До: Въпрос за резервоар на Витара
Защитна ламарина нее нужна това е наи здравата част в джипа направих го от 4 мм. ламарина просто такава имах налична за безпари трябваше да избирам между 1мм, или 4мм. и резултата е налице а газовата бутилка е много по висока от завния диф и на практика няма начин да я ударя в нещо . С чиста съвест мога да кажа че всичко по джипи си направих сам лифт , горивни преработки , брони , калници , монтаж на лебедка , обслужване , аз обичам да си познавам колите в детаили и за това си маиторя сам .
Защитна ламарина нее нужна това е наи здравата част в джипа направих го от 4 мм. ламарина просто такава имах налична за безпари трябваше да избирам между 1мм, или 4мм. и резултата е налице а газовата бутилка е много по висока от завния диф и на практика няма начин да я ударя в нещо . С чиста съвест мога да кажа че всичко по джипи си направих сам лифт , горивни преработки , брони , калници , монтаж на лебедка , обслужване , аз обичам да си познавам колите в детаили и за това си маиторя сам .
.
Аз си сложих 30 литрова пура и 20 литра правоъгълен резервоар,но на дългата база.Не се пробива,мести и заварява нищо допулнително,просто скарата на която лежат и са вързани с болтове и ленти бутилката и резервоара,се монтира на четирите места,на които е бил захванат преди това оригиналния резервоар.После отдолу се монтира оригиналната защитна ламарина,на нейните си места

например лятото вечерта напълваш резервоара и на другия ден колата ти седи на слънце?Аз съм пълнил метална бензинова туба 20л и без да седи на слънце,като е отворя през деня,бая количество се излива на земята...С пластмасова е същото....
Та не се наложи да разпробивам капачката
Коментар