Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за резервоар на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за резервоар на Витара

Знам една фирма , която прави умивалници за заведения , имат всичко необходимо да направят резервоара за по-малко от час та ако си правя ще ходя при тях те са в едно село до Пловдив .Ако Никман съдейства ще стане доста по-лесно няма да умувам за размерите . Ако има още мераклии може да направим няколко на веднъж да не си губим времето .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

От неръждавеката става доста здрав и надежден пък и като се има предвид ,чее вечен нее чак толкова скъп.
      Моят е от неръждавеика
      boko
      Jeeep---KIA
      https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Знам една фирма , която прави умивалници за заведения , имат всичко необходимо да направят резервоара за по-малко от час та ако си правя ще ходя при тях те са в едно село до Пловдив .Ако Никман съдейства ще стане доста по-лесно няма да умувам за размерите . Ако има още мераклии може да направим няколко на веднъж да не си губим времето .
        Привет!
        Бравос...
        Пиши ме и мен...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Кажете, моля, на какви пари се е вързало и добре ли ги правят, че ако реша някой ден да мина на този вариант, да имам представа горе-долу.
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Няма проблем само да се реша да го почна , че сега ми се въртят други неща в главата .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Тряаа да знаете че хромникеловия резервуар е голяма работа,Боката ми направи и на мен и сьм много доволен,защитен от удари ,на практика вечен-25л,по метода по които е изработен предпазва от изгаряне бензиновата помпа,която на стария сьм сменял 2 пьти,добре разпределя по страничните наклони,на които ако си с оргиналния и "само" 20 литра горивопомпата ти засмуква вьздух.Както казва Боко ,и е прав,може да си изгориш и последните 100 грама бензин.
              Прикачени файлове
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Този е добре , но при нас идеята е малко по-различна трябва да стои вертикално,за да има място за бутилката .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

При мен на мястото на оригиналния резервар остана само газовата бутилка бях монтирал резервар за бензина зад бутилката във скарата с предпазната ламарина но после смених и задната броня и ми се наложи да си махна резервара от там . В момента съм с резервар от 15 литра които монтирах между раздатката и шасито а кожуха на сондата стои под дясната седалка вътре в купето утре ще снимам да видите как се получи .

Коментар

Този е добре , но при нас идеята е малко по-различна трябва да стои вертикално,за да има място за бутилката .
                    А какъв е проблема да стои вертикално - просто е въпрос на дизаин.

поздрави
                    boko
                    Jeeep---KIA

Коментар

Така е но ако беше с такъв дизайн направо можеше да поръчаме ако се предлагат .
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Така е но ако беше с такъв дизайн направо можеше да поръчаме ако се предлагат .
                        Дизаина се изменя външно ---, а отвътре само аз го знам

Няма проблем нее толкоз сложно--- доло горе за два часа става, ако някои от нещата са подготвени ,примерно стругарските...
                        boko
                        Jeeep---KIA

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                          При мен на мястото на оригиналния резервар остана само газовата бутилка бях монтирал резервар за бензина зад бутилката във скарата с предпазната ламарина но после смених и задната броня и ми се наложи да си махна резервара от там . В момента съм с резервар от 15 литра които монтирах между раздатката и шасито а кожуха на сондата стои под дясната седалка вътре в купето утре ще снимам да видите как се получи .
                          Павле, чакаме снимките. Интересно ще е да видим как е станало.
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Не ми остана време по светло тези дни да я снимам но утре съм почивка и ще потърся подходящо място така че да се види всичко и да мога да се напъхам да снимам.

Коментар

ето снимките
                              Прикачени файлове

Коментар

Браво Павле, съпер си го направил. Много ми хареса как си изкарал сондата в купето са да спестиш височина. Имаш ли идея да слагаш защитна ламарина отдулу? От какво си направи резервоара (сам ли си го прави)?
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X