Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дядо коледа ми донесе подарък - Витара :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дядо коледа ми донесе подарък - Витара

Аз, като си регистрирах мойта Витарка, отидох към 6 часа сутринта пред КАТ и бях 20-та кола. Само след 30 минути вече не виждах края на опашката зад мен. Към 10 сутринта бях готов. Ако искаш да минеш бързо, отиди рано

Коментар

Честито! Гледам, че си уцелил и с джантите, много са добри.
      Със здраве да я караш
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Честито! Голяма симпатяга е. (Абе дядо Коледа си знае работата.)

Със здраве да я караш и много да те радва!
        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
          Аз, като си регистрирах мойта Витарка, отидох към 6 часа сутринта пред КАТ и бях 20-та кола. Само след 30 минути вече не виждах края на опашката зад мен. Към 10 сутринта бях готов. Ако искаш да минеш бързо, отиди рано
          Утре сутринта така ще направя
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            Честито! Гледам, че си уцелил и с джантите, много са добри.
            Със здраве да я караш

Джантите са ОК,ама няма да се мине без фланци.Мисля да я обуя с 235/75/15 или нещо подобно.Добри вече се е боядисал в цветовете на войната и се точи на калниците, мисли как да ги режем и после бой с чука...

Коментар

Предаде ти САМУРАИТЕ...... но да ти е честита Витарката.
              Сега следват регистрация, и демонтаж на всичко пластмасово (Брони, вежди, прагове) ама ги пази ... като дойде време "за продаване".
              За много километри и весело посрещане на новата 2008 г.
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                Предаде ти САМУРАИТЕ...... но да ти е честита Витарката.
                Сега следват регистрация, и демонтаж на всичко пластмасово (Брони, вежди, прагове) ама ги пази ... като дойде време "за продаване".
                За много километри и весело посрещане на новата 2008 г.
                Освен всичко изброено от теб следва и сваляне на двата радиатора, парно и охаждане.Малкия работи на 3 4 % а големия на 50%. Влизам в гаража и започвам разгобяване.Явно ще карам джип най-рано след месец два.Докато съм в бокса ще и направя и лифт, та да свърша повече неща наведнъж

ПП.
                ...важното е че не изневерих на марката

Коментар

Аз едно не мога да разбера, ти си купи кола за каране или кола за правене?

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Аз едно не мога да разбера, ти си купи кола за каране или кола за правене?
                    Ееее ще ме тровиш ли сега
                    Знаеш как е,трябва подготовка и после ще караме.Намерих къде в Бургас огъват тръби и мисля да ги посетя а някоко метра безшевна тръба и малко размери
                    Само да си избера идея за задна броня.Има време,ще я измисля

Търся да купя осветлението на задния номер от Гео Тракер и странични габарити пак от същия модел.Ако има нещо за разпродаване на части,пишете

Коментар

Честита придобивка.Ех права е жена ми че сме деца а само играчките ни стават по-скъпи.Със здраве да си я караш и безаварийно.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Честито! Това да минеш през Ст З и да не се метнеш на могилката за проба само леко ме учудва. Боко и Белата щяха да са ти инструктори и навигатори.
                        [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
                          Честито! Това да минеш през Ст З и да не се метнеш на могилката за проба само леко ме учудва. Боко и Белата щяха да са ти инструктори и навигатори.
                          Кога да я пробвам,като на 25.12 я купих от Самоков и вечерта към 2.00 се прiбрахме благополучно в Бургас.За всичко има време

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                            Кога да я пробвам,като на 25.12 я купих от Самоков и вечерта към 2.00 се прiбрахме благополучно в Бургас.За всичко има време
                            Абе ти какво правиш във форума, бегай да работиш по джипа . Ни тъй срам, скатавка такава...

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Абе ти какво правиш във форума, бегай да работиш по джипа . Ни тъй срам, скатавка такава...
                              Хахах кой работи на 31.12 бре Мите.Преди малко се върнах от Резово,няма ли да ходиш нататък ?Всички са се събрали и чакат

Весело посрещане на празника довечера

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                                Хахах кой работи на 31.12 бре Мите.Преди малко се върнах от Резово,няма ли да ходиш нататък ?Всички са се събрали и чакат

Весело посрещане на празника довечера
                                Няма, жената и малкия са с температура... . Нека оздравяват, а купони винаги ще има.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X