Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение.

Взех една vitara 2.5 v6 и мисля да си я оставя за лов.Малко инфо да прочета за този двигател.
    Ще кача малко снимки,има доста интересни неща направени по нея.
    Блокаж,дискови спирачки,носачи,лебедки,кардани,полуоски,джанти,фланци и други.
    Аз лично не съм имал витара и нямам никакви впечатления. Чувам доста лоши отзиви за 2.5 v6 дали е така и колко са лоши може да каже някои с опит Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s-l1600 (17).jpg
Прегледи:1
Размер:126.0 КБ
ID:6124673Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s-l1600 (2).jpg
Прегледи:2
Размер:119.9 КБ
ID:6124674Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s-l1600 (13).jpg
Размер:140.4 КБ
ID:6124675Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s-l1600 (14).jpg
Размер:105.5 КБ
ID:6124676

От: Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение

Честито! Със здраве да си я караш.

Имаш си простор за чорапи отпред и пружина за спане отгоре.

Майтапа на страна. На мен бронята ми харесва на вид. Виждал съм подобни брони на Кия Спортидж и Опел Фронтера Б и мисля че много им отиват. Багажника не ме кефи особено. Интересно ми е какъв е блокажа и как се задейства.
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

От: Къде мога да прочета малко за Vitara 2.5 V6 и ще се радвам някой да изрази мнение

Тази вечер ми дойде и нямах време да я разгледам,а и не разбирам особено.
      Мисля,че е на въздух,момчето което ми я продаде ми изпрати всичко и виждам в док. ARB AIR LOCKER

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1image (8).jpg
Размер:84.2 КБ
ID:5736984

Коментар

Аз пък съм доволен, и лошо за двигателя не мога да кажа. Имаш едно скъпо обслужване, ако се наложи да сменяш комплект вериги което ще ти струва около 1000лв. минимум с части и труд.
          Колата изглежда много добре, поздравления за избора
          SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet

Коментар

forski, e казал каквото те интересува. Аз само мога да потвърдя думите му като позлвател на такава. Бих добавил, че е и малко лакома, но щом ще ти е само за лов няма да те бърка това.
            На снимките е добре лъсната. Ако няма ръжди (щото някои англичанки са трагични) и мотора работи тихо и плавно според мен е добра колица!
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Витарата не е лоша,но трябва да се кара разумно

Проблема с двигателя е че задира коляновия вал в средата.

Казвам ти го от опит вече 2 двигателя сменихме и с двата се случи едно и също

Сега си стои само за части .Ако ти трябва нещо
              Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Предната броня е на мен много ми харесва.

Успех.

Коментар

Добре е подредена колата, и мен ме радва
                  В допълнение мога да кажа че колата е лесна и евтина за обслужване и поддръжка. Неща като ремъци, филтри, водна помпа, масла и т.н. са на абсолютно нормални и приемливи цени. Дори и комплекта вериги се намира в БГ на цена около 500лв. въпроса е че труда е много, и съответно оскъпява почти двойно цялата процедура. Миналата седмица сменях комплект съединител, който като крайна цена части+труд стъпи на 500лв. съединителя се намира от цени започващи от 300лв. за комплект. Няма нещо фрапантно и супер скъпо, отдолу диференциали, раздатка, втора употреба 250-350лв. и така нататък
                  Последно редактирано от forski; 13-12-16, 09:09.

Коментар

Учудващо няма никаква ръжда. Каза ми че тези глезотии бил правил:

4 " окачване лифт - 285/75/16 (31 " ) не регенерат - 13000 LB лебедка със синтетично въже, управлявана от ключа на таблото и / или безжично дистанционно управление - Теглич - Предна и задна броня - ПРЕДЕН МОСТ придвижва напред 1 " поръчкови носачи, за да позволи на 31" гуми - ЗАДНА ОС премества 1 " обратно да позволи 31" гуми - Дискови спирачки отзад - ARB пневматичен заключващ диференциал. (купен за £ 820 с съотношение 5. 125) -има бутален компресор под седалката на водача и др.

Коментар

Дал ми е човека и кардани,диферинциали да си изчисти гаража.

Коментар

Не харесвам десни волани, а и нямам представа за колко си го взел, но това си е добре направен джип, и определено си е оферта.

Честито, и да си го караш с кеф !
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

На мен ми струва над 7000 лв с докарването,но прецених,че е лепнал 4-5к за части и труд и като сложиш и една гола англичанка за 3.5К и то стана същото.Спестил съм си труда

Коментар

За тези пари и с тези части по нея, ако е и в прилично техническо състояние си е направо подарък!
                            Всеки може да си направи елементарна сметка за вложените части. Труда башка.
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ми моята я взех за 5, и докато я вкарам в пътя вече е на 8, пък ни гуми ни окачване ... брони-мрони, лебедки, диференциали, жанти-манти
                              Последно редактирано от forski; 14-12-16, 10:13.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X