Ехххх....най-после и за мен има радост, Витара Офф Бургас се попълни с още един член,както казва Джамбазов: "Почна се".Първоначално идеята ми беше да си купя едно Самурайче и да започна с нещо малко и скромно с бюджет около 2500-3000 лв. ,уви след като се запознах по-отблизо с материята се оказа че няма да е Самурай а Витара.Прецених че имам нужда от малко по-мощен двигател и по-комфортен автомобил.След състезанието миналата седмица в Стара Загора още повече се надъхах за Витара,и така след кратко търсене (повярвайте ми,много малко витари 1.6 16V къса база се продават в момента) с помоща на Иван Попов намерих една в Самоков.Нов внос от Италия,1995 година, пълен ел. пакет, лети джанти, и т.н. Естествено шило в торба не седи и след бърза уговорка с Добри - v0id вчера сутринта поехме с автобуса за София.На х-л Плиска ни посрещна Вожда който ни закара до Самоков.Изказвам му специални благодарности за помоща и тържествено обещавам лятото да почерпя каса бира и поне кило цаца
.Да си призная Витарата ми хареса от пръв поглед,огледахме я добре и с учудване установхме че почти няма забележки по външния вид.Направихме драйв тест,от него също останахме доволни и след кратък пазарлък си стиснахме ръцете.На връщане по пътя имахме премеждия от типа: "мама ти и термостат", "кога казахте че сте сменили чистачките", неработеща перка за охлаждане и запушен малък кръг.Най-вероятно радиаторчето за парното се е задръстило,защото до него стига топла вода,но като пипнах тръбата която излиза от него се оказа студена.Колкото и да е стегнат и уплътнен тавана,сещате се какъв студ брахме докато стигнем от Самоков до Бургас.В крайна сметка всичко завърши благополучно и снощи към 2.00 пристигнахме позамръзнали.Утре ще ходя до Кат да я регистрирам и след това ще има продухване и промиване на цялата охладителна система,подмяна на термостата.Смяна на масла,филтри ремъци.Обичайните неща 
Дано е късметлийска колата и да няма повече такива премеждия.Ето и снимки на возилото:

Дано е късметлийска колата и да няма повече такива премеждия.Ето и снимки на возилото:

Коментар