От: Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение
Няма снимките.
Ама не подценявайте тойотата. Те са си добри машини, и могат много,особено в ръцете на опитен офроудър. Да не стане така, че ти да чистиш прасето.
А и тойотата е по-джип от витарата. Не ми харесва да е така, аз съм витараджия, ама не може да се отрекат фактите.
Та не лети много нависоко, че от високо се пада по-гадно...
От: Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение
Ами аз ще го купя,не е проблем и да го изчистя,само нека покаже,че може да излезе там където излязох аз.След няколко часа ще знаем,кой ще чисти и кой ще пие
За снимките не мога да ги прикача трябвало да са по-мънички
Сега се виждат.
Но всички знаем,ч е чисто новата гума е много по-добра от тази която е минала някакви стотици километри, и даже хиляди...
А с тези "бодлички" се вижда,ч е още е почти девствена гумата, та ще върви навсякъде, заради острите и незаоблени ръбове...
Има практика да се вземат ръбовете на поизносени гуми, именно с цел да станат по-остри. Има смисъл в това, но така и така имаш нови гуми-не се давай. Стъпвай смело, и каквото сабя покаже.
И газта майко юнашка...
Силвърстоуните са ми добре,прасето е спечелено,даже пак ние ще го купим,но ще гледаме загубилия как ще го пърли,а ние ще пием греяна ракия .Утре му даваме още един шанс,че днес си изтупа тойота и той с нови Силвърстоуните и каза,че утре ни спуква
М даааа ,ако не спрете с прасетата работата отива на преден диф в чувал едно от слабите места на В6 ,двигателя тежи на предния мост който е направен от кашкавал Драгоданово , идеален за сандвичи .
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
След днешното изпитание,витарката излезе най-високо,колега ще оправя прасето.На финала имаше доста глупости и финиширахме на едната витарка със счупен съединител,тойотата счупени брони и стопове и аз скъсах нещо отзад отляво(предполагам полуоската )
Да да да...
Васко, тоя път дето си тръгнал по него, ние вече се връщаме по него.
Ма няма лошо де, хобито ни не е лошо.
Днес ми караха едно паджеро на един ловец да видя защо не му работи лебедката. Отначало човека казваше, че не се навира на гадни места, лебедката му трябвала за да извади някое прасе от храсталаците, да помогне на приятел, или в краен случай-да извади себе си, ама той не карал екстремно, лебедката му били по-скоро за страх...
Докато си работя и си приказваме онзи си разплете езика, и разбрах, че наистина му трябва лебедка
Та влезе ли ти веднъж кал в задника-няма оттърване...
Коле,може и да си прав,времето ще покаже В понеделник ще разглобим да видя какво счупих на сила,дано не съм спраскал задния диф. ще ти пиша да казваш части от къде да купувам.
Коле,може и да си прав,времето ще покаже В понеделник ще разглобим да видя какво счупих на сила,дано не съм спраскал задния диф. ще ти пиша да казваш части от къде да купувам.
Части от моргите. Там поне са оригинални, и на сносни цени. Не, че и там няма цифромани, ама с повече търсене и питане се намират.
Виж, за твоята витара може да няма толкова много, те станаха наскоро сравнително масови, и още не са започнали да ги карат по моргите.
Иначе-от всеки един магазин за авточасти. Ама на какво ще попаднеш...
П.П. като търсиш из моргите-ще ти излезе една в село Царева ливада, търновско.
Оттам В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не купувай. Ял съм им папарицата, и съм се заклел да не пазарувам нищо от тях, та ако ще да пратя джипа на вторични, ако никъде другаде няма част, а само те я имат.
Мошеници с мошеници...
Аз съм купил една цяла витара 2.0 бензин 2003 година с проблем в мотора, Англичанка,ще ми дойде първите дни след нова година,ако мога от нея да ползвам нещо ще е добре.
Задните полуоски ако са еднакви като на моята ще е супер Мисля,че това скъсах
Коментар