Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дядо коледа ми донесе подарък - Витара :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дядо коледа ми донесе подарък - Витара :)

Ехххх....най-после и за мен има радост, Витара Офф Бургас се попълни с още един член,както казва Джамбазов: "Почна се".Първоначално идеята ми беше да си купя едно Самурайче и да започна с нещо малко и скромно с бюджет около 2500-3000 лв. ,уви след като се запознах по-отблизо с материята се оказа че няма да е Самурай а Витара.Прецених че имам нужда от малко по-мощен двигател и по-комфортен автомобил.След състезанието миналата седмица в Стара Загора още повече се надъхах за Витара,и така след кратко търсене (повярвайте ми,много малко витари 1.6 16V къса база се продават в момента) с помоща на Иван Попов намерих една в Самоков.Нов внос от Италия,1995 година, пълен ел. пакет, лети джанти, и т.н. Естествено шило в торба не седи и след бърза уговорка с Добри - v0id вчера сутринта поехме с автобуса за София.На х-л Плиска ни посрещна Вожда който ни закара до Самоков.Изказвам му специални благодарности за помоща и тържествено обещавам лятото да почерпя каса бира и поне кило цаца .Да си призная Витарата ми хареса от пръв поглед,огледахме я добре и с учудване установхме че почти няма забележки по външния вид.Направихме драйв тест,от него също останахме доволни и след кратък пазарлък си стиснахме ръцете.На връщане по пътя имахме премеждия от типа: "мама ти и термостат", "кога казахте че сте сменили чистачките", неработеща перка за охлаждане и запушен малък кръг.Най-вероятно радиаторчето за парното се е задръстило,защото до него стига топла вода,но като пипнах тръбата която излиза от него се оказа студена.Колкото и да е стегнат и уплътнен тавана,сещате се какъв студ брахме докато стигнем от Самоков до Бургас.В крайна сметка всичко завърши благополучно и снощи към 2.00 пристигнахме позамръзнали.Утре ще ходя до Кат да я регистрирам и след това ще има продухване и промиване на цялата охладителна система,подмяна на термостата.Смяна на масла,филтри ремъци.Обичайните неща
    Дано е късметлийска колата и да няма повече такива премеждия.Ето и снимки на возилото:

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

До: Дядо коледа ми донесе подарък - Витара

Браво !
    Много е джиджина.
    Да те радва много.
    И аз съм имал такъв дзвер.
    [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Ами...........ЧЕСТИТО!
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мерси,и да ти кажа доста бега, по нанадолнищата особено
        Дано нямам проблеми с главата,чувам вече от няколко места че им е слабо място.

Коментар

Ха да ти е честита! Много е готина!

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            Дано нямам проблеми с главата,чувам вече от няколко места че им е слабо място.
            Абе важно е с тая на раменете да нямаш проблеми.Че като гледам и тя взела да не те слуша

Коментар

Явно много си слушал през (почти) изминалата година, щом е толково щедър към теб Честито и много безаварийни километри!
              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Честито! Със здраве да си я караш
                SUBARU OUTBACK 2.5
                LZ1WLF

Коментар

Честито и със здраве!
                  И не изоставяй air-cooled (като мен...) !
                  Последно редактирано от Yaro; 26-12-07, 11:40. Причина: Допълнение.

Коментар

да ти е честита. Вчера като мина дядо кледа да остави подаръците, видях да се подава от чувала муцуна на бяла витара, значи за теб била, много си слушал през годината.
                    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Честито!
                      Почна се...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Честито и със здраве!
                        И не изоставяй air-cooled (като мен...) !
                        Хаха, няма оставяне на въздухарите.Преди няколко дни ми шлайфаха тунела на блока на синия Вариант и другата седмица ще го сглобявам.След 3 месеца чакане най-после ми дойдоха и основните лагери от Германия.Голям проблем да се намерят основни лагери първи ремонт вътрешен и първи външен.Смениха ми водачите на главите,напаснаха ми клапаните,приготвих нови бутала и ризи.Готов съм за монтаж
                        Докато е студено мисля да направя лифт на Витарата.Ще стане същата като на v0id

Коментар

Да ти е Честита Ванка. щЕ дадеш едно алонче.Само ме е яд че не се обади като замина да я купуваш

Коментар

Честито и от мен!
                            Много щастливи моменти и никакви ядове.
                            ... to be continued

Коментар

Честито. Да те слуша и да те радва.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X