Имам ХЛ7 от 12 години,докаран на самоход от Англия,173 кс.,автомат,7 места.Желанието ми да си взема такъв автомобил е продиктувано от факта,че обичам дългите пътешествия и ми трябва нещо,което да върви добре както на асфалт,така и извън пътя.Бавните са незаменима екстра.Освен това този автомобил ми дава възможност да го конфигурирам и като мини кемпер,което ми дава възможност да нощувам на всяко едно място. Два пъти обиколих Алпите по траковете на НАТ и един път Перинеите по траковете на ТЕТ без никакви проблеми.Автомобила е в стоков вариант,като единствената екстра е подкартерна защита.Разхода на газ 13-15л. на сто километра.До сега съм нямал проблеми с резервни части.Не че колко са ми потрябвали,но след един инцидент в Алпите се наложи да сменя една щанга и един накрайник,а в последствие и една главина.Сменял съм предни и задни накладки на спирачките и това е.Лично за моите нужди това е моят автомобил.По асфалт си го карам 90-120,когато катеря прохода Бонтадини 3400 м. н.в. по чакъла на бавни,когато съм на събора в Приморско е като мини кемпер.Миналата година си взех и покривен куфар.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гранд Витара XL-7
Свий
X
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар