход нагоре и надолу, то датчика трябва в процентно отношение да отчита отново правилно!

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
              Нивомера до колкото виждам си е същия. Ако новия резервоар е толкова висок, колкото стария, така че нивомера да има същия ход нагоре и надолу, то датчика трябва в процентно отношение да отчита отново правилно!
              Явно не съм се изразил правилно. Имах предвид това за газовата бутилка
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Мойта е с електронен нивомер (струва 20лв) ,а този на резервоара може да се удължи рамото , ако новия резервоар е по-дълбок.
                Незнам дали ви се е случвало, но вчера на Лукойла ми поискаха да видят стикера на бутилката , за да ми заредят - някаква нова простотия.
                Аз му казах на момчето да ми провери и застраховката , прегледа на колата винетката и книжката и да уволняваме КАТ , защото няма да има смисъл от тях
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  Тук ще задам сигурно малко тъпичък въпрос
                  Какво се случва с нивомера? Какво решение сте измислили - от онези дигиталните джаджи ли

П.С: nikman, днес около 13:30 да си спирал колата зад един блок до Гребната база?
                  От онези "джаджи" е. Маха се стрелката на нивомера на бутилката и на нейно място се слага нова стрелка с електроника(има няколко типа).От там с букса с кабелчета до ключа за газта(той-ключа,се купува според джаджата или обратно.Има и комплекти-ключ с джаджа),който има 5 светлодиода за нивото на газта-4 зелени и 1 червен(резервата).
                  П.С. :Стояне,цял ден бех там Да не живееш наоколо ,че видя Витарата?

Коментар

Колеги,интересно ми е направил ли си е още някой резервоар и газова бутилка отдолу под купето?

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                      Колеги,интересно ми е направил ли си е още някой резервоар и газова бутилка отдолу под купето?
                      От нашата компания 2 Витари са така.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Аз още се каня , но ще ми е трудно няколко дни без кола и затова се мотам .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Aко искаш вземи си размерите от моя,направи всичко и да ти остане само монтажа-той става бързо,ще помагам с каквото мога

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                            От нашата компания 2 Витари са така.
                            Едната е без резервоар....

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                              Аз още се каня , но ще ми е трудно няколко дни без кола и затова се мотам .
                              Привет!
                              Абе приятелю и аз съм тъй...още си стоя с бутилката в купето...
                              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                              .................................................................................................
                              Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                                Aко искаш вземи си размерите от моя,направи всичко и да ти остане само монтажа-той става бързо,ще помагам с каквото мога
                                Привет!
                                Смятам да направя както казваш, но да попитам...
                                резервуара от обикновена черна ламарина ли да го правя, от неръждавейка или от алуминиев рифел...май с последните два много скъпо излиза...
                                Последно редактирано от hun_ter; 09-11-08, 18:09.
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X