Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение

Първоначално публикуван от batevasko8898 Преглед на мнение
    Аз съм купил една цяла витара 2.0 бензин 2003 година с проблем в мотора, Англичанка,ще ми дойде първите дни след нова година,ако мога от нея да ползвам нещо ще е добре.
    Задните полуоски ако са еднакви като на моята ще е супер Мисля,че това скъсах
    Еми с големи нови гуми дето не превъртат, това първо заминава, особено като си с блокаж.

... после съединителя, и те така ...
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

• От: Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение

Вчера ли беше, или онзи ден, като ти казвахме, че тези големи гуми не са този джип...
      Ще оправиш пораженията, то е ясно. Ама при следващото раздаване на газ-пак ще си с повреда. И нея ще оправиш. после-мостове от Патрол.
      Ама тежки са, и двигателя няма сила(при теб няма да е много вярно, ама ще се забележи разликата в теглото), с;ведва тунинг на двигателя, или направо друг.
      После раздатката ще изпищи, айде нещо от друг джип, или направо Атлас...
      Абе няма спиране.
      Има, още си в началото. Или спри, или тръгваш...
      Аз не съжалявам, че тръгнах де.
      Ама ти си реши.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
        ...
        То страшно няма, просто е мааалко скъпо.

... и май преди да почнеш да си мериш прасетата, ще си мериш Силвърстоуните.
        Казах ти, а сега чети Кольо:

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Вчера ли беше, или онзи ден, като ти казвахме, че тези големи гуми не са този джип...
        Ще оправиш пораженията, то е ясно. Ама при следващото раздаване на газ-пак ще си с повреда. И нея ще оправиш. после-мостове от Патрол.
        Ама тежки са, и двигателя няма сила(при теб няма да е много вярно, ама ще се забележи разликата в теглото), с;ведва тунинг на двигателя, или направо друг.
        После раздатката ще изпищи, айде нещо от друг джип, или направо Атлас...
        Абе няма спиране.
        Има, още си в началото. Или спри, или тръгваш...
        Аз не съжалявам, че тръгнах де.
        Ама ти си реши.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Те гумите,че са брутални е ясно,но ако го ползвам за лов са много добри. Аз много брутално днес го строших,на сила.
          Важното беше,че тойотата не излезе кадето излязох аз
          Ето няколко клипчета

https://youtu.be/SIL4nMZf6cQ
          https://youtu.be/YNbHc5OdkOE

Коментар

Първоначално публикуван от batevasko8898 Преглед на мнение
            Ами нормално,то се очакваше.......в понеделник в бокса,правим я и после кротичко

Хихихихи , прозвуча ми като виц на Шкумбата
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Ако карате по такъв начин на такива места верно насила ги чупите!

Спокойно - до няколко месеца макс година-две ще писне постоянно да правиш нещо или ще каталясаш финансово и ще се кротнеш И не сами ти, ами цялара групичка.

А сега се радвай на колицата и да не ти дреме другите какво разправят другите.
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Аз съм приятно изненадан от витарката (поиграло си е момчето и читаво я направил),имам диско 2004 година ще го продам и ще си карам нея( имах и диско 1997,но нещо тромаво ми стоят,не ми пасват).Оставил съм си и една навара 2001 да си товаря в нея кученцата.Стигат ми толкова железа за гората

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  М даааа ,ако не спрете с прасетата работата отива на преден диф в чувал едно от слабите места на В6 ,двигателя тежи на предния мост който е направен от кашкавал Драгоданово , идеален за сандвичи .
                  На Гранд В6 с ръчка предното прасе е здраво - чугун. Там има проблем с карантията вътре .
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                    На Гранд В6 с ръчка предното прасе е здраво - чугун. Там има проблем с карантията вътре .
                    Тъй тъй че пак тъй аз залагах за преден ,ама загубих, задния ял дървото.

пп А бе те не са слаби карантиите ами други фактори играят там .

Коментар

Да да много са си добре,ами ние сме малко садисти,няма жал към техниката.Аз след два дни ще разбера какво съм строшил,може и още неща да има за смяна.Никой не каза от витара 2.0 бензин 2003 дали ще ми станат полуоските,раздатките ?

Коментар

Няма кой да ти каже със сигурност, само проба, отделно ти не си казал твоите какви са, уточнявай че е гранд витара, като търсиш по моргите и си преброй шлиците на полуоските.

Коментар

Полуосите стават и петте, само задните ако имащ ABS, а другата няма имат разлика във втулката. Раздатката става с малко преправяне.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                            Няма кой да ти каже със сигурност, само проба, отделно ти не си казал твоите какви са, уточнявай че е гранд витара, като търсиш по моргите и си преброй шлиците на полуоските.
                            Предните са ми подсилени,ако не греша са от форд рейнджър,така ми каза предишния собственик,но утре ще видим къде е проблема.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fordreng.jpg
Прегледи:1
Размер:86.7 КБ
ID:5738818

Коментар

Не знам да стават предни полуоси от друг джип директно на Витара. Гранд Витаровите са с по яки карета, но най здравите предни са от HDI . Лявата не е с три, а със шест болта .

Коментар

От форд ренджър малко ме съмнява ,аз карам мазда б2500 служебна ,което е почти 1/1 с форда .По средата имат болт който стяга лагера ,лагера се стяга юнашки ,а при витарата е айляк пром .там лагера се стяга по друг начин .Освен да е имал предвид каретата на кардана ,там по съм склонен за някакви манипулации .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X