Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дядо коледа ми донесе подарък - Витара :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дядо коледа ми донесе подарък - Витара

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
    Ееее ще ме тровиш ли сега
    Знаеш как е,трябва подготовка и после ще караме.Намерих къде в Бургас огъват тръби и мисля да ги посетя а някоко метра безшевна тръба и малко размери
    Само да си избера идея за задна броня.Има време,ще я измисля
    От какви тръби си решил да правиш броните (материал, дебелина, цолаж и т.н.), защото и на мен ми се въртят такива идеи в главата?

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
      От какви тръби си решил да правиш броните (материал, дебелина, цолаж и т.н.), защото и на мен ми се въртят такива идеи в главата?
      Мисля си за цол и половина или два, безшевна тръба защото при огъването няма опасност да се пукне.След като се заварят планките и се огъне тръбата една пясъкоструйка и после на прахово боядисване.
      От Явор мисля да купя една планка за лебедка и да я вградя подобно на Добри пред радиатора.Видях че някои правят по-широка броня и лебедката се изнася пред маската.На мен този вариант не ми изглежда естетически красив а и много напред се изнася всичко.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ще се радвам, предполагам и не само аз, ако решиш скоро да правиш въпросната броня и пуснеш малко снимков материал. Най-интересни са ми планките за захващането на новата броня. Евентуално ще сваля моята стандартна, за да видя къде са точките за захващане. Това според мен ще е най-пипкавото.

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
          Ще се радвам, предполагам и не само аз, ако решиш скоро да правиш въпросната броня и пуснеш малко снимков материал. Най-интересни са ми планките за захващането на новата броня. Евентуално ще сваля моята стандартна, за да видя къде са точките за захващане. Това според мен ще е най-пипкавото.
          Преди да стигна до броните ще трябва да сваля двата радиатора и да промия цялата водна система.Смяна на масла,филтри,ремъци,проверка на главините,смазване на лагери.Проверка на накладки,измерване на компресия.След това лифт ,и след лифта ще стигна до броните.Ще качвам снимки на нещата които ще правя,може да са от помощ

Коментар

Виж в темите на Митсубиши имаше нещо за парно и радиатори . Мисля, че Паджеровод даде много конструктивно и мързеливо решение. Аз се възползвах от него и се справих с проблема за отоплението за час. Не го познавам човека, но искренно му благодаря за акъла........ Поздрави и успех! И чакаме те за теста в старозагорско!
            [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
              ... и после на прахово боядисване ...
              С прахово боядисване ще изглежда добре, НО само ако не влиза във контакт с дървета, кал и т.н. При мен на всички места, където това се случва, лакът побелява и започва да се бели ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                С прахово боядисване ще изглежда добре, НО само ако не влиза във контакт с дървета, кал и т.н. При мен на всички места, където това се случва, лакът побелява и започва да се бели ...
                Знаеш че това няма как да стане,но според мен праховото (черен мат) е по-добър вариант от някаква обикновена боя, която ще се надраска още по лесно.Другия вариант е тръба от неръждавейка,което също е добър вариант,но ще излезе малко по скъпо.

Коментар

Аз си направих метални брони при Явор Vromos за съжаление след 10 дни изби ръжда ОТВСЯКЪДЕ. Сега и аз си мисля за песъкоструйка и прахово боядисване. Ако на някой му идва по добра идея да сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                    Аз си направих метални брони при Явор Vromos за съжаление след 10 дни изби ръжда ОТВСЯКЪДЕ. Сега и аз си мисля за песъкоструйка и прахово боядисване. Ако на някой му идва по добра идея да сподели.
                    Другия вариант е с баданарката и протекта 3 в 1 ... ама много грубо ще кажете
                    Прикачени файлове
                    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Честито!С здраве да я караш,много да те слуша и много много кал!

Коментар

Честито!С здраве да я караш,много да те слуша и много много кал!И като я направиш,тест на могилата в Ст.Загора!!!

Коментар

Абе това е броня, кво прахово, кви пет лева. Боядисваш я с хамершлак или с протекта или с 3 в 1, караш си и като се издере се боядисва за половин час. Ама, що да е така, като може да ми е гадно?

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Абе това е броня, кво прахово, кви пет лева. Боядисваш я с хамершлак или с протекта или с 3 в 1, караш си и като се издере се боядисва за половин час. Ама, що да е така, като може да ми е гадно?
                            Какво е това 3 в 1? Аз знам, че е нес-кафе с мляко и захар, ама явно е и нещо друго.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                              Какво е това 3 в 1? Аз знам, че е нес-кафе с мляко и захар, ама явно е и нещо друго.
                              Уби ме, това е боя която представлява, преобразувател, грунд и боя в едно, почистваш ръждата (не до блясък), мажеш и забравяш.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Уби ме, това е боя която представлява, преобразувател, грунд и боя в едно, почистваш ръждата (не до блясък), мажеш и забравяш.
                                Добре е да има такива разяснения. Иначе утре ще взе да забъркам едно кафе и да мажа, мажа, мажа и да си мисля, че няма да тръгне ръжда. После ще ми викате, че съм егати тъпака. . Лека нощ. Честита нова година.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X